עבור לתוכן

האם לאחר גילוח אתם שמים אפטר שייב או קרם או כלום?

Featured Replies

פורסם

האם יש לזה תועלת בריאותית או שזה סתם מסחטת כספים? ניסיתי בעבר לשים אפטר שייב אבל זה שרף נורא. מה אתם עושים?

פורסם

אפטר שייב מחטא פצעי חתך מסכין הגילוח.

אפטר שייב על בסיס קרם מוריד אדמומיות ומשאיר ברוב המקרים עור מאוזן מבחינת לחות וחומציות. כל שאר האספקטים (ריח, מרקם, חברה וכו'...) הוא סתם תוספת.

לי אישית אין הרבה זקן לכן אני לא מתגלח הרבה, אבל כשאני מתגלח אני משתמש במה שהכי מתאים למצב הגילוח (יש לי את שניהם).

סה"כ אין מחובתך לשים אפטר שייב, אך מומלץ שתיהיה לך את האופציה מבחינה טיפולית לכל מקרה ומקרה.

פורסם

כדאי מאד לשים אפטר שייב שמחטא את העור לאחר גילוח.

אחרת החתכים הקטנים בעור או זקיקי השיער יכולים לקבל זיהום והפנים יתמלאו פצעונים.

פורסם

שטויות. לדעתי זה מסחטה. בעוד שלשים לפעמים זה כיף ומריח טוב. בתור אדם עם עור בעייתי מעולם לא שמתי לב לחצ'קונים או פצעונים ואני גם נטה לדמם בגילוח שלי. מה שכן שמתי לב שברגע שאני שם אפטר שייב בצורה יומית אז העור נעשה רגיש והגילוחים הבאים כואבים לי יותר.

עד היום היו לי שנים קרם ונוזלי, הקרם היה הרבה יותר טוב ונעים מאשר הנוזל שסתם ייבש את העור

פורסם
  • מחבר

אותי מעניין לדעת אם זה מועיל לעור. בפעמים הראשונות שהתחלתי להתגלח שמתי אפטר שייב נוזלי (כנראה מכיל אלכוהול) וזה שרף נורא. אחרי זה בצבא עברתי לקרם אבל מאז הפסקתי לשים בכלל. מעניין אותי לדעת אם אני עושה טעות וכדאי לשים משהו על העור. מכיוון שאני לא היחיד שזה שורף לו אני מניח שזה היה יוצא מהשוק, אבל כנראה יש לזה תועלת כלשהי

פורסם

שטויות. לדעתי זה מסחטה. בעוד שלשים לפעמים זה כיף ומריח טוב. בתור אדם עם עור בעייתי מעולם לא שמתי לב לחצ'קונים או פצעונים ואני גם נטה לדמם בגילוח שלי. מה שכן שמתי לב שברגע שאני שם אפטר שייב בצורה יומית אז העור נעשה רגיש והגילוחים הבאים כואבים לי יותר.

עד היום היו לי שנים קרם ונוזלי, הקרם היה הרבה יותר טוב ונעים מאשר הנוזל שסתם ייבש את העור

אתה מודע לזה שלכל אחד יש אור שונה?

כל אחד שישים מה שהכי מתאים לאור שלו.

אם אני למשל לא שם אפטר שייב, לאחר כרבע שעה האור מתחיל לשרוף, ולא עובר עד שאני שם (גם לאחר מספר שעות)

פורסם

ברור שלכל אחד יש עור שונה. אני לא רואה פה אפקט בריאותי כלשהו. זה רק מרגיע את העור מפה ולהשפעה על הבריאות יש הבדל עצום.

אגב אם יש לך גירוי אז אולי תחליף סכין/ קרם גילוח. תער ידוע כיותר נעים לעור מאשר סכיני גילוח.

בסופו של דבר אם אין סיבה להשתמש אז אין צורך להשתמש. אין מאחורי האפטר שייב אפקט בריאותי כלשהו.

פורסם

על מה פתחתם דיון... אני משתמש רק באפטר שייב.

פורסם

לא שם כלום לדעתי, מיותר.

אם תדאג להכין את הפנים בצורה טובה לפני הגילוח, עור הפנים שלך יהיה מגורה פחות.

פורסם

משתמש רק באפטרשייב על בסיס אלכוהול, כי אין על ההרגשה של השריפה אחרי ששמים אותו!

פורסם

לא שם כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים