עבור לתוכן

מישהו יודע איך להשיג ביס תוכנית של לקוח חדש כלקוח ותיק?

Featured Replies

פורסם

בהמשך להרפתקאות היורו 2012 שלי נכנסתי לנושא דומה אבל קצת שונה שאולי יעניין אחרים. הנושא המקורי שלי היה על פתרון לצפית במשחקים יותר מאשר הנושא הכללי של לשכנע ספק טלויזיה רב ערוצית להוריד מחירים ללקוח ותיק. מצאתי בערך פתרון של לראות אצל ההורים של אשתי תמורת כ52 שקל אבל אז גיליתי שהם משלמים כ320 שקל ואין להם כלכך הרבה חבילות בזמן שהיום דיברתי עם יס בטלפון והם הציעו לי את כל החבילות ב219 שקל לחודש וVOD ב15 שקל . יס עדיין מתעקשים על דמי התקנה של 285 שקל והאשת מכירות אומרת לי "תנסה, אין לך מה להפסיד" אמרתי לה "יש לי מה להפסיד, 500 שקל זה קצת הרבה בשביל להתנסות". היא אמרה שהיא תוכל אולי להתאים לי חבילה אחרת אז שאלתי אותה "יש לכם חבילות בפחות מ200 שקל" והיא אמרה "לא". בקיצור תוכנית שיווק של דואוופול. בכלל אין להרבה אנשים בעבודה שלי כבלים או לוויין אז זה גם עניין אותם מה המצב בשוק המסריח הזה.

אני אחזור לנושא השירשור אותי ספקיות התקשורת שדדו כבר שנים אבל עכשיו כבר נמעס לי מהעסק הזה וההורים של אשתי קרובים לגיל הפנסיה ולא מתאים לי שישדדו אותם והם לא יקבלו תמורה סבירה למחיר שהם משלמים. הם עדיין צריכים טלויזיה בשביל כל הנכדים וכו . האם השיטה היחידה זה להתחבר להוט ולחקות ששימור הלקוחות של יס יתקשר? אני יודע שאפשר להשיג היום במחיר שהם משלמים טריפל 30 מגה ואז אפשר להעיף גם את בזק באותה הזדמנות. לא מזמן גיסתי סוף סוף החליטה ללכת לגור עם חבר שלה אז אני לא חושב שהם כלכך נאמנים ליס. הסיבה היחידה שהם עברו היא בגלל שהטכנאי של הוט לא הגיע מתי שהוא אמר אחרי שהם עברו דירה.

יש עכשיו יורו ואני לא רוצה להשאר עם כבל מנותק ביד אז להתחיל לעבור עכשיו ספקיות טלויזיה זה עסק מסריח מאוד. בגלל זה אני צריך דרך להוריד את יס מהעץ . אני כבר אמרתי להם גם בלי פרטים מזהים של ההורים של אשתי שברגע שכל היורו נגמר אני מעביר את ההורים של אשתי לטריפל של הוט. אולי אפשר לעשות את זה עם פרטים מזהים והם ירדו מהעץ :nixweiss: . אבא של אשתי פנסיונר והוא יכול לחכות לטכנאי בלי שום בעיה אז לא כדאי להם למצמץ כי המעבר בין ספקיות טלויזיה בטח לא קורה הרבה כמו ספקיות תקשורת אחרות.

גם בקשר לטלפונים אני אולי יכול לעזור להם אבל בנתיים הם די מסתדרים לבד רק שלא יכנסו לתוכנית התחיבות על טלפון :kopfpatsch: .

פורסם

אין לך מה לעשות חוץ מלהתנתק ולראות אם הם יחזרו אליך עם הטבות של לקוח חדש.

במידה ולא יקרה, פשוט תתנתק לצמיתות ויום אחרי אתה כבר לקוח חדש :)

פורסם

מישהו יודע איך להשיג ביס תוכנית של לקוח חדש כלקוח ותיק?

פשוט תתנתק... כמו שאמרו מעליי, יום אחרי אתה תהיה "לקוח חדש".

פורסם

ביס (וברוב חברות התקשורות) יש דבר כזה הנקרא שימור לקוחות.

בגדול הם מעברים לשם לקוחות המודיעים על רצונם בניתוק.

באופן מסורתי לשימור יש דילים טובים יותר מלקו (ההגנה) הראשון.

אם הדילים שם עדיין אינם נראים לך , וייתכן בהחלט שלא יראו היות ולעיתים גם שם בהתחלה הם נמנעים מלתת את מה שהם יכולים, בקש ניתוק.

יפחידו אותך בהחשכות וכל מיני כאלה. מנסיון של רבים, סביר שזה לא יקרה. מקסימום, החמים יהיו ללא טלוזיה מספר ימים. אבל כמעט בטוח שזה לא יקרה.

אחר כך יתקשר אלייך נציג נוסף או בכיר יותר.

יתכן וההצעות שלו כבר יראו לך.

אם לא, תתאם מועד לניתוק.

גם בעת הניתוק, אלא אם כבר תעבור להוט, סביר להניח שינסו להניע אותך למהתנתק. השמועה אומרת ששם חלק מהלקוחות מקבלים את הדילים הטובים ביותר. בכל מקרה הדיל לא יהיה רע משהציעו לך קודם ובטח לא רע ממה שיש כעת.

זו היא מלחמה.

יס משחקים הגנתית ואם תביט מהצד, ייתכן ואף תוכל לראות שהמשחק שלהם נראה לא כזה רע. מהכיוון שלך הוא עלול להיות מעצבן ומתיש אבל זה המשחק.

אם אתה רוצה לשחק בו העזר בהרבה אורח רוח, אסרטיבית והחלטה מראש לאן אתה שואף להגיע - מחירים(הגיוניים), ממירים רצוים, חבילות, ערוצי פרימיום וכיוב. אבל גם מה קו המינימום - למשל, לא יותר מ- 10 ש"ח מעל מחירי לקוח חדש.

הרבה לפניך עשו זאת והשיגו תנאים לא כאלה רעים, לכן אין כל סיבה שאם תעשה זאת נכון גם אתה לא תוכל.

אגב, כמו שאמרת, במחיר שכעת חמייך משלמים ליס הם יכולים להשיג טריפל בהוט. אולי בכל זאת שווה לשקול זאת שוב? איני יודעת מתי מתחיל היורו אבל מעבר לא אמור לקחת זמן רב. מדוייק יותר, סביר שלא תשארו יותר מימים ספורים ללא טלויזיה וייתכן שאף זה לא.

בכל מקרה, בהצלחה

פורסם

אם הוא מתנתק הוא לא צריך לשלם התקנה?

פורסם

יפחידו אותך בהחשכות וכל מיני כאלה.

יפחידו אותו במה?

סביר שלא תשארו יותר מימים ספורים ללא טלויזיה וייתכן שאף זה לא.

אין סיבה שהוא יהיה אפילו דקה בלי טלוויזיה, כל מה שהוא צריך זה להתצטרף לחברה החדשה לפני שהוא נוטש את הקודמת...

אם משום מה הם לא יכולים לחיות במקביל, אז שיתאם את הטכנאי של הוט לאותו יום של הטכנאי של יס.

פורסם

אם הוא מתנתק הוא לא צריך לשלם התקנה?

אם הוא יתנתק. אבל כל זמן שהניתוק טרם נעשה והתבצע איסוף ממירים בפועל הוא עדיין לקוח יס. יתרה מזאת, הם גם מנסים לגבות דמי התקנה מלקוח קיים היה והוא רוצה שינוי כלשהו בממירים, החלפת ממירי רגיל לממירי HD וכדומה. גם בזה ניתן להלחם ולפחות לשלם דמי התקנה מופחתים.

יפחידו אותו במה?

אין סיבה שהוא יהיה אפילו דקה בלי טלוויזיה, כל מה שהוא צריך זה להתצטרף לחברה החדשה לפני שהוא נוטש את הקודמת...

אם משום מה הם לא יכולים לחיות במקביל, אז שיתאם את הטכנאי של הוט לאותו יום של הטכנאי של יס.

יפחידו אותו בהחשכה.

מין משפט כזה שתאמר הנציגה: "אני אתקשר לתאם לכם איסוף ממירים, אבל בערך החל מעוד שעתיים יוחשכו הטלויזיות בבית" - הטענה אומרת שזהו אחד ממשפטי ההפחדה הידועים שהם אומרים.ידוע שלרוב הדבר אינו קורה. לפחות לא ישר לאחר שיחת הטלפון הראשונה עם נציג השימור הראשון, ולרוב גם לא ישר אחר השיחה עם השני. האינטרס שלהם הוא שהלקוח ישאר, הם פשוט מנסים לשחק הגנתית ולהוציא ממנו כמה שיותר כסף.

אתה צודק עמרי, כעקרון אין סיבה וניתן לתאם את שני הטכנאים לאותו יום. אבל מי יודע, אולי יהיה עומס וכל מיני ודברים לא לגמרי יסתדרו (הוא ציין קודם שטכנאי הוט לא הגיע). לכן בכל זאת הוספתי זאת.

פורסם

חייבים להכניס עוד חברות טלויזיה אי אפשר עם ההתנהגות הבזויה הזאת כבר!

פורסם

חייבים להכניס עוד חברות טלויזיה אי אפשר עם ההתנהגות הבזויה הזאת כבר!

+1

פורסם
  • מחבר

בינתיים התקשרנו להוריד כל מני ערוצי אקסטרה מיותרים. אני הצלחתי להפחיד כמה אנשי מכירות עם המילה טריפל אז אמרו לי לשתוק לפני השגנו עוד אחד. אני לא מבין למה אי אפשר לדבר "לליבם". אחרי היורו אני מעביר אחת ההורים של אשתי לטריפל 30 מגה.

גילינו שהם משלמים 220 אבל גם 50 שקל על הממיר . לקוח חדש מקבל ממיר כזה בחינם.

אין מה לעשות הדואופול עובד ... רק הוספה של עוד ערוצים לשידורי הטלוויזיה הדיגיטליים אולי תכניס אותם ליותר לחץ. בינתיים אם רוצים ספורט צריך לשלם את הקנס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים