פורסם 2004 בינואר 721 שנים שלוםיש לי לוח Epox 8RDA3+ Nforce 2 400 Ultraואני רוצה להחליף את ההיט סינק של הגשר הצפוניבמה להחליף ??? אמרו לי שחלק מגופי הקירור של כרטיס המסך גם מתאימים, האם זה נכון ???נ.ב.אפשר המלצות על דברים שיש בארץ מן הסתם?!
פורסם 2004 בינואר 721 שנים בשביל מה להחליף? הטמפ' גבוהות מידי?סינק סטוק של AMD או P3 יכולים להיות התאמה טובה מאד (עם קצת ניסור פה ושם).שום דבר "קונבציונלי" אחר לא יביא הרבה שיפור על הסינק המקורי...
פורסם 2004 בינואר 721 שנים אמרו לי שחלק מגופי הקירור של כרטיס המסך גם מתאימים, האם זה נכון ???כן, אבל לא כולם..
פורסם 2004 בינואר 821 שנים יש גם את גופי הקירור הפאסיבים של זלמן לגשר הצפוני...הביצועים טובים, השקט טוב (קירור פאסיבי), והמחיר טוב (40ש"ח.)
פורסם 2004 בינואר 821 שנים Vantec ICEBERQat pandas..not the ICEBERQ4הוא לא שקט בכלל קח את זה בחשבוןאני לא יודע איך הביצועים של הזלמן (פסיבי.. בלי אפשרות להרכבת מאורר)אבל מה שבטוח הוא שקט =] =]
פורסם 2004 בינואר 821 שנים איזה קירורים יש שהם טובים כמו זלמן אבל הם גם עושים רעש קירור פסיבי עם מאווררים ענקיים צריך משהו כזה!!בחיים לא ראיתי....למשל, ראיתי אולי 4 קירורים לכרטיס מסך בחיים שלי!
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר הוא לא שקט בכלל קח את זה בחשבוןאני לא יודע איך הביצועים של הזלמן (פסיבי.. בלי אפשרות להרכבת מאורר)אבל מה שבטוח הוא שקט =] =]סבבה תודה לכולםאני אקח את ה Vantec ICEBERQזה גם בא עם artic silver והכולוזה לא עושה הרבה רעש26 DBAבכל מיקרהתודה על העזרה 8) 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.