עבור לתוכן

פייפל \ לאומי קארד בסופו של דבר כולם אותו חר* (מומלץ לקרוא עד הסוף)

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה צהריים טובים

הנה כמה סיבות להראות שהכסף שאתם משלמים "עמלה" לפייפל הולך לפח (במילים נחמדות)

+ להראות לכם שגם החברת אשראי שלכם היא פח בעצמה

ב24.9 הזמנתי מהאתר thepowerlevel שתי CD-KEY של COD:MW3 ,עשיתי את זה בהזמנה אחת 33 דולר במקום 2 של 17 (בשביל ההנחה של הדולר), מאחר והאתר שלהם עובד רק עם LIVE CHAT נכנסתי כדי לבקש את הCD-KEY והנציג של האתר נתן לי אחד ישר ואמר שאת השני הוא יתן לי יום למחרת בגלל חוסר מלאי, כמובן שיום למרחת נכנסתי שוב ובקשתי את הKEY הוא אמר לי שעדין אין ולבוא מחר ואז שוב ושוב עד שעברו 9 ימים שהוא אומר לי מחר \ עוד שעתיים \ עוד כמה שעות.

פתחתי תלונה בפייפל כמו שכתוב בספרים רשמתי את כל מה שקרה, ביקשתי זיכוי לגבי המחיר של הCD-KEY's ששלמתי עליהם (המוכר הציע רק חצי זיכוי), המוכר הגיב ואמר שזה גם מה שקרה ושאני צודק וכל יום תוך כדי שהתלונה פתוחה עדין נכנסתי לLIVE CHAT כדי לבקש את הKEY השני, בימים הראשונים של הסיפור (5-7) הוא ביקש ממני לסגור את התלונה ואז הוא יתן (כמובן שלא הסכמתי) , אחר כך הוא אמר שהוא מוכן לתת ושאני יסגור מיד את התלונה, אמרתי שאני קודם יבדוק שזה עובד ורק אז יסגור, ואז שבאתי לבדוק אם זה עובד אז """"להפתעתי"""" הKEY לא עבד ונציג ישר אמר "מוזר \ לא ידעתי \ איך יכול להיות" וכאלה (כמובן שהכלללל היה מתועד עם תמונות שהעלתי ושמתי בתלונה), שבוע אחרי זה (29.5) תשובה מפייפל: "אנחנו לא יכולים לפסוק לטובתך בשלב זה"

נכנסתי לLIVE CHAT של האתר לבקש זיכוי על הCD-KEY השני (אתמול) אז הנציג שלהם אמר "ההזמנה שלך גמורה" והוא חזר על זה 5 פעמים לא משנה מה אמרתי בקיצור "אין כסף"

התקשרתי לפייפל לשאול אותם מה קורה לפחות שיתנו זיכוי על אחד, תגובת נציגת פייפל:

"אנחנו מגבים את הקונים שלנו במוצרים רגילים ולא מוצרים דיגיטלים, אם היית מזמין דיסקים רגילים הביתה והיית מקבל רק אחד אז כן היינו יכולים לעזור"

שאלתי אם הייתי מזמין ממנו 20 כאלה והוא היה אומר לי חד משמעית שהוא לא רוצה לתת לי כלום אפילו ששלמתי:

נציגת פייפל: אם זה היה קורה גם פה לא הייתה לנו אפשרות לעזור

מצחיק? בואו נמשיך

התקשרתי ללאומי קארד המוצע האחרון שאפשר לפנות אליו,

הנציג שלהם אמר שאם יש לי הוכחה כתובה ששלמתי על שניים וכמה כל אחד עולה הוא יוכל להעביר את זה האלה, אמרתי לו שיש לי חשבונית של פייפל שרשום בסוגריים "2" הוא אומר שזה לא מספיק, אז אמרתי לו שצלמתי את כל מה שהלך בLIVE CHAT שהמוכר לא נותן והוא גם אומר ששלמתי על 2 ונתן רק אחד ועדין הנציג אמר שזה עדין לא עוזר הוא צריך משהו כתוב שמראה ששלמתי על 2 וכמה כל אחד עולה בדיוק (בחשבונית פשוט רשום 33 דולר לא רשום 16.5x2 כמו שהוא רוצה)

שאלתי אותו שאלה כמו שאני אוהב: "אם הייתי מזמין ממנו 30 אחרי שהוא קיבל את הכסף הוא לא שולח חשבונית ולא עונה לכלום, הלך הכסף" הנציג ענה שכן צריך הוכחה כתובה ששלמת על 2

שוב הצעתי את התמונות שצלמתי + החשבונית מפייפל והוא אמר שזה גם לא יעזור

בקיצור ולעניין - הלך הכסף

אפשר לזרוק את פייפל + לאומי קארד לפח

פשוט בזיון

פורסם

תתקשר ללאומי קרד פעם נוספת ובתקווה תיפול על נציג יותר הגיוני.

פורסם

אני עדיין חושב שקניית CD-KEY זה עסק מפוקפק ויכול להיות בעית אמינות מצד הספק. בגלל זה אני מנסה תמיד להמנע מדברים כאילו וקונה לרוב בחנויות דיגיטאליות גדולות בעיקר במבצעים. אם זה משחק AAA אני לרוב פשוט משלם מחיר מלא . אם המחיר של הCDKEY פחות מ50% או לא עולה על 10 דולר יש סיכוי שאני אשקול דבר כזה.

לפחות אתה יכול להתנחם בעובדה שקיבלת לפחות CD-KEY אחד. עכשיו מה שאתה צריך לעשות זה לפרסם את הסיפור שלך בכל האינטרנט וזה יעלה לחברה הזאת יותר מאשר לתת לך החזר. תשאל גם באתרים אחרים כמו אתרים בחו"ל זה יהיה מספיק בשביל לפגוע להם קצת בעסקים. היום יש תחרות בשוק הcd-key והאמינות זה הדבר הכי חשוב בחנויות כאילו.

פורסם

אין לך חשבונית מהמוכר עצמו (thepowerlevel)? לפעמים חנויות שמשתמשות בפייפל מאחדות את כל ההזמנה לפריט אחד בגלל שהמתכנת היה "עצלן" מכדי לפרט את כל הפריטים שנקנו. אז בחשבונית בפייפל רואים ששילמת על מוצר אחד שהוא סך כל ההזמנה שלך והתיאור הוא "Order No. XXXX".

פייפל ברור שלא יעזרו לך, Digitally delivered goods זה נוגד את ה TOS שלהם.

נ.ב. לא בדקת פה רגעל פני שאתה רוכש?

http://www.mywot.com/en/scorecard/thepowerlevel.com

פורסם
  • מחבר

אין לך חשבונית מהמוכר עצמו (thepowerlevel)? לפעמים חנויות שמשתמשות בפייפל מאחדות את כל ההזמנה לפריט אחד בגלל שהמתכנת היה "עצלן" מכדי לפרט את כל הפריטים שנקנו. אז בחשבונית בפייפל רואים ששילמת על מוצר אחד שהוא סך כל ההזמנה שלך והתיאור הוא "Order No. XXXX".

פייפל ברור שלא יעזרו לך, Digitally delivered goods זה נוגד את ה TOS שלהם.

נ.ב. לא בדקת פה רגעל פני שאתה רוכש?

http://www.mywot.com/en/scorecard/thepowerlevel.com

שמרתי אותו עכשיו, לא הכרתי את האתר לפני

לגבי החשבונית:

http://img600.imageshack.us/img600/6898/0ikg492kg4.jpg

פורסם

פשוט תתקין את התוסף WOT והוא יתריע לך על כל אתר פישינג / רמאות חשוד.

זה בדיוק מה שהתכוונתי - הוא רשם את הכל תחת פריט אחד שהסכום שלו הוא ה Total.

לא קיבלת אישור הזמנה / חשבונית מהאתר עצמו?

פורסם

תראה, בכל מקרה רשום שם 2PCS. כל בר-דעת שמתמצא יבין שמדובר בשני מוצרים, והלקוח טוען שקיבל רק אחד.

אם חברת האשראי טוענת שמסיבות טכניות לא ניתן לבטל "חצי חיוב" בלי שיש פירוט, הייתי פשוט מצהיר "כשל תמורה" על כל העסקה ונותן להם לשבור את הראש מול המוכר.

פורסם

בכל מקרה אתה צודק. גם אם לא היה רשום 2PCS לא צריך להיות בעיה לחברת האשראי לפתוח קייס על כשל תמורה.

אם הנציג עדיין מסרב - פשוט לבקש ממנו לעשות Chargeback על כל החיוב, הרי לא קיבלת את מה שרשום.

פורסם
  • מחבר

אני משאר שהכל מתועד שם שאמרתי שקבלתי לפחות חלק מהמוצר

נראה לכם שזה עדין אפשרי?

אם כן אני אנסה את זה

פורסם

אם חברת האשראי טוענת שמסיבות טכניות לא ניתן לבטל "חצי חיוב" בלי שיש פירוט, הייתי פשוט מצהיר "כשל תמורה" על כל העסקה ונותן להם לשבור את הראש מול המוכר.

פורסם

העסקה שלו היתה מול פיפל

פורסם

ללא כל ספק, אבל אין כאן כשל תמורה.

פורסם

אם פיפל שילמה את הכסף למוכר היכן כאן כשל התמורה ?

ברור לך שהוא רכש מפיפל שירות העברת כספים למוכר וחו"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים