עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם

חחחחחחחחחחח ענק :P

אמיתי?

היא יותר טובה עכשיו.

בכל מקרה, אני עדיין לא סגור על הFlow.

זה נוח אבל כשזה לא עובד טוב זה מציק ברמות בלתי נסבלות.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 444.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חזק..

רק חבל שעדיין אי אפשר לערוך תגובות דרכה.

פורסם

תמסור לישראל כץ שיחייב את עובדי הרכבת להשתמש בה.

פורסם

המפתחים של האפליקציה לאנדרואיד לא השתמשו בה? קשה לי להאמין, אלא אם אותם אנשים שאחראים לאפליקציה לאייפון מפתחים גם לאנדרואיד (גם בזה קשה לי להאמין). נשמע כמו המצאה של כתב שלא היה לו סיפור מעניין.

בלי קשר, יש לי אייפד וגם איתו אי אפשר לערוך תגובות באפליקציה של הפייסבוק (מעודכנת).

פורסם

^ זו פעם ראשונה שאתה נתקל בדוגמה כזו?

מעולם לא הפעלת תוכנה של חברה לכאורה מובילה (לא משנה לאיזו מערכת.. גם לוינדוס) שכל כך לא נוחה ועם באגים נוראיים, באופן שהיה ברור שאף אחד מהמפתחים לא באמת עובד עם התוכנה שהוא פיתח. כי אם כן, כבר היה משפרה ממזמן.

פורסם

אתה יוצא מנקודת הנחה שכל המפתחים הם עילויים שמספיק שהם מודעים לבעיה מסוימת אז הם יכולים לפתור אותה בצורה מושלמת. אם המצב היה כזה, היו לנו הרבה יותר תוכנות ואפליקציות מושלמות שלא צריכות עדכוני גרסא כי המפתח שלהם משתמש בהם, מכיר את הבעיות, ושיפר אותם "מזמן".

לצורך העניין אני משוכנע שהמפתחים של הפורום הזה מודעים לכל הבעיות בו (מן הסתם הם משתמשים בו) ועדיין הוא לא מושלם.

פורסם

המפתחים של האפליקציה לאנדרואיד לא השתמשו בה? קשה לי להאמין, אלא אם אותם אנשים שאחראים לאפליקציה לאייפון מפתחים גם לאנדרואיד (גם בזה קשה לי להאמין). נשמע כמו המצאה של כתב שלא היה לו סיפור מעניין.

הרצת על זה חיפוש בגוגל? זה מופיע בכמה מקורות שונים.

כמו כן, קשה לך להאמין או לא, העובדה היא שהאפליקציה לאנדרואיד היתה פשוט מחורבנת ברמות שבאמת כבר קשה לתאר במילים. לא סתם "איטית" ולא סתם "נחותה מהגירסה לאייפון", אלא ממש גרועה ברמה הזויה שזה כבר ממש "לא שמיש". ברמה כזאת שאם היו אומרים לי "מי שפיתח את האפליקציה הזאת בכלל לא משתמש בה, אלא משתמש באייפון" הייתי מיד עונה "אה, זה מסביר את זה..".

הגירסה החדשה לעומת זאת היא הבדל של שמיים וארץ, עם הבדל ביצועים קיצוני (!) והרבה מאוד אלמנטים שסוף סוף אחרי שנים (!) הגיעו מהגירסה של האייפון גם לאנדרואיד.

צירוף מקרים? אתה מוזמן להאמין למה שבא לך :)

פורסם

האפליקציה החדשה טובה כי הם החליפו טכנולוגיה (עברו מקונספט של web לאפליקציית native).

להגיד שזה קרה כי לעובדים חילקו אנדרויד... זה קצת הגזמה. ההחלטה עת תשתית טכנולוגית באה מלמעלה וכנראה שכבר החליטו עליה לפני הרבה זמן.

כולם ידעו די מזמן שלעבוד web זה חרא מבחינת ביצועים ולכולם היה ברור שפייסבוק יעשו את הצעד המתבקש, הרבה לפני שחילקו לעובדים אנדרויד.

לצורך העניין צוקרברג מכיר בטעות הזאת בראיון פה

http://www.forbes.com/sites/roberthof/2012/09/11/mark-zuckerberg-we-burnt-two-years-betting-on-mobile-web-vs-apps/3/

וזה בקושי שבועיים אחרי שהעובדים התחילו לקבל אנדרויד - זה ברור שההחלטה להחליף תשתית לא נפלה בשבועיים האלה...

אני גם בספק אם בשלושה חודשים שעברו מאז הם היו מספיקים לסיים אפליקציה איכותית ברמה גבוהה מאפס (והם היו צריכים לכתוב כמעט הכל מאפס בגלל החלפת הטכנולוגיה), רוב הסיכויים שהם עובדים על זה לפחות חצי שנה כבר.

פורסם

^ זו פעם ראשונה שאתה נתקל בדוגמה כזו?

מעולם לא הפעלת תוכנה של חברה לכאורה מובילה (לא משנה לאיזו מערכת.. גם לוינדוס) שכל כך לא נוחה ועם באגים נוראיים, באופן שהיה ברור שאף אחד מהמפתחים לא באמת עובד עם התוכנה שהוא פיתח. כי אם כן, כבר היה משפרה ממזמן.

רמז אייטונס (ITunes)...

פורסם
  • מחבר

הנה הכרזות מהמשרדים שלהם:

318ecaa5

פורסם

מחפש אפליקציות ל2 דברים פשוטים שמאוד חסרים לי באנדרואיד:

1. חיוג קולי בעברית היישר מלחיצה על כפתור הדיבורית.

2. הקראה בקול של שם המתקשר בעת הצלצול (כמו בנוקיות).

פורסם

זה פשוט מגוחך שאין את הפונקציונליות הבסיסית הזו.

פורסם

פונקציונלית בסיסית שנדרשת ע"י פחות מאחוז מהמשתמשים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים