פורסם 2012 ביולי 113 שנים כן כן, בהצלחה והכל, אבל אני אישית הייתי יותר שמח אם היתה נפתחת חנות איכותית חדשה בירושלים (או בכל מקום אחר), במקום עוד סניף של חמות קיימת, גם אם היא מוצלחת למדי.
פורסם 2012 ביולי 2713 שנים מתנצל על ההקפצה . קודם כל - המון הצלחה.. ירושלים זה מקום די מתבקש לסניף.... (כנ"ל חיפה/קריות ועוד כמה מקומות...)
פורסם 2012 ביולי 2713 שנים נשמע מעולה! לא שזה מנע ממני להזמין אי פעם, אבל לפחות יהיה נוח לממש אחריות במידת הצורך קיריל - מתי האתר יעודכן?
פורסם 2012 ביולי 2713 שנים מעולה !על הדרך, אני רוצה לציין שקניתי בתחילת החודש בפעם הראשונה באתר TMS,ואני פשוט הופתעתי לטובה מהשירות והמהירות שקיבלתי,למרות שאני רגיל לעבוד עם חנות אחרת כבר המון זמן אני חושב ש TMS קנו אותי עם חווית הקניה שלהם !
פורסם 2012 ביולי 2713 שנים קרוב מאוד ל KSP (יד חרוצים 19)... רחוב טיפה בעייתי בכל מה שקשור לחניה אבל עוברים שם הרבה מאוד אנשים מה שמגדיל את מספר הכניסות המזדמנות. שיהיה בהצלחה
פורסם 2012 ביולי 2713 שנים עוברים שם הרבה מאוד אנשים אני חושב שזה אחד ההיבטים החשובים למקם (כל ) עסק.
פורסם 2012 ביולי 2713 שנים בכל תלפיות עוברים הרבה אנשים...למרות שיד חרוצים והאומן הם הרחובות המועדפים. ביד חרוצים יש הרבה יותר מקום לחנויות אבל פחות חניה, באומן אין כל כך מקומות פנויים אבל חניה יש בשפע ובחינם.אם אלקטרה מחשבים יסגרו כדאי לכם להיכנס במקומם, בזבוז של מיקום מצויין...
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים מחבר באתר שלהם רשום שב-1.8 (היום) נפתח הסניף החדש בירושלים ברח' יד חרוצים 16..
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים הייתי היום ביד חרוצים 16, הלכתי קומה ראשונה ולא ראיתי את החנות, עליתי למעלה ולא ראיתי את החנות, הלכתי לצדדים אין חנות או שאני עיוור או שאין שלט בכניסה באיזה איזור של הבניין החנות נמצאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.