עבור לתוכן

שאלה| אם המערכת תכנס למארז:

Featured Replies

פורסם

לפי הבדיקה שלי המארז קטן מידות רק 19ס"מ רוחב חצני אז לא נישאר הרבה מקום לקרור יותר מ12ס"מ גובה במיוחד אם יש מאוורר בצד שבולט לתוך המארז היום רוב הקירורים הטובים זה 14 ס"מ+ ובקושי שיש מקום לסידור כבלים מאחורי המארז עם יש אני מקווה שאין לך את המארז הזה אחרת צריך לחפש מארז יותר רחב לפחות 21ס"מ גם יש לו רק USB2 גם בגובה ועומק הוא קטן וגבולי רואים שזה מארז ישן ולא מתאים לחלקים הגדולים שיש היום ולכמות הכבלים הרבים שיש גם לא רשמתה הזה קרור יש למעבד ומה הגובה שלו במארז של 2O.5 רוחב וסידור כבלים מאחורי הלוח בקושי ניכנס קרור בגובה של15 ס"מ עדיף14 ס"מ תעשה חושבים

פורסם
  • מחבר

בדיוק בדקתי את המידות של המארז הנוכחי שלי (בעזרת מטר, כי אין לי מושג איזה חברה הוא)

והמארז החדש (הV3) גדול ממנו בערך ב3 ס"מ בכל דבר (אורך רוחב וגובה)

אז אני מאמין שהמערכת תכנס אליו

פורסם

יופי אז לא צריך להיות בעיה רק תבדוק שלפחות יש מאוורר 1 או שתיים מקדימה שמכנסים אוור למארז 1 למעלה שמוציא אוור לא חובה אבל יש ברוב המארזים החדשים לפחות 1 מאחורה 1 או 2 אם יש מקום מוציא אוור ומהצד עם יש מכניס אוור לא חובה אבל מומלץ בשביל אוור לכרטיס מסך ושהחום בקייץ בימים חמים במנוחה על 40 מעלות +-5 מעלות זה בסדר ובמאמץ לא עובר את 70 מעלות מעבד 65 מעלות כרטיס מסך 70 75 מעלות לא יותר תמיד עדיף פחות כי קיץ בארץ זה בעיה גדולה בחורף אין בעיה והמעלות נמחות לפחות ב 10 15 מעלות במנוחה מאשר בקייץ בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים