עבור לתוכן

האם זה "בריא" לסוללת הטלפון- שהמכשיר מחובר להטענה כמעט 24\7 ?!

Featured Replies

פורסם

מזכיר לי מישהו שפעם התווכחתי איתי על תחזוקה מונעת של משהו, והטיעון שלי היה שאם המוצר היה מתקלקל אז אתה צריך לקנות חדש באיזה 200 שקל,

הוא אמר לי שהוא מרוויח 200 ביום אז זה לא משנה.

:kopfpatsch:

אה, וטיעון נוסף הוא קרינה.

• תגובות 87
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קרינה היא לא טיעון טוב. לא מיננת ולא בטיח.

למיטב ידיעתי (הלא מאוד משופשפת), הסליל במטען פולט קרינה בתדר מאוד מאוד נמוך, בסקאלה של רדיו. וגם שטף חלש מאוד.

פורסם

מזכיר לי מישהו שפעם התווכחתי איתי על תחזוקה מונעת של משהו, והטיעון שלי היה שאם המוצר היה מתקלקל אז אתה צריך לקנות חדש באיזה 200 שקל,

הוא אמר לי שהוא מרוויח 200 ביום אז זה לא משנה.

:kopfpatsch:

ושוב אתה משווה משהו בפרופורציות הזויות לגמרי. אתה מדבר על מוצר שעולה 200 שקל ועלול להתקלקל אחרי, מה? שנה? שנתיים? שלוש?

בהנחה (הזויה משהו) שאני אחיה עד גיל 120 שנה, ובהנחה (הזויה כמובן ומנותקת מהמציאות) שאני "מבזבז" מטען מהיום הראשון שיצאתי לאוויר העולם, הסכום שאני אבזבז בכל תקופת חיי הוא 60 ש"ח. פחות ממחיר פיצה משפחתית בפיצה האט, ופחות משליש(!) ממחיר המוצר בדוגמה שלך. ואנחנו מדברים על 120 שנה !!!!!!!!!!

אה, וטיעון נוסף הוא קרינה.

קישקוש בלבוש.

פורסם

אני לא חושב שקלטת את הרעיון. אבל כל אחד ושיקוליו. אם אתה טוען שמשיקולי תועלת-עלות לא שווה לך לנתק את המטען- תהיה בריא.

פורסם

בהחלט תהיה בריא, הגיון בריא אין לך.

פורסם

נכון, אתה זה שמוכן לפגוע באיכות החיים שלו על בסיס יום יומי בשביל לחסוך חצי שקל בשנה, ואני זה שאין לו היגיון בריא.

:)

פורסם

שמע, גם הפגיעה באיכות החיים מזערית. זה נשאר שיקול אידיאולוגי בלבד. אני אנתק את המטען בכל זאת. זה לא משנה כלום לאיכות חיי :)

פורסם

הפגיעה באיכות החיים, מבחינתי, עצומה.

המטען מחובר במקום נסתר מהעין. רק הקצה שלו יוצא ישירות לשולחן העבודה ליד המסך (הכבל שלו מצטרף ללולאת הכבלים של המסך וכל מה שמסביב).

השקע לא נגיש בלי להתכופף ולהושיט אליו את היד.

לנתק אותו כל פעם זה מיטרד.

פורסם

אצלך זה מיקום קצת מוזר,אבל תעשה מה שנוח לך.

פורסם

אולי די כבר?

פורסם

בהחלט תהיה בריא, הגיון בריא אין לך.

ואתה? אתה באמת עושה את כל מה שאפשר כדי לא לבזבז 0.00001₪? כשאתה יוצא מהחדר אתה מכבה את האור? בכל פעם שאתה יוצא? כשאתה קם מהמחשב לחמש דקות אתה מכבה אותו? למה לא? אם תעשה את זה 1000 פעמים בשנה, אתה תרוויח יותר מ60 אגורות! ומה עם הרמקולים של המחשב? אתה גם אותם מכבה כשאתה לא מקשיב למשהו? מגבר ממוצע יכול לקחת 20W גם בלי להשמיע דבר. אז למה אותו אתה לא מכבה בין שירים? 70000 פעם בשנה, והרווחת יותר משקל!
פורסם

כבר מיצינו את הדיון הזה, בחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים