פורסם 2013 ביוני 1012 שנים אתה לא צריך שום "תוכנת הסרות", פשוט תסיר את האפליקציה מהממשק המובנה של אנדרואיד.אני מסכים.מה היתרון של תכנה שכזאת לעומת הסרה רגילה?
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים כמו שאמרתי, ה cleaner master סורק את ה/data /media ומסיר תיקיות שנשארות שם.
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים היי,עם תוכנה כזאת ועם root אתה יכול להסיר חלקים מהמערכת שאתה לא רוצה ושלא מופיעים בממשק המובנה של אנדרואיד.זה עוזר במיוחד אם יש לך מכשירים עם מעט זיכרון.ToMeRv32 תודה על הטיפ, אבל אם תסתכל תראה שאני זה שהמלצתי פה על התוכנה clean master...
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים אני רוצה להגיד שאני מכיר את clean masterאם תסתכל בעמוד מס' 18 תראה שאני ממליץ עליה
פורסם 2013 ביוני 1012 שנים מצטער שלא בדקתי את היסטוריית ההודעות שלך בנושא וראיתי שכבר המלצת עליה..לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד, שיהיה.
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחפש תוכנה לשיחות וידאו בHD בין אנדרואידים ומחשב. איכות התמונה בסקייפ מזעזעת גם בחיבור לWIFI.
פורסם 2013 ביוני 1212 שנים ^ היא עובדת יופי דרך gmail וכרום במחשב, גם הוידיאו. וזאת אפילו ללא התקנת ה plugin.. (לא ניסיתי להתקין) אבל כמובן שזה תלוי באיכות האינטרנט.אגב, בשליחה של תמונות לאדם מסויים, הוא בעצם מוסיף את התמונה אוטומטית לפרופיל ה google+ שלך, ומשתף אותה רק עם אותו אדם. (ברמת הרשאות) ואותו אדם מקבל לינק אל התמונה בהודעה.
פורסם 2013 ביוני 1212 שנים המממ, אני מבין.היה נראה לי ש hangouts הוא חלק בלתי נפרד מהפלוס, ובעצם התקנתו והפעלתו זה רישום אוטומטי לפלוס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.