עבור לתוכן

עזרה בבחירת חברת סלולר חדשה ועידכון חבילות למשפחה שלמה.

איזו חברת סלולר עדיפה לדעתכם 397 הצבעות

1. 1. איזו חברת סלולר עדיפה לדעתכם

• גולן טלקום
    • HOT mobile
    • פלאפון
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום.

לאבא שלי יש עסק וביקש מימני לעזור לו להוזיל את הטלפונים. מדובר על 4 קווים ויוצא בערך 650 שקל בחודש! ומה שעוד יותר כואב זה שכל המכשירים הם ישנים ללא אינטרנט כלל. בקיצור עושקים אותנו ולקחתי על עצמי להרים תכפפה. רק שאני לא רוצה ליפול כי הקו של אבא שלי חשוב לעסק וגם שלי ושל שאר המשפחה לא יהיה נעים אם ניכנס לסרט שרק ייגרום לניתוקים וכ"ו.

הקיצר או שזה יהיה אחד משני החדשות שבסקר או שזה יהיה פלפון שם אנחנו נמצאים היום עם 4 הקווים. מאז התהפוחות בשוק לא דברנו עם אף חברה ויכול להיות שיש אפשרות גם להוזיל את הקיים ללא צורך לעבור. אם לא אז לאיזו חברה עדיף לעבור משני החדשות?

כמה פרטים:

1)הקו של אבא שלי כמה שיותר דקות בחבילה. לא חשוב SMS ואינטרנט כלל.

2)לי ולאחותי חושב גם נפח דקות סביר ו- SMS ואם אפשר אולי גם לקבל חבילה עם מכשיר חדש ואז גם חשוב אניטרנט אולי.

3)לאמא שלי צריך לא יותר מ- 50 דקות בחודש ללא אינטרנט ו- SMS.

אשמח לשמוע מאנשים עם המעבר היה חלק בשבילם וחוות דעת בכלל.

תודה

פורסם

איזה מכשירים אלו?

פורסם
  • מחבר

איזה מכשירים אלו?

מכשירים ישנים יחסית:

2 מכשירי sony ericsson naite

מכשיר אחד NOKIA X3 (יחסית טוב)

ומכשיר אחד ג'נרי

פורסם

אמא שלך לא מדברת יותר מ-50 דקות בחודש, לכן החבילה המתאימה לה היא חבילת ה-10 אג' של הוט מובייל (אם יש לה מכשיר UMTS שנרכש מפלאפון לא תהיה בעית תאימות). היא תשלם 10 אג' לדקת שיחה, כלומר חשבונית חודשית של 5 שקלים. במידה ויש לה מכשיר דור שני ואתם לא מעוניינים לרכוש מכשיר חדש, תוכנית 10 של גולן טלקום - 10 שקל לחודש תמורתם היא תקבל 60 דקות, 60 מסרונים ו-10 מ"ב גלישה (ותעריפי חריגה נוחים למדי - 18 אג' לדקה, 1 אג' למסרון, 10 אג' למגה בית גלישה).

לגבי אבא שלך - הוט מובייל מציעים תוכנית UNLIMITED ב-89 שקלים, גולן ב-99 שקלים. במידה והוא לא גולש בכלל ולא מסמס בכלל, התוכנית 10 אג' של הוט מתאימה לו, אלא אם הוא עובר את ה-890 דקות בחודש... ושוב, כאמור, אם יש לו מכשיר דור שני בלבד, אז תוכנית ה-10 של גולן כנראה תתאים לו (או התוכנית הבלתי מוגבלת אם הוא מדבר מעל 555 דקות).

לגביך ולגבי אחותך - שוב, תוכנית ה-10 אג' של הוט או 10 של גולן.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה..לא ידעתי שיש כאלו תוכניות יפות בשוק. אני מעדיף שכולנו נהיה באותה חברה. אז כמה דברים ספציפיים עכשיו

1)לכולנו יש פלפונים עם כרטיס סים.

2)אבא שלי לא עובר את ה- 890 דקות בחודש.

3)אני ואחותי לא עוברים את ה- 500 דקות בחודש (בדר"כ פחות).

בעיקרון שיחות ארוכות נעשות מהבית כי יש חבילת טריפל של הוט.

אז נראה לי שהוט מובייל יותר טוב לנו. עכשיו איך התשתית שלהם? זה צריך לעניין אותי או או שהכל עובד חלק ללא בעיות כמו בפלפון?

פורסם

התשתית של הוט, היכן שקיימת, טובה מאוד, והיכן שלא קיימת הוט משתמשים בתשתית של פלאפון, כך שהקליטה שלך צריכה להיות טובה לפחות כמו בפלאפון.

פורסם
  • מחבר

אוקי יופי. כמה דברים נוספים

1)מה לגבי מכשירים? אם נרצה לשדרג, תיקונים, אחריות וכ"ו אפשרי אצל הוט?

2) כנראה שזו תהיה הוט שנעבור אליה. אבל מה אני אומר להם על המסלולים..תקן אותי אם אני טועה:

לכולנו מסלול 10 אגורות לדקה.

3)במידה ואני קונה מכשיר מבחוץ...יש עליו זיכוי או משו? ואם כבר המכשיר תומך אינטרנט אז לקחת את המסלול 89 ש"ח נכון?

4)כמה עולה SMS במסלול של ה- 10 אגורות לדקה?

תודה על העזרה.

פורסם

1. כעיקרון אפשר לקנות אצלם מכשירים חדשים, לא יודע מה לגבי שירות על מכשירים שהם לא מוכרים. בכל מקרה, אני לא רואה שום סיבה לבטח מכשירים כמו שאתם מחזיקים, חדש באותה עולה 500 שקל לכל היותר, הביטוח יעלה לכם 30-40 שקל לחודש.

2. בדיוק, יש להם 3 מסלולים - 99 שקלים - UNLIMITED כולל שיחות ל30 מדינות ברחבי העולם (החבילה עוד לא פעילה), 89 שקלים שזה אותו דבר אבל בלי חו"ל ו-10 אג'.

3. היום כבר אין זיכויים באף חברה. כל מכשיר דור שלישי תומך באינטרנט, השאלה מה תהיה חווית הגלישה ואותה תקבל כמו שצריך כנראה רק בסמארטפון. בחבילת 10, מגה גלישה עולה 10 אג', ככה שאם להערכתך לא תעבור את ה-100-200 מגה בחודש אין טעם לעשות את הUNLIMITED. מקס' תתחיל עם חבילת 10 אג' ותעבור לבלתי מוגבלת.

4. כמשתמע משמה - חבילת 10 אג', כלומר, 10 אג' לדקה שיחה/מסרון/מגה גלישה.

פורסם
  • מחבר

^ ממש תודה על העזרה.

אז סגור, הוט בחבילת 10 אג' היא בחירה טובה לנו.

לגבי הרישום דרך האתר שלהם, כמה שאלות על התהליך:

1)אני נשאר עם המ"ס שיש לי היום?

2)הם דואגים לנתק אותי מהחברה הקודמת?

3)מה קורה אם יש לי התחייבות (לא בטוח צריך לבדוק אולי על שני מכשירים יש)?

4)עם כל השלבים הקודמים עברו נכון, כל מה שיש לעשות זה להכניס את הסים שנקבל בדואר למכשיר וזהוא נכון?

אולי בכלל עדיף ללכת אליהם או שזה לא משנה..

פורסם

1. אם אתה עושה ניוד אז כן.

2. כן

3. אם אתה צריך לשלם על מכשירים אתה תמשיך לשלם, כתוב לך בחשבונית אם אתה בהתחיבות

4. כן.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אתם תותחים :yelclap:

כנראה אבצע את התהליך בחמישי דרך האתר!

אם יהיו עוד שאלות העדכן..מקווה שתעקבו.

אגב בסקר שפתחתי גולן לוקח..אבל יהיה הוט בסוף ;D

תודה בנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים