עבור לתוכן

כיצד מגדירים בport forrwarding גישה מבחוץ לכול כתובת D-Link 6740

Featured Replies

פורסם

האם מה שעשיתי נכון? פשוט לא רשמתי כלום בRemote IP. זה עידכן את השורה אבל האם זה פתח לכול כתובת מבחוץ? הכוונה שלי לפתוח את אותו הפורט שכבר היה פתוח בראוטר הקודם שלי מסוג נטגיר vvg2000 ליוטורנט.

כרגע זה מוגדר כמו שציינתי למעלה ועדיין אני מקבל סימן קריאה ביוטורנט...

תודה :)

פורסם

אתה לא בכיוון. מה שאתה צריך לעשות זה לקבוע פורט אחד ב-יוטרנט ואותו לפתוח בנתב לכתובת ה-IP של המחשב שלך.

פורסם

הסיבה שהפורט נעול היא לא בגלל הremote ip אלא בגלל הinterface ,שנה את הinterface ל ppp1

פורסם
  • מחבר

נתחיל מכך שבמחשב כמובן הכתובת LAN שלי היא קבועה ובהגדרות פתיחת הפורט אני מכוון לכתובת המחשב.

בדילינק יש אפשרות קצת יותר "נוקשה" מראוטרים אחרים והיא לבחור גם מי יכול לגשת מרחוק דרך הפורט הפתוח שכמובן יוביל בסוף למחשב שלי ולא לאחד אחר ברשת.

אם אגדיר ב"Remote IP" כתובת אמיתית חיצונית אז רק היא תוכל לגשת מבחוץ לרשת הLAN שלי . אני רציתי לדעת איך בוחרים באופצייה שבהרבה פיירוולים נקראת "ANY" או שיש כאלו שרושמים "*" וזה מציין לראוטר לפתוח לכול כתובת מבחוץ.

ניסיתי את שתי האופציות הנ"ל ומשלא הצלחתי, פשוט השארתי תיבה זאת ריקה ואז הראוטר המשיך וקיבל את ההגדרה.

השאלה היא האם באמת כך מגדירים בדילינק את פרמטר ה"ANY".

לגבי ppp0 וppp1 - האם אתם בטוחים בכך? מדוע לא להשאיר על ppp0? אשמח להבהרה ???

פורסם

מהסיבה הפשוטה שמדובר בבאג

אם תלחץ על status אתה תראה שאתה מחובר wan דרך ppp1,מאחר ואתה בחרת ב ppp0 שאין לה כתובת wan מן הסתם לא תתבצע הפניה :)

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

זה יוצר בעיה אחרת.... לא ניתן להגדיר Dynamic DNS :-\

הוא נותן אופציה רק לppp0 , יש דרך לעקוף זאת חוץ מתוכנות חיצוניות?

פורסם

גם שם מדובר בבאג...

רשום ppp0 אבל הוא מבצע את ה-DDNS ל-interface של ppp1.

פורסם

אז הבאג לטובתו הפעם לא? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים