פורסם 2012 ביוני 2413 שנים יש קשר, פשוט יש גם חלק שהקשר שלו רופף ומטעה במקצת.לדעתי, כשאתה רואה את התשובה לחידת היגיון טובה, אתה צריך לחשוב "איך לא עליתי על זה" ולא "נו, יופי, אין פלא שלא עליתי על זה".ולדעתי זו חידה מהסוג השני. אבל זו כמובן דעתי האישית.
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים לא יודע איך אתם אומרים קצת יותר מחשבה, עדיין לא הבנתי מה רוצים ב 4...אין קשר שהצלחתי למצוא בין החלק הראשון והחלק השני ולפי התגובות האחרות פה זה מרגיש יותר כמו שאלת חוסר היגיון מאשר שאלת היגיון
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים נראה לי שהבנתי מה זה ואם הבנתי נכון אז זה לא שלום באנגלית ולא תוכנה (יותר נכון לא משהו שבדרך כלל מתיחסים אליו כאל תוכנה)
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים הקטע עם "תוכנה" הוא הקטע הדפוק לטעמי.זה לא היה יותר קשה מהאחרים בצורה משמעותית, זו סתם לא הגדרה מדוייקת."איך נפריד בין מילים בכדי לא לקבל שוק חמור" = "מקש רווח" זו הגדרה יפה.הבעיה עם 4 היא שטותית לחלוטין. ניתן היה לשפצה בנקל.
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים בוודאי שההגדרות צריכות להיות מדוייקות. מדוייק ≠ פשוט וקל לפתרון.בדיוק נתתי דוגמא יפה קודם להגדרה מדוייקת שכבר הופיעה בחידון.
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים זה ברמת קושי של תשבץ הגיון לסופר מתחיליםאם התשובה שלך נכונה אז ההגדרה די מתאימה לפתרון
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים אם יש יותר מבן אדם אחד שפתר את החידה, הרי היא מוצלחת. תשבץ היגיון ≠ תשבץ רגיל.
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים אני פשוט אומר שניתן היה להשאיר את החידה מתוחכמת כמו שהיא, אבל פשוט לנסח אותה בצורה יותר טובה. הבעיה עם 4 היא שטותית לחלוטין. ניתן היה לשפצה בנקל.מישהו קלט את הנקודה שלי, או שאני אאלץ להסכים עם עצמי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.