עבור לתוכן

25 מיליארד הורדות בגוגל פליי, והולך להיות סייל ...

Featured Replies

פורסם

רק 9 חודשים אחרי הסייל של ה10 מיליארד :jump:

http://officialandroid.blogspot.co.il/2012/09/google-play-hits-25-billion-downloads.html

Every day you’ll be able to choose from a collection of apps from some of the world’s top developers including Gameloft, Electronic Arts, Rovio, runtastic, Full Fat and more. And all for just 25 cents. We’ll also be offering some special collections like 25 movies you must own, 25 banned books, 25 albums that changed the world and our 25 top selling magazines, all at special prices. Visit Google Play a little later today to check them out.

פורסם

גדול.. office suite pro בשקל

פורסם

זו הרשימה הסופית או שהם ישנו דברים על בסיס יומי כמו בסייל הקודם?

פורסם

זה הרשימה הנוכחית, הם אמורים להוסיף/להחליף במהלך הימים הקרובים בדומה לסבב הקודם

רק שפעם הקודמת זה היה 10 כל יום למשך 10 יום, הפעם לא אמרו כמה ולכמה זמן

פורסם

אולי רק האופיס שווה למישהו.. נקווה ליותר טוב

פורסם

יש אפשרות לקנות אפליקציות בלי חשבון משוייך למכשיר? אני אמור לקנות גלקסי 3 בשבועיים הקרובים ולא רוצה להפסיד את המבצעים.

פורסם

לא נראה לי..

אבל אם יש לך במקרה (או שלא במקרה) חבר עם אנדרואיד, אתה יכול להוסיף עוד חשבון בפלאפון שלו, להתחבר לאתר ולקנות. כן, זה ירד לו למכשיר, אבל בשביל זה יש חברים, לא?

בכל מקרה, אחרי שתקנה, תוכל להוריד את זה שוב ושוב ושוב לכל מכשיר שישוייך לחשבונך.

פורסם

יש לאמא שלי RAZR. זה יגרום בעיה כשלהיא למכשיר שלה או לחשבון שלי? אני אוכל להסיר את החשבון אחרי שאגמור עם הקניות?

פורסם

חשבונות משניים אין בעיה להסיר.

לא אמורה להיות שום בעיה, אך בזמן שהחשבון שלך יהיה מקושר למכשיר שלה, מיילים, יומן וכו' יגיעו אליו.

האם אפשר להסיר את החשבון ישר אחרי הקניות? מאמין שכן.

פורסם

מה שמפריע לי הוא שאנשי הקשר יתערבבו

פורסם
  • מחבר

לא חובה להציג את כל אנשי הקשר מהחשבונות המקושרים

פורסם

חידשו את הרשימה. עדיין אין משהו מיוחד. השעון מעורר הזה באמת שווה את השקל? במה הוא מוצלח יותר מהפשוט של סמסונג?

פורסם

כל מה שאני יודע להגיד לך (כלומר עד שאני אוריד ואשחק איתו קצת), זה שהחברה ב-DoubleTwist בהחלט יודעים מה הם עושים, ועושים את מה שהם עושים טוב. רק חבל שבדרך כלל הם ידרשו על זה כסף, ולא מעט. מזל שיש מבצעים!

פורסם

היחיד ששווה משהו זה השעון מעורר - עוד לפני שחקרתי הרבה פשוט הורדתי אותו, נראה יפה ונחמד - זה כבר שווה שלי שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים