פורסם 2004 בינואר 621 שנים ראיתי שיש בביוס אפשרות לעלות את ה MHZ של ה AGP זה בין 33 ל 150 MHZ ורציתי לדעת מזה עושה ושהעלתי את זה ל 85 MHZ זה העלה לי את הניקוד ב 3DMARK במשהו כמו 350 נקודות
פורסם 2004 בינואר 621 שנים זה עושה כמו שזה נשמע,הכרטיס עובד על Mhz יותר גבוהה ויכול לספק ביצועים (מבחינת מהירות) קצת יותר טובים.
פורסם 2004 בינואר 621 שנים אם לא למדת לפסיכומטרי אז יש מה שניקרא חשיבה לוגיסטי . תחשוב מה מיצג מהירות בחריץ ותסיג לבד ...
פורסם 2004 בינואר 621 שנים מחבר אז למה אנשים אמרו כאן שכדאי להשאיר את זה על 66MHZ ??האם זה בא על חשבון OC אני מתכוון שאם אני בוא נגיד ישים את זה על 85 אני יוכל לעשות פחות OC לכרטיס מסך ?
פורסם 2004 בינואר 621 שנים יש אפשרות שהAGP לא מסוגל לעבוד במהירות כזאת כמו שצריך. 85 זאת מהירות די גבוהה ויכול להיות שתסבול מחוסר יציבות (ריסטים)זה לא משפיע על מהירויות השעון של הכרטיס מסך למרות שזה OC לכל דבר.
פורסם 2004 בינואר 621 שנים זה נותן יותר רוחב פס לכרטיס, רוב הכרטיסים (אם לא כולם) לא מנצלים בכלל את הרוחב פס הקיים ככה שמיותר להעלות את זה מעל 66 ולגרום לבעיות יציבות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.