עבור לתוכן

מה יותר חסכוני קומקום על גז או חשמלי

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני תוהה לאחרונה מה יותר חסכוני קומקום על גז (אני משתמש בבלונים של גז) או קומקום חשמלי (אלו נהרסים לי בקצב מסחרר)?

תתחשבו בכך שכדי להכין כמות של כוס אחת בחשמלי עדיין צריך לחמם כמות של שתי כוסות כדי שהוא לא ישרף.

פורסם

תלו מה זול יותר, גז או חשמל :silly:

פורסם

מניסיון קומקום חשמלי.

בתנאי שהקומקום באמת איכותי, ואתה ממלא מים שעברו סינון בפילטר. לפני חודש זרקתי קומקום שעלה לי 300 שקל אחרי ששירת אותי 8 שנים.

פורסם
  • מחבר

קומקום אחד פשוט שלי נדפק בשל נפילה מגובה שהרסה את הכפתור הדלקה (הוא לחוץ כל הזמן.

קומקום אחר עלה לי בערך 20 שקל והוא לא פעל כראוי מהיום הראשון (בעיית מגעים לא ברורה- ניסיתי לפתוח לא מצאתי מה הבעייה אבל הוא עובד באופן ספורדי למדי).

שאלה למהאתה חושב שקומקום איכותי שעולה 300 חסכוני יותר מקומקום פשוט ב20?

זה לא בדיוק מקרר או מזגן שבהם יש מדד נצילות לאנרגיה.

פורסם

גוף חימום איכותי אם מגעים מסודרים במבנה יעיל- מתכון לחיסכון.

כמובן ששיטת הגז יעילה עוד מתקופת הקומקום הראשון, אך מכניס את הגורם האנושי יותר מידי לתהליך. (זמן הוא גם נתון שאפשר לחסוך)

מה עוד שיש סיכון בלהשאיר קומקום על הגז, כשבחשמלי הוא מתכבה לבד.

עדכון׃ הקומקום שהזכרתי מקודם נזרק בגלל שהוא התחיל לחמם לאט, מה שפגע בחיסכון, ולא בגלל שנהרס עד לרמת חוסר שימוש.

פורסם

אני אתן לך עצה,

כשאתה רוצה כוס קפה 1 אין שום סיבה למלא קומקום מלא ממלאים את המינימום בלבד, כך הקומקום עובד פחות וצורך פחות חשמל.

בנוסף תמיד להחליף את המים אם הם עמדו יותר מכמה שעות כי הם מקבלים טעם.

אפרופו קומקומים שמתם לב שלאחרונה יצא מין קומקום חשמלי מחרסינה שפשוט מתלהט אחרי הרתחה ואי אפשר להחזיק אותו?

פורסם

זה הקומקום שיש לנו בבית:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519678

הוא אצלינו כבר 2-3 שנים.

כל הקומקומים האחרים לא שרדו יותר ממס' חודשים אוליי מקסימום חצי שנה-שנה.

אנחנו משתמשים בו דיי הרבה, אנחנו שותים הרבה קפה/תה.

החסכון: אם אתה קונה קומקום זול, בסופו של דבר אתה מחליף אותו בתדירות גבוהה והסכום יכול להגיע ולהצטבר למאות שקלים.

עוד טיפ בנוגע לקומקומים:

אנחנו מוזגים מים לקומקום מפילטר בריטה, מונע הצטברות אבנית בקומקום ומשפר את הטעם של המים.

פורסם

תלוי כמה אתה משלם על גז. יש אנשים שמשלמים 15 ש"ח לקוב ויש כאלה שמשלמים 35 (ראה תחקיר של רפי גינת)

פורסם

הכי טוב תמי 4 :P או אפילו 5

פורסם

תמי 4 זה לאלה שאין להם בעייה לבזבז הרבה כסף

פעם אני וחבר עשינו תחקיר מעמיק מה יותר כלכלי כריים חשמליות או כריים מגז

אם אתם גרים בבניין משותף יותר כלכלי כריים חשמליות ואם בבית פרטי (משלמים על נטו בלון) אז כריים גז יותר חסכוניות

פורסם

כנ"ל. אותו קומקום בדיוק ("הקומקום הבריאותי של kennedy"). זה פאקינג קומקום.

פורסם

החלק הכי רגיש בקומקום הוא המפסק שקופץ מהחום של האדים. אני מניח שזה מה שהתקלקל לו...

פורסם

מניסיון- לא זה עדיף ולא זה... הם סתם צוברים אבנית, אלא אם כן אתה ממלא מים מסוננים ואז בעצם אתה עושה עבודה כפולה. אנחנו משתמשים במתקן מים של ווירפול שיש לו אופציה של הרתחת מיים בטמפ' ממש גבוהה כמו קומקום ואפילו יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים