פורסם 2012 ביוני 1313 שנים אני תקוע במצב הזוי אחרי ניוד לגולןנויד מספר מפלאפון לגולן של האשההמספר שלי נשאר באורנג' (מהעבודה)לשום משתמש של גולן אין אפשרות להתקשר למספר שלי באורנג'/לשלוח לי SMSגולן אומרים שזאת בעיה של אורנג' ואורנג' אומרים שזאת בעיה של גולןמה עושים?
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים זה לא פותר את הבעיה שכל מי שבגולן לא יוכל לתפוס אותיכאמור, הטלפון הוא מהעבודה.
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים גם אני וגם חברה שלי עברנו בשבועיים האחרונים לגולן ללא שום בעיות מיוחדות,הניוד התבצע בדיוק בשעה שהיה רשום באתר (3 שעות מרגע ההפעלה) ולקח בערך דקה או שתיים וזה הכל.יש בעיות מינוריות שלא מפריעות למשתמש ביום יום שהם פותרים את אותם בעיות עם הזמן...כמו למשל.. לא יכולתי להתקשר למספרי חירום - עכשיו כן, אבל תכלס, למה שביום ביום אני אתקשר למשטרה/אמבולנס/מכבי אש היה גם בעיה עם 103 של חברת חשמל וגם הם פתרו.לדעתי אפשרי להתנייד היום, יכול להיות שהיה לי ולחברה שלי מזל, אבל לדעתי הם השתפרו מאוד.ניוד נעים...
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים כאמור, הטלפון הוא מהעבודה.המספר היה משיווך ל VPN\בלוק\קומה מיוחדת? אם כן אולי זה מקור הבעייה?
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים הוא עדיין באורנג', הוא לא נייד. פשוט המספר שלו ברוגז עם מנויי גולן. אגב, ניסית מכשיר אחר?
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים הוא עדיין באורנג', הוא לא נייד. פשוט המספר שלו ברוגז עם מנויי גולן.אם כך אין לי ספק שמדובר בנוכלות של חמ"ל-הספקיות, שמונעות בכוונה מלקוחות גולן ליצור קשר עם מנויים שלהן.
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים המספר היה משיווך ל VPN\בלוק\קומה מיוחדת? אם כן אולי זה מקור הבעייה?לא, זה מספר שאיתי מהצבאהוא עבר כמה ניודים בעברו שהאחרון לפני חודשיים מפלאפון
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מישהו עם סים של גולן יכול לחייג למספר 1-800-686868 (שופרסל ישיר) ?אצלי זה לא עובד עם סים של גולן אבל עובד עם סים של אורנג'...
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים זאת גם ההודעה שמקבלים שמנסים להתקשר לאורנג' שלי (הודעה בדף הקודם) גולן שולחים אותי לאורנג' ואורנג' שולחים אותי קיבינימאט אין ברירה אלא להיפרד מגולן ולעבור להוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.