פורסם 2012 ביוני 813 שנים אהלן חבר'ה רק רציתי לשאול כמה שאלות פשוטותאני חייל משוחרר יש לי קצת זמן עד שאני אתחיל לימודים אקדמיים אבל אני רוצה לבוא מוכןחיפשתי אין ספור באינטרנט על מדריכים בטוח שמעתם על האתר THENEWBOSTONעברתי על מעל 200 סרטונים תירגלתי בVSלמדתי Python בסיסי ועוד כמה שפות אבל הכל ברמה מאוד בסיסית עד שנתקעתיאני מתאר לעצמי שיש מדריכים למתחיליםהנדסת תוכנה זה כל מה שיש לי בראש אני פשוט מבולבל ולא יודע מאיפה להתחילאם תוכלו בבקשה להביא לי מדריכים על איזה שפה להתחיל והסברים למתחיליםתודה רבה סופ''ש נעים
פורסם 2012 ביוני 813 שנים אני מציע לך דווקא ללמוד קצת C זו שפה בסיסית שיכולה להכין אותך לשימוש בשפות אחרות בצורה דיי טובה.
פורסם 2012 ביוני 913 שנים אם אתה מתכנן ללמוד הנדסת תוכנה אני ממליץ לך ללמוד c כשפה ראשונית. הערוץ של thenewboston ביוטיוב הוא מעולה לכך. אחרי שאתה מרגיש שאתה שולט בנושאים: -לולאות -מערכים -פונקציות -פוינטרים -הקצאה דינמית -רשימות מקושרות -מבנים אני ממליץ לך לקרוא על רקורסיה. אלה פחות או יותר הנושאים הנלמדים בקורסי תכנות בשנה ראשונה בהנדסת תכנה. אחרי שתצבור נסיון בתכנות top down אתה יכול לעבור ללמוד שפה מונחת עצמים (OOP). ג'אבה או c#. תהנה. כמעט כל מה שאתה צריך לדעת כדי להגיע מוכן (ויותר מכך) לשנה ראשונה נמצא בערוץ של thenewboston. אבל תמיד תעזר גם בגוגל אם יש לך שאלה. למדתי קורסים שלמים דרך גוגל.
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר אם אתה מתכנן ללמוד הנדסת תוכנה אני ממליץ לך ללמוד c כשפה ראשונית. הערוץ של thenewboston ביוטיוב הוא מעולה לכך. אחרי שאתה מרגיש שאתה שולט בנושאים: -לולאות -מערכים -פונקציות -פוינטרים -הקצאה דינמית -רשימות מקושרות -מבנים אני ממליץ לך לקרוא על רקורסיה. אלה פחות או יותר הנושאים הנלמדים בקורסי תכנות בשנה ראשונה בהנדסת תכנה. אחרי שתצבור נסיון בתכנות top down אתה יכול לעבור ללמוד שפה מונחת עצמים (OOP). ג'אבה או c#. תהנה. כמעט כל מה שאתה צריך לדעת כדי להגיע מוכן (ויותר מכך) לשנה ראשונה נמצא בערוץ של thenewboston. אבל תמיד תעזר גם בגוגל אם יש לך שאלה. למדתי קורסים שלמים דרך גוגל. תודה רבה לך הייתי צריך לשמוע שאפשר ללמוד לבד וטוב לדעת שיש את הפורום הזה שאני אוכל להעזר בכם שבוע מצויין
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים אני מבקש שוב:ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה."הנדסת תוכנה" זה לא תמצית השאלה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.