עבור לתוכן

חוות דעת מארז - Hec Cougar Solution

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

מטרת הפוסט הזה הוא נטו לטובתכם, לכל מי שמתכנן לקנות מחשב/מארז חדש שימו לב.

בפורום מפרטים אחת ההמלצות שקיבלתי היא למארז הזה: Hec Cougar Solution

על הנייר עושה רושם שהמארז נותן תמורה מעולה למחיר.

חיבור USB3 מקדימה.

מגיע עם מאוורר 1 + אופציה לחיבור של 5 נוספים.

מרווח, עשוי ממתכת והפאנל הקדמי מפלסטיק MESH, מה שמסייע בסירקולציה טובה של אוויר, אופציה להרכבה קלה ללא ברגים של כוונים קשיחים וכונני 5.15, מקום ל-6 כוננים קשיחים + מקום ייעודי לכונן SSD.

חסרונות במארז:

1. חיבור ה USB 3 - אני קניתי לוח עם HEADER ל USB3 במיוחד כי הלכתי על המארז הזה, אבל לצערי ב HEC הוחלט להתחכם והקונקטור הוא למעשה USB זכר בכלל, כזה שאתם מחברים למחשב שאתם מחברים כונן חיצוני או סתם דיסק און קי.

פשוט טמטום, מה שעשיתי זה לקחתי את הכבל וחיברתי אותו לאחת היציאות מאחורה של הUSB3 בלוח, כדי לא להפסיד את הגישה הנוחה מקדימה.

2. איטום- המארז מלא חורים ופתחי אוויר, האבק הולך לחגוג במארז הזה, מי שהולך לקנות אותו שיקח בחשבון שהוא ינקה הרבה אבק.

3. חיווט - ככלל המארז די נוח לחיווט יש כבל אחד שהרס לי את כל העבודה וזהו כבל ה-AUDIO לפאנל הקדמי. הכבל קצר למדי, לא ניתן להשתמש בחורים על מנת להסליק את הכבל כיוון שהוא לא ארוך דיו להגיע לסלוט בלוח. ניסיתי מספר דרכים אך בסוף לא הייתה ברירה והעברתי אותו באופן ישיר, אז כרגע יש לי כבל מגעיל שחותך לי את המארז ממש באמצע.

4. אין אופציה להתקין מאוורר מקדימה - לפחות ממה שאני ראיתי, פירקתי את הפאנל הקדמי, לא מצאתי דרך להתקין שם מאוורר.

אם מישהו מכיר את המארז ורוצה להוסיף או לתקן אותי אני לקבל את חוות דעתו.

המשך יום נעים.

פורסם

1.בלוחות מהדור הקודם HEADER לא היה נפוץ ברוב הלוחות אלא בלוחות יקרים, ומי שקונה מארז כזה רוב הסיכויים שלא יקנה גם לוח יקר, חוץ מזה יש מתאם.

2.מגנטים+גרביונים אם בא לך :)

3.אכן לפי סקירות נראה שהכבל AUDIO מאוד קצר, נראה שאין הרבה שכל בקודקוד למי שאחראי לזה/אישר את זה.

4. בשביל זה יש מדריך למשתמש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים