עבור לתוכן

למה יש לבנאדם הזה תאג של מומחה?

Featured Replies

פורסם

בהמשך לדיון הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535893.0

ביקשתי מהפורום עזרה לגבי לוח אם ספציפי. בא גולש, שיש לו תאג של "מומחה לתמיכה", משמע הוא מייצג את האתר כבנאדם שמבין טוב בתמיכה טכנית, והוא אמור לייצג את האתר בכבוד.

בואו נתחיל מזה, שאני מבין שאף אחד לא חייב לי כלום. אבל כשבנאדם שאמור לייצג את האתר הזה בא ובמקום לעזור לי, מדבר בהתנשאות ובמקום לעזור לי זורק קישורים לא רלוונטיים (קישור שני מביא אותי לebuy, מחשב נייח, וסטטיסטיקה כלשהי לגבי הלוח), ואחרי זה עוד רושם שאשמתי שלא נתתי את כל הפרטים (כשבהודעה הראשונה פירטתי את המודל המלא של לוח האם), יוצא לי כל החשק לחזור לפורום הזה.

אני נכנס לפורום הזה כי הוא לא דומה לפורומים אחרים בארץ (כמו FXP), וכי יש כאן אנשים בוגרים. אבל אני גם מצפה שאנשים לא יוציאו את העצבים והתסכול שלהם על אחרים, ובמיוחד לא מאלה שמשתייכים לקבוצת המומחים. יותר מזה, אנשים חייבים להבין גם שלא לכל אחד יש את רמת הידע שלו, ואני מבקש רק שיהיו סובלניים יותר כלפי גולשים אחרים.

פורסם

אני חושב שתמונתו תחת הניק שלו אומרת הכל ;) 'מומחה לעצבים' . סך הכל התבלבלו -תצטרך להבין.

פורסם

אני לא מבין למה נטפלת דווקא לבן אדם הזה. יתכן שעצבן אותך בפוסט הזה כשמאוד רצית תשובה.

מה שכן מעצבן זה שיש כאן בזמן האחרון יותר ויותר ילדים שכנראה עזבו את האתר ההוא שהזכרת.

הם כותבים תגובות ארוכות, חסרות תכלית, משעממות, וגם מתנגחים עם הוותיקים המומחים, שעושה רושם שהם לא מזהים את העובדה הזאת וטורחים לענות להם.

פורסם

מה שכן מעצבן זה שיש כאן בזמן האחרון יותר ויותר ילדים שכנראה עזבו את האתר ההוא שהזכרת.

הם כותבים תגובות ארוכות, חסרות תכלית, משעממות, וגם מתנגחים עם הוותיקים המומחים, שעושה רושם שהם לא מזהים את העובדה הזאת וטורחים לענות להם.

ואיך כל מה שכתבת פה קשור בכלל לנושא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים