עבור לתוכן

עקב רכישת מחשב גרועה ומזמזמת, זקוק להמלצה על חנויות לגיטימיות לרכישת חדש

Featured Replies

פורסם

רכשנו מחשב נייח לשימוש בייתי, מרשת ארצית ידועה ומוכרת, אך כל החלקים הוציאו מן זמזום מעיק של שנאי וצפירה קטנה, גם מהספק, גם זמזום מההרדיסק, זה היה בלתי נסבל שלא היה ניתן להשתמש במחשב הזה והחזרנו לחנות יום אחרי. הזמזום הזה הפריע לכל יושבי הבית. כלומר בוודאות משהו לא תקין שם.

בחנות כמובן אמרו שהכל תקין ולא ראו שום בעיה. ויצאנו בנזק כספי של ביטול העסקה לאחר הובלות שוב ושוב לחנות לנסות להחליף את החלקים- אך הוא המשיך להרעיש לכן כבר ביטלנו.

יתכן שהרשת הזאת מפוקפקת והביאה חלקים תקולים בזול,

לכן אנו מחפשים המלצות לחנויות איכותיות במרכז, במחיר טוב לא מהיקרים אך עדיין חנות עם שם טוב שלא נותנת שרות כזה מחפיר. עם חלקים תקולים.

ביררתי כאן באזור המפרטים פחות או יותר איזה צריך, זה לשימוש ביתי פלוס מוזיקה ווידאו, ומשחקים קלילים, 4 גיגה וכו. את השמות כבר הכרתי של ספקים טובים,

אנחנו רוצים משהו שמוציא רק רעש של וינטלטורים- ללא הזמזום המעיק של שנאי וצפירה קטנה מעיקה.

אשמח מאד להמלצות כי כרגע אין לנו ממש מחשב.

פורסם

גש לפורום "צרכנות" - יש שם ת'רד "המלצת חנויות" שיספק את כל צרכיך.

אני מניח שקנית באייבורי/KSP מפרט בסיסי עם מארז/ספק גנריים לחלוטין וזה ככל הנראה מקור הבעיה.

פורסם
  • מחבר

גש לפורום "צרכנות" - יש שם ת'רד "המלצת חנויות" שיספק את כל צרכיך.

אני מניח שקנית באייבורי/KSP מפרט בסיסי עם מארז/ספק גנריים לחלוטין וזה ככל הנראה מקור הבעיה.

הנחתך נכונה. רק שהיה על הספק ושאר הרכיבים שמות ידועים ולא משהו חאפר. ככל הנראה הם מוכרים גנרי בחירטוט של שם מוכר . אחרת אין לי הסבר לתופעה המוזרה הזאת.

פורסם

אולי משהו מקולקל, לווא דווקא בגלל שזייפו חלק. מאוורר לא טוב, מארז עם בניה בעייתי או בורג לא מחוזק יכולים לגרום לכל זה.

הפתרון לעצור לכמה שניות כל פעם מאוורר אחר, ולראות אם הבעיה נעלמת.

במקרים יותר קיצוניים משהו בבית שלך. אצלי לדוגמה הייתה בעיה ברשת החשמל והייתי בטוח שזה הספק, מסתבר אחרי החלפת המפסק פחת, הכל נעלם כאילו לא היה.

פורסם
  • מחבר

אולי משהו מקולקל, לווא דווקא בגלל שזייפו חלק. מאוורר לא טוב, מארז עם בניה בעייתי או בורג לא מחוזק יכולים לגרום לכל זה.

במקרים יותר קיצוניים משהו בבית שלך. אצלי לדוגמה הייתה בעיה ברשת החשמל והייתי בטוח שזה הספק, מסתבר אחרי החלפת המפסק פחת, הכל נעלם כאילו לא היה.

לא, כל אלה בדקנו גם בחנות היה רעש וגם בבית אותו רעש, עשינו כל מה שאמרת אני מכיר בדיקות האלה וכלום לא עזר.

אני מתלבט עכשיו בין RSM לזיגזג בקנית מחשב חדש. שניהם במרכז. או כל חנות טובה אחרת במרכז שניתן לסמוך על סחורה שלהם וידועה בכך.

פורסם

בקניית מחשב מורכב מראש יש לרוב נטיה להזניח את דווקא את החלקים החשובים ביותר --

מארז ומאווררים, ספק כוח, ממשק מחשב-אדם (מקלדת/עכבר/מסך). החלקים האלו, כאשר הם גרועים, הורסים את חווית השימוש ו/או יכולים לגרום לנזק.

רוב האנשים לא יודעים להתעסק עם הקרביים של המחשב שלהם. מבחינתם מחשב הוא כמו טלוויזיה - פותחים רק במעבדה.

עדיף לרכוש מחשב מחלקים איכותיים במקום עם שירות טוב - שגם אם אחד המאווררים מזייף או תושבת ה-HDD לא מקובעת היטב, הטכנאי שלהם יעלה על הבעיה ויתן פתרון הולם.

לפותח הדיון - תעלה בפורום "מפרטים" את הדרישות המדויקות שלך מהמחשב הביתי ואת התקציב המשוער ועם ההמלצות (תדפיס ותקח איתך) תפנה לאחת מהחנויות המומלצות.

פורסם

מתיי אנשים יבינו שלא קונים מחשב מוכן מרשתות במחירי מבצע?!

חנויות צריכות להוסיף תווית אזהרה על מחשבים כאלה כמו שיש תוויות אזהרה על סיגריות וכד'...

פורסם

אני יכול להמליץ לך על RSM בתל אביב אני קונה שם חלקים בעיקר ,

ותמיד עזרו לי ויעצו לי על חלקים טובים ובלי בעיות וכאבי ראש , יש שם בחור שמבין עניין .

לא זוכר איך קוראים לו , אבל הוא ממש מבין בחלקים .

לגבי מחשב שלם אני מניח שזה עובד על אותו עיקרון של המקצועיות , ויוכלו להמליץ לך על מפרט מעולה ושקט

מבין גדול

פורסם

פותח התרד אתה מפספס את העיקר שזה מפרט המחשב שתקנה. חשובה החנות שתקנה מימנה, אבל יותר חשוב מה המפרט שלך ואם אתה בא עם מפרט מוכן וידוע ולא משאיר את בחירת הרכיבים בידיי החנות, גם קנייה ב IVORY/KSP היא בסדר גמור אז (כך אני קניתי מ- KSP לפי מפרט שהומלץ לי באתר). כמאט ב- 100% אם תבוא לחנות ולא משנה איזו ותיקח מפרט מוכן..אתה מועד לצאת פרייאר!

בקיצור פתח תרד מתאים במפרטי מחשב, ציין דרישות ושימושים ותקבל מפשט מתאים ואז עניין החנות הוא כבר פחות בעייה. יש גם את TMS שעושים משלוחי UPS חינם לכל הארץ והם חנות שמרכיבה מחשבים בצורה מקצועית.

פורסם
  • מחבר

אני חייב להדגיש, זה לא מחשב במבצע, רכשתי במעל 3000 אותו, ישבנו לדבר בחנות על הרכיבים הדרושים לשימוש ביתי. על כל החלקים יש שמות מוכרים, לא משהו חאפר.

הבעיה אחרת, זה רשת יחסית זולה,( היא ידועה), ונראה שהחלקים שלהם מעפנים/מזויפים /תקולים..מה שזה לא יהיה!. שלא נדבר על השרות הגרוע והמבזה והמחפיר ביותר שראיתי בחיים שלי. וזה כמובן לא הפורום המתאים רק רציתי לציין זאת.

אפנה לפורום מומלצים, שמעתי על זיגזג, RSM, ו TMS, וכרגע ההתלבטות היא ביניהם. כי המפרט שאני צריך לפי הדרישות, די דומה במה שהציעו שתיים מהם כבר, לאחר דיון מעמיק..

בעבר רכשתי מרשת זולה וידועה מתחרה, ולא היו שום בעיות מיוחדות כאלה. לכן באתי ורכשתי שוב מרשת זולה דומה.

ומשום מה הפעם נכוויתי ומכרו חלקים דפוקים.

פורסם

אני חייב להדגיש, זה לא מחשב במבצע, רכשתי במעל 3000 אותו, ישבנו לדבר בחנות על הרכיבים הדרושים לשימוש ביתי. על כל החלקים יש שמות מוכרים, לא משהו חאפר.

3000 ש"ח למחשב לשימוש בייתי זה הרבה הרבה יותר ממה שצריך (אני אישית קניתי מחשב גיימינג ב- 3000 שקל שמריץ הכל עד היום). בכל מקרה החנות שציינת טובות, בהצלחה בקנייה.

פורסם
  • מחבר

3000 ש"ח למחשב לשימוש בייתי זה הרבה הרבה יותר ממה שצריך (אני אישית קניתי מחשב גיימינג ב- 3000 שקל שמריץ הכל עד היום). בכל מקרה החנות שציינת טובות, בהצלחה בקנייה.

תוסיף מע הפעלה וינ7 + אנטיוירוס, זה מייקר בכ-550 ש"ח תחבילה. ומעבד I3, זכרון 4 גיגה, הכל סטנדרטי לשימוש ביתי,

הדגש שלנו הוא על שקט, בלי זמזומים, מכולם קיבלתי את אותו מפרט בערך, שזה יוצא 3000-3500. גם לי לא ברור למה.

פורסם

אולי תצרף את המפרט ואת המחיר של כל חלק פה?

פורסם

תוסיף מע הפעלה וינ7 + אנטיוירוס, זה מייקר בכ-550 ש"ח תחבילה. ומעבד I3, זכרון 4 גיגה, הכל סטנדרטי לשימוש ביתי,

הדגש שלנו הוא על שקט, בלי זמזומים, מכולם קיבלתי את אותו מפרט בערך, שזה יוצא 3000-3500. גם לי לא ברור למה.

חחח חיפשת מפרט שקט וקיבלת טרקטור מזמזם :lol:ברצינות אבל, מפרט שקט זה אחד הדברים המאתגרים לבנות..אם ממש היסטרים לשקט ובתקציב כמו שלך..בכיף אפשר לדאוג שכל מה שצריך להיות פסיבי יהיה (ללא חלקים נעים) וזה אומר SSD קירור צלעות בלבד למעבד ועוד כמה דברים. אם אתה מחפש מחשב לשימוש בייתי ושקט התקציב שלך מספיק בהחלט. לא רוצה לדחוף פה מפרט אבל ממליץ לך לפתוח בקשה למפרט וציין מה תצריך (WIN וכ"ו) ואגב יש כמה אנטי וירוסים חינמיים מעולים (אני עובד עם אחד בעצמי)..לא צריך יותר מיזה כי הדפדפנים בעצמם היום מוגנים.

פורסם

זה לא בעיה לבנות מפרט שקט. מאווררים עולים מעט יותר, אבל זה לא משהו דרמטי.

לרוב מספיק שאתה מוריד את המהירות כדי להפטר מרוב הרעש. מבחינת מעבד, צריך משהו גדול ואתה מסודר, לא חובה פסיבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים