עבור לתוכן

שימוש במנועי חיפוש אינטרנטים בC#

Featured Replies

פורסם

שלום!

ברצוני לפתח תוכנה בC# שמחפשת ערכים באינטרנט, ומתוך התוצאות החיפוש להסיק משמעויות על אותו ערך שחופש.

יש אפשרות להשתמש בגוגל בשביל זה?

בעצם להתחבר לתיבת טקסט בGOOGLE.COM, להכניס לשם את הערך שברצוני לחפש, ולקבל חזרה את התוצאות?

ואם לא אז איך עוד אני יכול לחפש ערך באינטרנט בתוכנה שלי?

תודה רבה מראש!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה!

אני מנסה להעתיק את הקוד בVISUAL STUDIO 2010..

את הקוד של הXAML לחלון שלו, ואת הקוד של הC# שמוצג שמה ל XAML.CS....

ויש לי אינסוף דגשים אדומים על טעויות בקוד...

צריך להתקין איזה תוסף או משהו?

פורסם

איזה קוד בדיוק ניסית להעתיק? שים לב שהחלק בהתחלה (ה-XAML וה-MainWindow) זה סתם קוד להדגמה. הקוד החשוב הוא המחלקה GoogleSearch שמופיעה בהמשך (וכל מה שבא אחריה), והוא משתמש בכל מיני חלקים של דוטנט שלא כלולים באופן אוטומטי בפרוייקט (System.Net ו-System.Runtime.Serialization), ולכן צריך לעשות להם Add Reference ידנית.

בלי קשר, מומלץ לך קצת ללמוד את הנושא (Web Services ו-REST), וככה תוכל גם להבין מה הקוד הזה בדיוק עושה ואיך תוכל לשנות אותו בהתאם לצורך.

פורסם
  • מחבר

אז איך אני יודע איזה REFERENCES אני צריך להוסיף?

פורסם

בד"כ מה שעושים זה מנסים לקמפל ורואים איזה שגיאות מקבלים. במקרה הזה לדוגמה תקבל שגיאות שהוא לא מכיר את המחלקות WebClient, DataContractJsonSerializer ואחרות. מחיפוש בגוגל של שמות המחלקות האלה תגיע לדף הזה לדוגמה:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.runtime.serialization.json.datacontractjsonserializer.aspx

בראש הדף תשים לב שכתוב:

Assembly: System.Runtime.Serialization (in System.Runtime.Serialization.dll)

דהיינו, המחלקה מצויה ב-System.Runtime.Serlialization, ולכן צריך להוסיף לזה את הרפרנס.

נ.ב. יש תוספים, כמו resharper, שהיו מוצאים לך את זה אוטומטית... אבל הם עולים כסף.

פורסם
  • מחבר

אחלה!

תודה רבה.. לקח זמן, אבל הצלחתי בסוף!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים