עבור לתוכן

מהו מחיר הוגן עבור HD4870X2 ?

Featured Replies

פורסם

אגב, ראיתי בלוח פה GTX 570 ב1000 ש"ח. נשמע סופר חשוד...

למה חשוד ? זה המחיר הרגיל של הכרטיס ביד שנייה.

במבצע של מחשב חדש אפשר לקנות חדש ב - 1270 ש"ח.

ראיתי גם ב - 950 ש"ח ביד שנייה.

ראיתי גם HD7850 ב - 1000 ש"ח וזה מחיר לא רע כי הכרטיס חדש למדי ובטח בקושי היה בשימוש.

• תגובות 92
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הכרטיס הגיע! לא להאמין איזו מהירות. רק אתמול אחה"צ הזמנתי, ועכשיו הוא כבר מחובר למחשב!!

כמה שאלות -

ניסיתי להריץ OCCT - בטסט הראשון הוא נופל - לטענתו טמפ' המעבד עוברת את הערך הדיפולטיבי המותר (הערך הוא 85 מעלות, ולפי התוכנה הוא מגיע ל90~ מעלות) - אבל בביוס המעבד על 45 מעלות(ישתוכנה שהגיע עם המחשב - שמראה את הטמפ' של המעבד)..איך זה יכול להיות?

האם יש לי אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר של הTI? ניסיתי למצוא בביוס איפה עושים את זה - לא הצלחתי...

האם כדאי לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך? ההבדל בביצועים מורגש?

חיברתי את הכרטיס ישירות לספק (הוא הגיע עם מתאמים, לא השתמשתי בהם) זה בסדר? או שזה יותר מסוכן?

איזה אושר!!!! ;D שוב תודה לכולם, פורום מעולה, אפשר לומר שהתמכרתי אליו - אני נכנס לפה איזה 6 פעמים ביום :D

פורסם

המעבד מתחמם בבדיקה של הכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

לפי OCCT אכן מתחמם, אך לפי תוכנת מוניטורים שהגיע עם הלוח אם - לא. הOCCT טוען שהשבב מגיע ל90 ומשהו מעלות, אבל גם בתוכנת הלוח אם וגם כשאני נכנס מיד אח"כ לביוס - אני רואה שטמפ' המעבד יציבה על 40 מעלות בערך. ואין מצב שהמעבד יאבד 50 מעלות בפחות מ10 שניות.

אז כנראה שהבעיה בתוכנה. איך אני מסדר את זה?

פורסם

עדיין לא הבנתי, אתה מאמץ את כרטיס המסך והמעבד מתחמם...? או שאתה מאמץ את המעבד?

טמפרטורה לכרטיס המסך תבדוק עם GPU-Z. למעבד עם REALTEMP.

פורסם

מחיר הוגן וסביר נע בין 700-800 תלויי בבנאדם, זה כרטיס לא חדש ותומך בdx10.1 ובsharder 4.1, ושוב, היות ואני מכיר את הכרטיס וחזר אלי כרטיס כזה, עדיף שתלך לכיוון יותר סביר/ לא מפלצת/ מקורר היטב....אני אישית מעדיף כרטיסים של nvidia, תמיכה יותר טובה ותכנון מצוין, שלא נופל מכרטיסי high end של ati\amd

פורסם

אם לא שמת לב הדיון הגיע לעמוד 9 כבר והכותרת לא ממש רלוונטית...

פורסם
  • מחבר

באיזה מעבד מדובר? עם איזה קירור?

האמת שעכשיו אני באילת, המחשב בבית - ואני לא רואה טעם להאריך את הת'רד הארוך הזה ממילא :D

כשאגיע הביתה בראשון - אפתח ת'רד חדש - אני רוצה לבדוק את הכרטיס על המחשב עם OCCT ועם 3D MARK.

פורסם

מדובר על DUAL CORE 620 תושבת 1155

זה לא מעט אובדני לשים 560TI על המעבד הזה?

-

הגיוני שהמעבד מתחמם לא?

הרי הכרטיס מזרים המון מידע למעבד (זה כרטיס מאד מכובד), אז ההגיון אומר שהמעבד כנראה יתחמם יתר על המידה.

-

אני לא ממש מבינה בזה אבל השילוב בין המעבד הזה לבין הכרטיס נראה לי בעייתי משהו.

פורסם

המעבד שלי לא מתחמם במעלה אחת במאמץ OCCT. הסיבה לכך היא אימוץ הכרטיס הגרפי בלבד ללא התערבות המעבד.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שהשילוב סביר. לפחות כשהתייעצתי פה בפורום - אך אחד לא אמר לי שזה שילוב לא טוב.

הגעתי הביתה- עכשיו אני אוריד את כל התוכנות ואעדכן מה מתחמם וכמה.

פורסם
  • מחבר

טוב - כמו שחשבתי - OCCT פשוט מזייפת בקריאת הנתונים שלה. לטענתה המעבד מגיע ל93 מעלות, אבל לפי REALTEMP - המעבד עומד יציב על 39 מעלות.

מה עושים?

תודה.

פורסם
  • מחבר

טוב, שיניתי את המבחן מאוטומטי לinfinite - ועכשיו OCCT רצה כמו שצריך, וגם קריאת הטמפ' שלה נכונה. מוזר.

פורסם
  • מחבר

טוב, התוכנה רצה כבר כמה דקות - העצם שמופיע כשמתחיל המבחן ממש מהפנט :screwy:

במקסימום מאמץ טמפ' הכרטיס מסך הגיע ל82 מעלותת, המעבד לא זז מ40.

זה תקין? זה סביר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים