פורסם 2012 ביוני 1413 שנים אחרי תקופה ארוכה בCOD הוא כבר התחיל לשעמם, אז קניתי היום באטלפילד 3 שיחקתי היום כמה שעות ונהנתי אבל קצת קשה לי להבין מה צריך לעשות בשביל לנצח ואיך עושים את זה.. יש כאן שחקנים וותיקים שבא להם לשחק איתי ולהסביר מה עושים? ועוד שאלה-האם יש דרך להגדיל את המפה בצד? או לפחות את מה שמופיע בתוכה? זה הפרופיל שלי: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/NiMo7/ תודה
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים ולחיצה על N משנה את הרזולוציה של המפה.באיזה שעות אתה מתכוון לשחק בדרך כלל? יש מצב אני אתנדב לתפקיד =Pבמשחק mothershipil
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים http://www.webpronews.com/battlefield-friends-accurately-portrays-playing-with-noobs-2012-05 תצפה בסרטונים האלה. עוזרים מאוד להבין מה לא לעשות במשחק
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים כל פעם שאני רואה אותם אני נקרע מחדש. כן, לאנשים האלה יש כישרון ;D אני גם ראיתי את הסרטונים האלה מלא פעמים ועדיין זה מצחיק כל פעם מחדש
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים אני בטוח שלכל ה PRO כאן אין בעיה לשחק עם אנשים טובים ולא משנה איזה רמה הם.
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מחבר הוספתי את כולםתגידו, כמה זמן לוקח אצלכם לטעון מפה?לוקח לי בערך דקה לטעון, ועד שהטעינה נגמרת לפעמים כבר הקבוצה מספיקה לתפוס דגל וזה מבאס..
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים 10 שניות בממוצע, לפעמים קצת יותר ולפעמים קצת פחות (זה כי יש לי SSD שעליו מותקן המשחק ;D ).
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מחבר SSD זה לא חוכמה אבל למה לוקח לי כל כך הרבה זמן לטעון? יש לי דיסק קשיח עם מהירות סבירה ומעבד די חזק (אם מעבד בכלל קשור לטעינה) בכל מקרה, בrush אני כבר די מסתדר כי המפה מתחלקת לאיזורים קטנים, אבל ב-conquest אני ממש מרגיש אבוד במפות הגדולות האלה.. ניסיתי לקחת מטוסים/מסוקים אבל אני די גרוע איתם (למרות ששיחקתי המון FSX.. לא מסתדר לי כל כך להטיס עם עכבר) דרך אגב, טריפל קיל עם רימון נחשב משהו מיוחד? ;D
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים כנס לשרת ריק ותתאמן שם לבד בטיסה. כך פעם אנשים למדו לטוס ב BF 2. אם אתה לא יודע לטוס עדיף שלא תתפוס את כלי טיס.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים דרך אגב, טריפל קיל עם רימון נחשב משהו מיוחד? ;D לא.אני טס עם המקלדת, זה הרבה יותר נוח (לפי דעתי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.