פורסם 2012 ביוני 1913 שנים בקצרה להוריד את הקובץ.לכבות תמחשב לחבר תSSD.להדליק תמחשב לילחוץ על הקובץ כמנהל וזהוא בעיקרון ואז להתקין עליו מחדש את הוינדוס?אבל לא תהיה בעייה שעל המחשב מותקנות 2 מערכות הפעלה?אם תחבר את ה-SSD אחרי שתוריד את הקובץ או לפני זה לא משנה, מה שחשוב זה שהוא יהיה מחובר במהלך העדכון (אחרת הוא לא יעשה כלום).לפני התקנת ה-WIN צריך לשנות מספר הגדרות (או יותר נכון הגדרה) בביוס.לא תהייה בעיה שיש 2 מערכות הפעלה. למרות שזה נראה לי מיותר, לא עשית מחיצות?
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים מחבר מארגנים לי וינדוס בעיברית ואז אני יעשה הכלוניראה איך אני יסתדר.לגבי הSSD צריך להגדיר אותו לפני שעושים עידכון?
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים לקושחה? לא. ממליץ לך לעדכן אותו עכשיו, שכבר נתחיל לעבור על ההגדרות בביוס. כמו שזה נראה זה יהיה ארוך, אז בו נקדם תהליכים ואז שתהייה לך מערכת הפעלה זה ירוץ.
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים מחבר סבבה אני מקווה לעשות את זה כבר על הבוקר עם יהיה לי זמן אני יריץ תעיניינים
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnToolנסה מ USB להתקין.
פורסם 2012 ביולי 413 שנים מחבר קיצור היסתבכתי עם זה את הSATA אני יודע לחבר אבל יש עוד כבל שצריך לחבר מהוא<?
פורסם 2012 ביולי 413 שנים עוד לא עשית את זה?הכבל הוא חיבור החשמל מהספק (יש אחד שנראה כמו חיבור SATA רק שהוא ארוך יותר והוא יוצא מהספק). חבר אותו ותעשה את מה שאמרתי לך.תמשיך לעדכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.