עבור לתוכן

שאלה בנוגע לכרטיס פיזיקה!

Featured Replies

פורסם

חבר אני לא דפוק אני יודע ש 460 וכל כרטיס של נוודיה לא נועד אך ורק לפיזיקה ונועד לעבוד בתור כרטיס מסך.

ועוד לחשוב שרצית להחליף את ה-GTX460 הלא פעיל ב-GTX580 לא פעיל. את רשימת המשחקים שתומכים ב-Physx וזאת כמובן במידה והטכנולוגיה מותקנת נכונה אצלך במחשב אפשר למצוא ברשת. תן לי להרוס לך מראש. אף משחק מסדרת Call of Duty, Battlefield או Crysis.

לגבי כרטיס HD6950 שלישי - האם לוח האם שלך מספיק מספיק רוחב פס? האם אתה מודע לתופעות הסטאטרינג וחוסר התמיכה התוכנתי שבא בצמוד לעניין הזה?

פורסם
  • מחבר

[pre]מה הכוונה תופעות סטרטינג? וחוסר תמיכה?

לגבי הלוח תומך בוודאי :

3 x PCIe 3.0 x16 Slots, Supports AMD 3-Way CrossFireX™ and NVIDIA

®

3-Way SLI™

למה שלא יתמוך ויגרום לבעיות? אמרו לי שיש גם ב CF של זוג כרטיסים בעיות ועד עכשיו לא נתקלתי באחת כזו.

הדרייברים לא משתנים בין אם זה זוג או שלושה לא כך?[/pre]

פורסם

אי אפשר להסביר סטאטרינג במשפט וחצי. יש הסבר פה

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-stutter-crossfire,2995-3.html

כשאמרתי חוסר התכוונתי למחסור. לפעמים קיימים כותרים שלא מקבלים תמיכה הולמת בריבוי ליבות גרפיות, במיוחד ב-3

העצה שלי היא במידה ויש לך שני כרטיסי מסך ואתה לא מרוצה מהביצועים - למכור ולשדרג. אני לא מתייחס פה לשיקולים כלכליים כי אני רואה שלא קיימים כאלה

פורסם
  • מחבר

אז לכן אני שואל מה האופציה שתתן לי את מירב הביצועים הגרפיים ?

אני חושב שלא תהיה בעיה עם מערך של 3 כרטיסים.

אבל במידה ואני אמכור את שלושת הכרטיסים היה לי נניח 2200 שקל לא יותר מזה.

האם יש כרטיס בעל ליבה יחידה שחזק יותר מ 3 6970?

בסכום של 2400-2700 אני יכול להביא את 680GTX או 7970 השאלה אם אחד מהם חזק יותר מ 3 6970?

כי בתאכלס עם בעיות תאימות וכאלה אפשר להתמודד ועד עכשיו לא היו כאלה אצלי.

פורסם

לא שווה לך כרגע להוציא סתם כסף מיותר יש משחקים שעדיין לא דורשים את כל ההשקעה הזאת וחבל על הכסף פשוט מאוד להחליף 460 ב-580 רק בשביל פיזיקס זה פשוט בזבוז כסף מיותר!

פורסם

כרטיס פיזיקה זה דבר כמעט חסר שימוש היום. אפשר לספור על יד אחת את כמות המשחקים שמשתמשים בו, ועוד בצורה מורגשת. תן לי לגלות לך סוד קטן - ה250GTS מריץ לי בכיף פיזיקס על HIGH בארקהם סיטי, שזה משחק שמנצל את הפיזיקס. יותר מזה זה כבר בזבוז.

פורסם

הכי פשוט שיראה בדיוק באילו משחקים מדובר, כולל סרטוני השוואה לרובם:

http://physxinfo.com/index.php?p=gam&f=gpu

רשומים שם גם כמה משחקים עתידיים מעניינים (בפיתוח).

בכל אופן, גם אם אתה מחליט שאתה מעוניין בכרטיס יעודי, לא הייתי ממליץ על השילוב Hybrid הזה (ז"א AMD + NVIDIA) כי אתה מסתמך על פאצ'ים צד שלישי שיאפשרו זאת (פריצה לחסימת דריבר NV), ואילו לא מתעדכנים בקצב של הדריברים עצמם, אתה עלול למצוא עצמך עם כרטיס שאינו שמיש במשחקים חדשים. למעשה כבר היום אתה תהיה תקוע כי לא היה עדכון לפאץ' כבר יותר מחצי שנה, ופיתוחו הופסק, לדבריו, עד שהמפתח ישיג כרטיס אנוידיה חדש. נו באמת...

אתה מבין - תשאר תלוי באדם פרטי בודד שיאפשר לך להריץ משחקי פיזיקס. הייתי מוותר בלי לחשוב פעמיים... אם פיזיקס ממש חשוב לך - תעבור ל-NV נטו.

מקור הפאץ' המדובר: http://www.ngohq.com/graphic-cards/17706-hybrid-physx-mod-v1-03-v1-05ff.html

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם כרגע החלטתי להישאר במערך הנוכחי עד לבואם לש כרטיסים חדשים וירידת מחירים ואז אולי נבצע את השינוי.

שוב תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים