עבור לתוכן

hot

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים הסתכלתי על החשבון של הוט וגיליתי שאני משלם 340 ש"ח כל חודש על 2 ממרי HD עם VOD כל ערוצי האקסטרה וחבילת ספורט 1 2.

בנוסף לכך אני משלם 70 ש"ח כל חודש על תשתית אינטרנט ממש נמוכה (אני חושב 1-2 מ"ב, משהו כזה). מה שיוצא שאני משלם 410 ש"ל כל חודש להוט!!!

בדקתי קצת באינטרנט על חבילות של הרבה אנשים ועכשיו אני מתכוון להתקשר להוט.

אני רוצה לדרוש מהם דבר כזה: ממיר HD VOD ממיר MAGIC HD עם כל חבילות האקסטרה, חבילת ספורט 1 2 ואגו ותשתית אינטרנט 2.5 מ"ב.

250 ש"ח בחודש זה סכום נורמלי לדבר כזה(כולל תשתית אינטרנט).

תודה לעוזרים

פורסם

תדרוש מה שאתה רוצה, אבל כדי שלא תצא סתם טמבל, תתעדכן בעלויות האמיתיות של הדברים באתר של HOT.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני שואל פה כדי לא לדרוש סתם דברים. הסתכלתי באתר של הוט אבל המטרה שלי לאיים להתנתק כדי שיביאו לי חבילות יותר טובות ממה שרשום באתר שלהם

פורסם

זה הימור. יכול להיות שיתנו לך, יכול להיות שלא. בטח שלא הייתי סומך על זה שאם אתה החלטת מה זה לדעתך "סכום נורמלי" למה שאתה רוצה - אתה באמת תקבל את זה.

כשאתה בא לבלף ולאיים בהתנתקות תהיה מוכן גם לאפשרות שיגידו לך - טוב, תודה, שלום. ואז תאכל את הכובע.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה הימור אבל שמעתי מהרבה אנשים שככה הם הצליחו לקבל חבילות טובות. רשמתי פה את החבילה שאני רוצה לדרוש מהם כדי שאנשים שיש להם חבילות דומות יגידו לי כמה הם משלמים וככה אני ידע לאיזה מחיר לנסות להתמקח איתם

פורסם

ממה שידוע לי יס יקרים משמעותית יותר נכון?

אז הם יגידו לך יפה, בהצלחה.

הרי אם אתה מאיים במחיר שאתה מקבל, אם הם יציעו לך מבצע קיים ואתה לא מעוניין בו אין להם אינטרנס לשנות את זה.

כי בכל מקרה לא תתנתק כי יקר שם יותר והם יודעים את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים