עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם

^ההבדל הוא ושחכתי לציין את זה בהודעה הקודמת, שב GLYMPSE אתה רואה את המשתמש השני על המפה כולל לאיזה כיוון הוא הולך/נוסע...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 1.7k
  • צפיות 443.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם ב waze וגם ב Latitude.

יש למישהו המלצה לאפליקציה שיכולה לחבר Album Art לקבצי MP3? ז"א אני רוצה שהתמונה כבר תהיה בתוך הקובץ בלי קובץ JPG חיצוני.

וגם אפליקציה לעריכת ID3.

טנקס

פורסם

שלחינם - אפליקציה לשליחת הודעות בחינם דרך המפעילות הסלולריות (אורנג', סלקום ופלאפון) נסו ולא תתאכזבו :)

לינק להורדה מאנדרויד מרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sendfree.sms

פורסם

הוא שכח להזכיר שהוא המפתח :)

פורסם

מי צריך את זה בשנת 2012?

אנשים בלי חבילת הכל כלול שסוגרים חשבון סלולר של פחות מ20 שקל בחודש.

פורסם

אני מזדהה איתך (אולי מגרד את ה-50 ש"ח בלחץ בחודש קשה) אבל אנשים כמונו לעיתים נדירות שולחים SMS בכמויות שמצדיקות התעסקות עם אפליקציות יעודיות כשגם כך SMS עולה 10 אגורות.

אני עדיין מוצא את עצמי משתמש מדי פעם ב-TEXT2ME אבל זה הולך ופוחת...

פורסם

גם בחבילות הזולות האלה SMS עולה 10 אגורות.

אם 10 אגורות זה מה שישבור אותך אז קטונתי.

חוץ מזה, האפליקציה הזאת הרי שולחת את ה-SMS דרך האינטרנט, כך שאתה צריך חבילת דטא במילא.

זה בכל מקרה "יעלה" לך משהו. או ב-SMS או בנפח דטה.

וחוץ מזה #2, אם אתה כבר משתמש בשליחת הודעות אינטרנטיות אז תשתמש בוואטסאפ וזהו.

פורסם

נכון, אבל עדיין נחמד שיש את האופציה לשלוח SMS למישהו שאין לו whatsapp.

פורסם

נכון, בצורה נוחה ובאפליקציית התקשורת המועדפת עליך, בתשלום של 10 אגורות.

פורסם

ואם אני על wifi? (ואני רוב הזמן על wifi)

פורסם

תגיד, מה הנקודה שלך?

אתה מנסה להוכיח לי שבכל סיטואציה תצליח למצוא את הדרך להתקמצן? אחלה, ניצחת :)

אתה מוזמן להמשיך להשתמש בדרכים עקומות בשביל לחסוך 10 אגורות על שליחת SMS כמו בן אדם :)

(אגב עוד לא נתקלתי במישהו ברשימת אנשי הקשר שלי שאין לו וואטסאפ, אולי חוץ מכל מיני טלפונים של עבודה וכאלה, וסבא וסבתא)

פורסם

שבמקום להכנס במפתח שהשקיע מזמנו לכתוב משהו ששימושי לאנשים שהם לא אתה, אולי עדיף להבין שיש אנשים שכן מוצאים את זה שימושי.

פורסם

להיכנס במפתח? הת'רד הזה הוא ת'רד לאפליקציות מומלצות באנדרואיד. לא ת'רד פרסום לאפליקציות שעשית.

כשמפרסמים פה אפליקציה, היא צריכה להיות.... מומלצת.

ואם אין לה שום שימוש הגיוני בתקופתנו אנו, אז אני לא מבין מה הבעיה בהבעת דעה נגד זה.

שוב, זה ת'רד המלצות על אפליקציות. זה לא ת'רד "החזקת יד" ועידוד/תמיכה נפשית למפתחים.

פורסם

אולי יש לזה דרישה מופחתת, אבל בטוח יש לזה דרישה. לא רואה למה לא לשים את זה במומלצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים