עבור לתוכן

איך BF3 רץ על gtx580?

Featured Replies

פורסם

איך BF3 רץ על GTX580?

אני חושב על קניית gtx580 מיד שנייה.

שווה שידרוג מ5850?

איך יכולות הOC שלו?(מדובר על גירסאת הGOOD EDITIONׂׂ)

מדובר על הגדרות מקסימליות כמובן.

פורסם

די רולטה רוסית כי יש הרבה בעלי כרטיסי NVIDIA שמתלוננים על בעיות של קפיאות וקריסות המשחק.... בדרך כלל זה נפתר ע"י העלאת מתחים והורדת המהירויות, אבל לפעמים זה קצת יותר בעייתי.

פורסם
  • מחבר

קפיאות וקריסות יש לי כבר עכשיו עם ה5850...

טוב,נחכה לעוד תגובות

פורסם

גם לי היה קופא וקורס עד שהחלפתי לכרטיס מסך חדש במסגרת אחריות GTX560

פורסם

על איזה רזולוציה תשחק ? ואיזה הגדרות אתה מצפה ?

פורסם

מי שמשחק על הגדרות גבוהות כמו אלה ש-GTX580 יכול לאפשר, עדיף שיפתח את הארנק לעוד 105 שקלים ויוסיף סטיק זכרון של 4GB כי עם 4GB בלבד לפעמים ישנן בעיות שהזכרון נסתם, כן.

פורסם

הבעיה עם קריסה בעלת הודעה של 'שחזור דרייבר' זה לא רק במשחק הזה... ...יש לי את זה גם בעוד כמה משחקים... וזה קורה גם בכרטיס אחר של נוודיה בעל OC . לא ראיתי שיש פתרון אלא להוריד את הOC . אז קח בחשבון.

על הגדרות שיא לא תקבל 60 FPS . שלדעתי חשוב במשחקי רשת .

פורסם
  • מחבר

כרגע מדובר על רזולוציית 1680x1050

כניראה אשחק על הטלויזיה שהיא 32"

אני אקנה 8GB RAM ואקנה ספק חדש בכל מיקרה...

פורסם

גם לי היה קופא וקורס עד שהחלפתי לכרטיס מסך חדש במסגרת אחריות GTX560

ל- gtx560 שונים היו באמת בעיות שנפתרו בעדכון ביוס. עד אז היו דיבורים על הורדת תדרים \ העלאת מתח, כפתרון זמני.

מי שמשחק על הגדרות גבוהות כמו אלה ש-GTX580 יכול לאפשר, עדיף שיפתח את הארנק לעוד 105 שקלים ויוסיף סטיק זכרון של 4GB כי עם 4GB בלבד לפעמים ישנן בעיות שהזכרון נסתם, כן.

בדיוק. המשחק היה קורס לי עם gtx570 באופן קבוע (למרות ביצועים טובים), win7 32bit עם 4GB (ז"א 3.5GB~ זמינים). אולי הצלחתי לצמצם קצת את הקריסות עם איזה tweak הקשור בהקצאת זכרון, או בעיקר ע"י הורדת הגדרות. כשהבאתי את ה-gtx680 הסתבר שהמשחק עדיין קורס ! כמובן שניסיתי כל פתרון אפשרי, מלווה בתסכול רב.

בסוף התייאשתי. שדרגתי ל-8GB, עברתי ל-win7 64bit ונוכחתי לגלות שהמשחק פתאום רץ מצויין, שעות על גבי שעות, אין שום זכר לקריסה.

פורסם

הממ סינדרום, זה גם בנוסף לעובדה שישנה הגבלת צריכת זכרון פר אפליקציה ב32BIT

אאל"ט היא מאפשרת לאפליקציה לקחת עד 2048MB זכרון מקסימום.

פורסם

הבנתי שההגבלה הזאת תקיפה גם למע' 64bit כאשר המשחק עצמו הוא 32bit. אולי 2gb מספיק למשחק אולם כשברשות המע' +3gb "בלבד" יכול להיות שנהיה שם צפוף...

לא ניסיתי win7 64bit עם 4GB מסיבות עקרוניות (בנוסף הפרשי הזכרון הזמין מתקזזים במידה מסויימת בעקבות ניצול יתר של מע' 64 עבור אמולציות 32bit וכו').

פורסם
איך BF3 רץ על GTX580?

סביר, עד גבה גלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים