עבור לתוכן

מבקש מפרט למחשב סגנון מדיה-סנטר + אחסון בתקציב 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן שמתי לב לזה גם, בטח סתם איזה באג באתר.

בדקתי מול האתר של GIGABYTE ונראה שיש שם את כל מה שאני צריך.

פורסם
  • מחבר

ש נ י צ ק י היקר,

אני חייב להגיד לך משהו, זה פשוט מציק לי.

אני מאוד מעריך את העובדה שאנשים עוזרים אחד לשני חינם אין כסף, זה אולי אחד הדברים המעטים שאנחנו יודעים לעשות בתור ישראלים, א-ב-ל,

לא הבנתי בכלל את כל הכניסה שלך לדיון הזה, זרקת משהו לאוויר כדי להראות לי שנדפקתי, כשביקשתי שתראה לי למה אז ראית שטעית ומשם פשוט התעלמת, אז מה יצא מכל ההערה שלך ? אני עד עכשיו לא מבין.

ולחשוב שאתה מומחה מפרטים...לסיכום אני רק אגיד שגם אני עוזר לאנשים בפורומים בזמני הפנוי בתחום שאני מבין בו, ואם אין לי מוזה לעזור, אני מעדיף לא מאשר לזרוק דברים סתם.

בכל מקרה, תודה רובי שהתייחסת ועזרת בצורה עניינית, שהיה לכולנו רק טוב.

פורסם

המחשב עוד לא בנוי ושאלת אם יש מה לשפר, איך מזה הסקת "שבאתי להראות לך שנדפקת" לה' הפתרונים

דרך ההסתכלות שלך על העובדות מעוותת ומצביעה על דרך חשיבה ילדותית.

בעונותיי, בעודי מנסה לחסוך לך כמה שקלים, לא שמתי לב שהלכת על מארז פרקטל במקום הסילברסטון מהמפרט המקורי של רובי

כך יצא שהלוח הזול לא נכנס, ופה נגמר הסיפור כי אין לוח אחר שיענה על כל דרישותך ויהיה זול יותר.

ולגבי מה יצא מההערה שלי? אני באמת מצטער שאין ביכולתי לסרוג לך לוח אם אלא רק להתבסס על הקיים.

תתחדש

פורסם
  • מחבר

אז אני מציע שתסתכל שוב באיזה שלב הגבת, אחרי שאני כתבתי שהזמנתי את המחשב (אמנם תמיד אפשר לשנות, אבל לא באמת נתת אופציה לשינוי).

כמו שכבר כתבתי לך קודם, לא אתה ולא אף אחד אחר חייבים לי או למישהו משהו, אבל אם אתה עוזר, תעשה את זה בכיף, אם זה לא בכיף אני לא רואה מה הטעם, אבל לשיקולך.

אגב, כתבת גם לגבי הקירור, כששאלתי לגבי זה, לא ענית מסיבותיך, צר לי אני לא כל כך מבין את העזרה שלך.

בכל מקרה תודה.

פורסם

אז אני מציע שתסתכל שוב באיזה שלב הגבת, אחרי שאני כתבתי שהזמנתי את המחשב (אמנם תמיד אפשר לשנות, אבל לא באמת נתת אופציה לשינוי).

יש לך בעיה בהבנת הנקרא

ההצעה לקחת את הלוח של רובי אינה אופציה לשינוי?

זו לא אותה נק' זמן?

המחשב עוד לא בנוי ושאלת אם יש מה לשפר

כמו שכבר כתבתי לך קודם, לא אתה ולא אף אחד אחר חייבים לי או למישהו משהו, אבל אם אתה עוזר, תעשה את זה בכיף, אם זה לא בכיף אני לא רואה מה הטעם, אבל לשיקולך.

אני תמיד עוזר בכיף, אם אתה מלין על כי לא האכלתיך בכפית (המשפט הבא שלך) זה כבר עניין פרטי שלך עם עצמך

כשזה מגיע ל Common sense אני נוהג לתת קרדיט לכל גולש כאן ולא לועס בשבילו את המובן מאליו.

אגב, כתבת גם לגבי הקירור, כששאלתי לגבי זה, לא ענית מסיבותיך, צר לי אני לא כל כך מבין את העזרה שלך.

אינך משאיר לי ברירה אלא לומר את המובן מאליו, ביקשת בצורה מפורשת מחשב שקט

- הקירור של רובי עדיף

מכאן נובע שהקירור עדיף בהכנת קפה? לא, הוא יותר שקט.

בכל מקרה תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים