עבור לתוכן

חו"ד לגבי שדרוג למחשב חדש המיועד לאינטרנט. תקציב: 1,300-1,500 שקל

Featured Replies

פורסם

יש לי מקלדת, עכבר, מארז, מסך, מ"ה וגם 2 זכרונות (1G +2G).

אני רוצה לשמוע חו"ד לגבי החלפת המעבד, לוח אם, ספק כח חלש, ודיסק קשיח (אין לי צורך בדיסק ענק. 250G יספיקו). ואם צריך אז גם 4G זכרון (האם צריך להוסיף למה שקיים או שקונים זכרונות חדשים לגמרי?)

כמו שאמרתי המחשב מיועד לאינטרנט, (אופיס אני משתמש בשירותי אינטרנט) ועבודה עם קבצים במחשב

פורסם

לא ממש ניתן לדעת מה יש לך כרגע, כי הפירוט שנתת מאד חלקי. אם כי לשימושי אינטרנט מערכת עם 3GB זיכרון אמורה להספיק.

Ivan אין טעם לכוון אנשים לכיוון החרא הכי ג'נרי שניתן למצוא. זה מוביל סתם לפיתוח ציפיות מוגזמות ולא ריאליות.

פורסם
  • מחבר

מפרט:

Gigabyte ga-m61p-s3

WD1600AAJS - Western Digital

amd 4000 dual core

מארז פשוט ובסיסי מאוד שכולל 2 כניסות USB מקדימה

הצרכים שלי רק אינטרנט ומעט אופיס (וגם זה מתבצע ברובו בגוגל דוקס)

עכשיו יותר ברור מה יש לי?

עכשיו החלטתי להחליף את המחשב כי עבר הרבה זמן ויש עייפות חומר. אני משתמש לא מעט במחשב וחשוב לי שתהיה חווית גלישה. כשאני מתכוון חווית גלישה אני לא מתכוון לכרטיס גרפי, רשת וכיו"ב אלא למהירות עבודה של המחשב.

תוכל להסביר קצת מה רע במפרט ש-Ivan נתן? כי אני לא מבין מה רע שם. המעבד טוב יותר ממה שיש לי כרגע והזכרונות משופרים. אני אפילו מוכן להוציא עוד 99 שקל ולשדרג אותם וגם את המעבד (עד 2500). אז מה לא בסדר? כי אם "תאשרו" אני מזמין עוד הלילה.

אנו ענו לי :hi:

פורסם

אין סיבה שהמחשב שיש לך עכשיו לא יהיה מהיר בשביל גלישה ושימוש כמו שתיארת, בתנאי שההרידסק שלו תקין והוא מתוחזק מבחינת תוכנה.

מתי הוא עבר פירמוט לאחרונה?

פורסם

כמו שנאמר מעלי.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שבעיקרון המחשב שלי "מספיק" לדרישות אינטרנטיות, אבל בכל זאת עברו 6 שנים והגיע הזמן להתקדם. לא רק בגלל המחירים הזולים אלא גם בגלל שבקרוב יתחילו בעיות ואני מעדיף להקדים תרופה למכה.

הגעתי להחלטה הזאת כי שאלתי לפני יומיים בפורום מארזים לגבי הספק כח שלי שמרעיש והגיע הזמן להחליפו. העיסוק הזה מייגע ולכן אני רוצה כבר להחליף הכל ולהנות ממחשב חדש ומהיר. למה לי לחכות לצרות שיבואו???

בקיצור החלטתי להחליף ועכשיו השאלה האם מה שהציעו לי פה נחשב בסדר או לא

פורסם

תענה על השאלון שבחוקי הפורום, זה יעזור לנו להיות ממוקדים יותר בהתאם לדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

עברתי עכשיו (ובאמת שגם לפני שפתחתי את הת'רד) ואני לא מבין מה לא ברור. הצרכים שלי בסיסיים ביותר, ללא משחקים וברור שלא OC. אין לי צורך בציוד היקפי ואני מעוניין במחשב שלא ירעיש ברמה גבוהה. שאר הדברים לא חקוקים בסלע ויכול להיות חריגה פה ושם גם במחיר וגם ברכיבים.

פורסם

אז התקציב יכול לעבור את ה-1500 (אם כן עד כמה?)?

פורסם
  • מחבר

בחייאת למה הקטנוניות? זה לא חקוק בסלע.

הרי כתבתי שאני מוכן להוסיף עוד 300 שקלים ולשדרג את הזכרון והמעבד. השאלה אם תהיה לשדרוגים השפעה.

פורסם

Ivan אין טעם לכוון אנשים לכיוון החרא הכי ג'נרי שניתן למצוא. זה מוביל סתם לפיתוח ציפיות מוגזמות ולא ריאליות.

כן,

מה אני הצעתי מבטל צורך של הפורום הזה............

אבל

לא צריך מרצדס sl350 רק בשביל לחלק פיצה. טוס טוס מספיק.

7 כאלה חרה גנרי I5 עובד אצלי בפרודקשן 16/7 כבר יותר מ 7 חודשים בלי אף בעיה אחד ויש

לי 3 שנים אחריות.

(דבר יחיד גנרי שמה זה אולי הספק ומאות מיליונים של מחשבים עובדים טוב מאד עם ספק גנרי בעולם.)

פורסם

גם אני הייתי שוקל לקחת את המחשב שאיון הציע.ספק השירות שם זה אלקטרה מחשבים.ב200 שקל הנותרים מהתקציב הייתי רוכש ספק כוח נורמלי, ואת זה שיבוא עם המחשב הייתי שם במחשב הנוכחי שלך.

מפרט נורמלי יעלה מעט על התקציב שלך.הנה אחד מTMS לשיקולך.

[table][tr][td][/td] [td]Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box[/td] [td][/td] [td]

311₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GA-B75M-D3V[/td] [td][/td] [td]

351₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

115₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td] [td][/td] [td]

429₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic[/td] [td][/td] [td]

425₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td]

95₪

[/td] [/tr][/table] [table] [tr] [td] סה"כ:[/td][/tr][/table] 1726₪ [table][tr][td]

[/td][/tr][/table]שמתי לוח חדש עם חיבורי SATA3 וUSB 3.בכל זאת אם כבר קונים מחשב חדש.לוח הכי פשוט כמו במפרט של איוון יחסוך 100 שקל.המעבד משמעותית חלש יותר אך לשימושך הוא בהחלט מספיק.

פורסם
  • מחבר

sashaefi כשאתה אומר "מפרט נורמלי" אתה מתכוון ליצרני הרכיבים או שסוג הרכיבים לא טוב מספיק?

פורסם

לא אני מתכוון למפרט שאתה בוחר מחלקים (לא גנריים כמובן).כמו שכבר צויין גם במפרט של אלקטרה החלקים הגנרים הם המארז והספק פשוט המפרט לא מאוזן כל כך.יש מעבד חזק וכל שאר החלקים הכי זולים שיש.אבל יתכן ולשימושים שלך זה לא משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים