עבור לתוכן

Google Nexus 7

Featured Replies

• תגובות 383
  • צפיות 49.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדינה חופשית..אם יש מישהו מספיק פראייר/מפגר שלא בודק באינטרנט ולא יודע שזה מכשיר שעולה 200$ וגם עם מיסים ומע"מ וכו' הוא לא אמור לעלות יותר מכ-1300 ש"ח - שיבושם לו

פורסם

זה 190 יורו עם מיסים אירופאים (8GB). מחוץ לאירופה המחיר הוא 159 יורו, שהם בקירוב טוב מאוד 800 שקל ו-200 דולר- לא כולל משלוח. עם משלוח יוצא בערך 186 יורו- כ-938 שקלים. שווה?

פורסם

זה לא יורו. זה פאונד. 1 = 6.38 שח

פורסם

בלאט הבריטים והשטויות שלהם :pissed:

ואני לתומי שכחתי מבדלנותם הכפייתית וחשבתי שהנה קיים דיל משתלם.

פורסם

הN7 רק הושק רשמית ב27.8 באירופה, זה למה המחירים עדיין ככה והוא לא נמכר בהרבה חנויות.

כשהמצב יהיה "נורמלי" הוא כנראה ימכר ב199 יורו כולל מע"מ(19-20 אחוז) משמע ללא מע"מ בערך כמו ארה"ב.

פורסם

קיבלתי היום נקסוס 7 16G והתרשמתי לטובה! אחלה מכשיר וכל מילה מיותרת!

שמעתי שמקבלים 25 דולר לקניה בגוגל פלי , מישהו אולי יודע על זה משהו או איך מקבלים את זה?

פורסם

תאפס את המכשיר ותתחבר תחת VPN, כדי שיחשוב שאתה בארה"ב. רצוי גם כרטיס אשראי "אמריקאי" (לצורך העניין - תגדיר בחשבון שלך אמריקן אקספרס עם כתובת פיקטיבית כלשהי בארה"ב).

הנה VPN טוב מניסיוני:

http://www.superfreevpn.com/android-free-vpn/

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הנה מדריך איך לקבל את 25$ קרדיט לגוגל פליי, המדריך נכתב על ידי משתמש rock_artist מפורום iandroid:

קיבלתי היום את הנקסוס 7.. בדיוק ביום האחרון שיש לי כדי להפעיל ולקבל את הקרדיט.

הסתכלתי במדריך... כתוב בסוף שמתחברים ל google play, שיש ליצור חשבון.

מנסיון של מי שביצע זאת, האם זה לא עובד עם חשבון גוגל ותיק ?

אשמח לקבל טיפים כדי לא לדפוק את הנושא.

פורסם

^^ עובד, אבל תצטרך לשנות את כל הפרטים שם, בייחוד את הכתובת לאחת בארה"ב (אני השתמשתי בכתובת של Mustop+כרטיס אשראי בינלאומי), אם זה עובד לך, מומלץ לבזבז את ה- $25 כמה שיותר מהר, היות וגוגל חוסמים את ההטבה ברגע שהם עולים על חשבון שהוא לא של תושב ארה"ב.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1838710

פורסם

תודה רבה.אמרתי אני לא יקח סיכון, ופתחתי חשבון גוגל חדש. קיבלתי את ה $25 בקלות.

יש המלצות על מה לבזבז אותם במהירות ? אפליקציות, משחקים...

פורסם

אתה יכול להתחיל במבצע עכשיו של גוגל, אפליקציות פופולריות בשקל, כל יום ב- 20:00-21:00 מתחלפות האפליקציות. יש שרשור בפורום.

בנוסף אני ממליץ על האפליקציה הזו - Appsales, היא מוצאת אפליקציות במבצע בגוגל פליי, ומתריעה על כל אפליקציה חדשה שנמצאת. תוכל גם להתעדכן באמצעותה על מבצעים ישנים יותר שלא הסתיימו/הסתיימו ולעקוב אחרי מחירי אפליקציה לפני הנחה ואחרי הנחה וכו'.

אתה צריך להפעיל את ה- VPN לפני שאתה פותח את גוגל פליי (גם במחשב, שים לב שאתה מקבל כתובת IP אמריקאית), כשאתה במטרה לרכוש אפליקציות (אתה תראה את המחירים בדולרים). ליתר ביטחון אני ממליץ להפעיל VPN ברגע שהמערכת עולה (אנדרואיד). אל תשכח, כתתבקש לבחור אמצעי תשלום, תבחר ב- Google credit.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים