עבור לתוכן

ראיתם איך שודדים אנשים?

Featured Replies

פורסם

גם אני לא מת על זה, אבל תבינו - חוסר ידע של מישהו אחד שווה כסף למישהו אחר.

אני רק מקווה שלא יכניסו יותר מדי "מצליח" למחיר.

פורסם

פרסום בYNET זה דבר יקר.

נכון, במיוחד כשניתן לפרסם ב hwzone בחינם.

לכותב, ברור לי שזה לא היתה כונתך. אבל זו התוצאה, אפילו אם במידה קטנה.

פורסם

חוסר ידע תמיד יעלה כסף, מי שטיפה מבין עניין - מוצא פיתרונות בHW או גוגל

מי שחושש לחפש פיתרון ולהפעיל קצת היגיון טכני - ישלם תמיד.

גם לשפץ בית יקר, ולמי שיודע לשפץ לבד עולה פחות, ולמי שלא יודע, משלם יותר.

יש מלא חברות/תאגידים שצצים על משרות פיקטיביות שגונבים כסף ומרגיזים הרבה יותר, יש לנו שרים ללא תיק, תאגידי מים שצצו כמו פיטריות אחרי גשם קרובי משפחה של מנהלי חברת החשמל וועוד רבים נוספים :bash: , ומכל החולין האלה פתחתם שירשור על חברה מסויימת שגובה כסף על שירות שנותנת למי שמזמין אותה..

אישית, לא מפריע לי החברה הזאת, ס"הכ עושים עבודה וגובים עליה כסף(קצת יקר), מילא אם היו מפרסמים על חברה שעוקצת כספים בדרך לא חוקית או משהו, אז היה מקום לכנות אותם גנבים.. זאת דעתי ::)

פורסם

נכון, במיוחד כשניתן לפרסם ב hwzone בחינם.

לכותב, ברור לי שזה לא היתה כונתך. אבל זו התוצאה, אפילו אם במידה קטנה.

אם לא קלטת, הפרסום כאן הוא פרסום שלילי ואף אחד מחברי הפורום לא מתכוון להשתמש בשירות שלהם

פורסם

קלטתי. אבל במקרים רבים גם פרסום שלילי עדיף מחוסר פרסום כלל. במיוחד שהפרסום השלילי הוא בעיקר על המחיר, ולא על דברים אחרים.

מה אתה רוצה?

רק לציין נקודה קטנה וחסרת כל חשיבות כנראה (ללא ציניות), אבל בכל זאת יכולה להיות נקודה לדיון, בדיוק כמו שהדיון על המחירים באתר המדובר, הוא חסר כל חשיבות . :cool2:

פורסם
  • מחבר

אני בשלבי סיום בניית בית.

ואני רוצה לומר לכם שאם עכשיו הייתי מתחיל לבנות,

עם טיפת הידע שצברתי (ממש טיפה), הייתי חוסך כמעט חצי מהכסף.

אני לא מגזים.

המסקנה שלי מכל העניין הוא שתמיד כדאי להתייעץ ולברר טוב טוב לפני שמוציאים סכומים ג-ד-ו-ל-י-ם מהכיס.

ואם לא עשיתי זאת - הבעיה כולה שלי.

אבל השעור היקר הזה שווה הרבה...

פורסם

יש הבדל בין לגבות כסף עבור ביצוע עבודה שפלוני לא יכול, עקב חוסר ידע או מכל סיבה שהיא, לבצע בעצמו - לבין לגבות עבור העבודה האמורה פי 2 ממה שיגבה עליה כל בעל מקצוע אחר בתחום. הדבר נכון כפליים כשמדובר במכירת מוצרים, וכן, מי שמוכר חומרה במחיר כפול מהממוצע בשוק הוא גנב, מי שמציע "גיבוי קבצים עד 20GB" (לא ברור לכמה זמן) בכ250 שקל כשהתקן זכרון של 32GB עולה בימינו חצי מזה הוא גנב, ומי שמציע "רשת ביתית מהירה במתנה" (מתנה שעולה ללקוח 1440 שקל, אגב, כאשר כל ספקית אינטרנט משאילה את ציוד הבסיס כחלק מהחבילה ממילא) כפתרון לבעיה של גלישה איטית באינטרנט, כמובן ללא שום אזכור התשתית או הספק והשפעתם על מהירות הגלישה הוא לא סתם גנב - הוא שרלטן ומקומו בכלא.

פורסם

וכן, מי שמוכר חומרה במחיר כפול מהממוצע בשוק הוא גנב

למה? איפה עובר הגבול?
פורסם

סלחו לי אבל אתם חבורה של בכיינים.

לא כל מי שמוכר חומרה במחיר יקר יותר מ-KSP הוא "שודד" שמנצל אנשים חסרי ישע בלי בושה.

אפילו קצת מצחיק אותי לראות את זה פה, כי הרי ברור לחלוטין שכל מי שמגיב פה בכזה ביטחון נדפק לחלוטין בתחומים אחרים שאין לו מושג בהם. למשל כשהוא נכנס למוסך עם הרכב שלו. או למשל כשהוא נכנס למסעדה ומשלם 500% מעלות הרכיבים עצמם. או כשהוא קורא לאינסטלטור ש"דוחף לו צינור" עם מחיר שרירותי לחלוטין ואין לו מושג מה "מחיר ה-KSP" של המוצר/שירות שהוא הרגע קיבל.

אני לא רואה שום סיבה להשאיר את הדיון הזה פתוח.

איזו תועלת תצמח מזה חוץ מאנשים שיגידו "וואי איך הם לא מתביישים למכור 2GB זיכרון ב-220 שקל כשבזאפ ראיתי חנויות שמוכרות אותו ב-180?? שודדים חצופים!!!" ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים