עבור לתוכן

Windows 8 Release Preview שוחרר

Featured Replies

פורסם

מה שאתה כותב מסכים איתנו, לא איתו. הבן אדם טוען (בפירוש) שהכל עניין של הרגל, וגם עם מסכי המגע שלנו, מי שהתרגל אליהם מגיל אפס זה יכול להיות יותר נוח לו ממקלדת.

כל השאר מסכימים בהחלט (נראה לי, לא יכול לדבר בשם כולם) שיכולות להתפתח טכנולוגיות חדשות שיחליפו את המקלדת, אבל זה לא יהיה משהו שקיים היום, וכנראה גם לא משהו שאתה יכול לנחש או לדמיין היום.

דווקא הכתבה שקישרת היא דוגמה טובה לכך: לפני שקראתי אותה לא הייתי מעלה בדעתי את הרעיון כפיתוח של מסך מגע. ועדיין, גם אם הפיתרון יעבוד בצורה מושלמת, זה יפתור רק חלק מהבעיות שבהקלדה על מסך מגע, וגם אם תמציא טכנולוגיות נוספות כדי להתגבר על שאר הבעיות, זה עדיין יכול רק להיות טוב כמו מקלדת, ולא יותר. כדי שמשהו באמת יחליף את המקלדת, הוא צריך להיות מהפכני בפשטותו, שבאמת ישפר את ההקלדה משמעותית ויהפוך אותה לנוחה ויעילה יותר. דוגמה טובה תהיה קריאת המחשבות שמישהו הזכיר קודם (רק שזה לא נראה לי סביר שיקרה).

::)

האמנם כולם פה מסכימים שיכול להיות שמסכי המגע יחליפו בעתיד את המקלדת והעכבר?

(בתור טכנולוגייה עתידית שתתפתח ממסכי המגע)

אתה מנסה לטעון שבגלל שהדור הבא מתרגל למגע מגיל אפס הם יעדיפו את זה ממקלדת גם להקלדה. אבל זה לא נכון. כל עוד קיימת מקלדת ליד כל מחשב נייח, ילדים ילמדו להשתמש בה. ומכיון שכל מצב שבו יש מקלדת זמינה היא תהיה נוחה יותר ממגע, אף פעם לא יפסיקו להיות מקלדות ליד כל מחשב.

על הקלדה עיוורת שמעת? לצורך העניין - על פידבק שמעת? אני לא טוען שלא יכול להיות שמקלדות יוחלפו מתישהו, אני פשוט טוען שאין שמץ של סיכוי שזה יהיה במסך מגע כלשהו.

ניסית פעם להקליד, אבל באמת להקליד על מסך מגע? אין מה לדבר בכלל.

לא יקרה עד שהמחשב לא ילמד לתרגם את המחשבות שלך לטקסט. :)

אתה כנראה לא קולט שיש אנשים שמשתמשים במחשב ליצירת טקסט.

זה לעולם לא יכול להיות טוב כמו מקלדת. לעולם.

• תגובות 132
  • צפיות 16.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דוגמה טובה תהיה קריאת המחשבות שמישהו הזכיר קודם (רק שזה לא נראה לי סביר שיקרה).

זה באמת כבר חורג לתחום של "מדע וטכנולוגיה" אבל יש כבר לא מעט ניסויים מוצלחים בהחלט בתחום - גם עם קופים ואפילו עם בני אדם.

אני רק חושב לעצמי... אתם יודעים כמה מחשבות חולפות לנו בראש ובמה הן עוסקות :lol: הייתם באמת רוצים שמחשב יפרש אותן בזמן אמת? :kopfpatsch:

פורסם

::)

האמנם כולם פה מסכימים שיכול להיות שמסכי המגע יחליפו בעתיד את המקלדת והעכבר?

(בתור טכנולוגייה עתידית שתתפתח ממסכי המגע)

כולם מדברים על מסכי מגע כמו שהם היום, או כמו שהם יכולים לדמיין אותם בעתיד. הפיתוח שהבאת כדוגמה, הוא רעיון שמנסה להפוך את מסך מגע להיות דומה יותר למקלדת. כלומר, גם מי שפיתח את הרעיון מודע לעובדה שמקלדת היא כלי ההקלדה האולטימטיבי, ומנסה להפוך את מסך המגע ליותר דומה לה (בשביל הסיטואציות שבהן לא תמיד שייך להשתמש במקלדת).

אנחנו מדברים פה על שתי תוצאות שונות שיכולות לקרות:

1. או שמה שיחליף את המקלדת לבסוף יהיה משהו אחר, שלא קשור למסך מגע, ולא חשבנו שאפשרי. נגיד כמו קריאת המחשבות שצויינה פה. עם זה כאמור כולם מסכימים שלא בהכרח שהמקלדת תשאר אם יהיה פיתוח מספיק מהפכני שיהפוך אותה למיותרת, ואף ציטוט שהבאת לא סותר את זה.

2. או שמה ש"יחליף את המקלדת" יהיה פיתוח של מסך מגע (או טכנולוגיה אחרת שאנחנו מכירים), עם שינויים שהופכים אותו כמה שיותר למקלדת. התוצאה בסופו של דבר תהיה פשוט מקלדת שמבוססת איכשהו על מסך מגע. האם יהיה נכון לקרוא לזה מסך מגע בכלל? הרי זה לא בהכרח יהיה יותר דומה למסך מגע מאשר למקלדת. מלבד זה שבאותו הזמן יכול להיות שיהיו פיתוחים שיהפכו את המקלדת לעוד יותר נוחה להקלדה, ואולי היא לא תהיה דומה למקלדת של ימינו. האם עדיין יקראו לה מקלדת בגלל שהיא מבוססת עליה?

פורסם

אני רק חושב לעצמי... אתם יודעים כמה מחשבות חולפות לנו בראש ובמה הן עוסקות :lol: הייתם באמת רוצים שמחשב יפרש אותן בזמן אמת? :kopfpatsch:

אז משהו יותר טוב:

http://en.wikipedia.org/wiki/Subvocalization

פורסם

זה ימנע מולטיטסקינג (של האדם, לא המחשב)

פורסם

אז משהו יותר טוב:

http://en.wikipedia.org/wiki/Subvocalization

לזה פחות או יותר התכוונתי...

דרך אגב, אתם באמת הייתם רוצים שיהיו מכשירים שיודעים לקרוא מחשבות? יש בזה סיכון עצום.

פורסם

stop, telling, him, what, to, do, ass , hole""

פורסם

אם יש לי בעיה? זה פה? :lol:

אז ככה, נשברתי והחלטתי לנסות את ה-8, התקנתי, הכול עבר חלק, על הSSD שלי המערכת עולה תוך 15 שניות +\- שזה מדהים, אבל יש לי בעיה שאני לא כל כך יכול להצביע על המקור שלה, כל כמה זמן (יכול להיות שעה ויכול להיות 24 שעות) המערכת פשוט נתקעת, ממש נתקעת... שום דבר לא עוזר, CTRL+ALT+DEL לא מגיב ואני מחוייב לעשות ריסט...

מישהו נתקל בתופעה?

אני כמובן מדבר על הRELEASE PREVIEW.

פורסם

איך אני מתחבר לאינטרנט אם התקנתי אותה עם VM WORKSTATION?

פורסם
  • מחבר

אני נתקל בתופעה שהרשת האלחוטית נעלמת אחרי מצב שינה (ההתקן נעלם ממנהל ההתקנים) וגם מדי פעם המחשב נתקע.

חוזר ל 7 בינתיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים