עבור לתוכן

למישהו יצא להזמין את הraspberry pi ?

Featured Replies

פורסם

בגלל שהלוח לא מיועד בעקרון לשוק הצרכני - המטרה העקרית שלו הוא מחיר זול מאוד ופשטות, למטרות חינוכיות.

• תגובות 37
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיבלתי הזמנה לקנות את ה PI מRS אבל יש לי רגליים קרות - מצאתי דברים יותר מענינים באתר הזה: http://www.cnx-software.com

יש שם את : Equiso שנראה נחמד אבל לא הכי שווה אחרי שמשווים אותו ל Ouya שיש לי Quad core של Nvidia ב100$~.

עדיין זמני המשלוח של הדברים האילו יכול לקחת איזה שנה+. אולי אני אשקיע ב Ouya ואקנה גם pi :nixweiss: . עדיין צריך לקבל אישור מראש אגף התקציבים(אשתי) .

פורסם

זה 200 שקל כולל משלוח... זה לא כזה נזק.. לא תרצה תמכור או שים באיביי, אחרי שעה יקנו ממך.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי אותו היום עם שליח של DHL... ממש במפתיע .. חשבתי שהם ישלחו מייל עם מס' מעקב כמו שהבטיחו אבל בסוף לא.

מעלה תמונות בקרוב. :)

ok...check it out !

NZgrN.jpg

mz1w6.jpg

ykg9q.jpg

abcUP.jpg

hYwoQ.jpg

6ftiR.jpg

פורסם

לא קיבלתי כלום :(

פורסם

אני הזמנתי 2, בערך בשבועיים הפרש אחד מהשני ומשני אתרים נפרדים.

אחד קיבלתי לפני חודשיים והזמנתי אותו מ Element14, ואחד שהזמנתי מ RS אמור להישלח רק בימים הקרובים...

מאיפה הזמנת?

פורסם

מ RS.

פורסם

לדעתי אתה יכול לצפות לחבילה כל יום עכשיו. :)

פורסם

אני קיבלתי את שלי מ RS גם הרגע.. ציפיתי שהוא ישלח רק בימים האלה אבל הוא כבר הגיע :)

זה השני שלי, אבל יותר חיכיתי למארזים שבאו איתו.. לראשון כבר הורדתי שם איזה קבל או משהו כזה בטעות ואני עוד צריך להלחים אותו בחזרה :/

פורסם

יש לזה שימוש מעשי רציני?

פורסם

אחד שמתי בסלון כ XMBC, זה לא עובד חלק כמו במחשב אבל זה עושה את העבודה ומריץ גם 1080.

ואחד לעצמי, למשחקים.. קצת Linux.. התחלתי להתעסק עם ה ARDUINO אז זה יהיה מעניין לחבר אותם עכשיו.

פורסם

את שלי הזמנתי מRS לפני שלושה חודשים.

לפי הFAQ שלהם הוא צפוי לצאת אלי רק באמצע נובמבר

מתכנן לעשות ממנו שרת VPN.

itaysp,באיזה מובן הוא לא עובד חלק עם XBMC ?

מהירות ניווט במסכים, או בעיות וידאו ?

פורסם

ניווט במסכים, לפעמים לוקח לו קצת זמן לחשוב אבל בניגון אין בעיות.

גם עכשיו יצאה גרסא חדשה של raspbmc ויש אפשרות לעשות אוברקלוק קל שלא מסיר עדיין את האחריות, עוד לא בדקתי את זה אבל זה כנראה יעשה את הכל טיפה מהיר יותר.

פורסם

המהירות שלו תלויה הרבה בכרטיס SD. מומלץ לקרוא בפורום הרשמי שלהם מה מומלץ. רמז, זה לא מה שאתם חושבים. P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים