פורסם 2012 ביוני 1113 שנים שלום לכולםהקיץ הגיע , ואיתו כל הבני נוער שתויים או לא... יושבים על חומת בטון ליד בניין המגורים שליעד היום, הם לא היו סרבני גיוס והתפנו מרצון אחרי בקשה.אך אני יודע שזה עניין של זמן עד שאני יתקל בנערים שיכורים שיסרבו להתפנות,אז לפני שאני עובר להשתמש בכלים הכבדים ( שברי זכוכית , גדר טיל , קן צרעות וכו)מרחתי גריז בסיסי על החומת בטון, לצערי תוך יממה הגריז התייבש ואפשר להגיד כמעט ונעלםהאם אתם מכירים גריז שעמיד מספיק ברוח ובשמש ? או פיתרונות קלים אחרים תודה מראש.. ושיהיה לילה שקט
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים רק שתדע שגריז זה הכי מסריח שאפשר לעשות, בטח קרה לכל אחד כאן שהוא נשען על איזה חומה והתמלא בגריז.
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים אני יודע בוודאות שיש גריז כזה. בתקופה שלמדתי בתיכון הייתה פריצה בגדר שאפשרה לתלמידים לצאת משטח בית הספר. אב הבית מרח גריז שלא מתייבש. אני מאמין שזה גריז למכונות כבדות, Heavy Duty.
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים תחפש גריז על בסיס סיליקון. אני כל השירות שלי "שחיתי" בגריז כזה, בגלל שבים יש קורוזיה איפה שאין גריז. בצבא נתקלתי רק בגריז שקוף ולבן. הוא נשאר אפילו בשמש איזה שלוש חודשים.
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים גריז שחור של כבלי כבש לנגמ"שים וטנקים מנצח הכל אפילו גריז סטנדרטי של מכונות כבדות לא מתייבש בחיים (גריז לבן)
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים תזהר איתם. אני מכיר מישהו שגם "נלחם" ככה בנוער, בסוף בא אליו ה"נוער" הזה, דפק לו פטיש בברך, וכשמשטרה הגיעה, הם בכו שהוא הרביץ להם ראשון. ובזה נגמר הסיפור.
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים זה פשוט מדהים אותי איך שלטון החוק במדינה הזו פושט את הרגלבמקום שרשויות החוק יאכפו את החוקים - אזרחים צריכים לעשות דין לעצמם - ולהשתמש בכל מיני תעלוליםכפי שכבר נכתב כאן - השמר לך.
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים אני בתור מכונאי סירות בחיל הים חי עובד אוכל ונושם גריז על כל סוגיו ויש לי 2 המלצות בשבילך, לצערי אני לא מכיר את השם המקצועי אבל אני יוכל לברר לך יום ראשון שאני יחזור לבסיס.בעקרון יש 2 סוגי גריז שאנחנו מורחים על חלקים שנוגעים ישירות בים שאסור שיחלידו, ככה שאם הוא נשאר על סירה שמפליגה כל יום במהירות כמה חודשים אני בטוח שהוא ישרוד קצת שמש..אנחנו קוראים להם גריז זהב וגריז ריבת חלב...כמו שאמרתי אם אתה רוצה אני יברר לך את השם המקורי ביום ראשון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.