עבור לתוכן

Sony Vegas - צריך עזרה עם הגדרות רינדור ל HD

Featured Replies

פורסם

אני מחפש הגדרות מתאימות לרינדור לוידאו ליוטיוב ב720p

כרגע מה שאני עושה זה trial and error כשאני משחק כל פעם עם הגדרה אחרת ובודק איך זה משפיע על האיכות/גודל קובץ, אבל כשכל רינדור לוקח 15-30 דקות לוידאו של 3-4 דקות, זה קצת בעייתי...

היתי שמח אם מישהו יוכל להדריך אותי/להמליץ על הגדרות מתאימות לכך.

אלו סרטונים של משחקים הכוללים הרבה תנועה מהירה, אז אני צריך שהוידאו יהיה כמה שיותר חד ובאיכות כמה שיותר טובה, אבל בכל זאת צריך לשמור על גודל קובץ סביר כדי שיהיה אפשר להעלות אותו ליוטיוב.

פורסם

תלך ל- customize template במסך של הרינדור, תעלה את כל ההגדרות להכי גבוה (חוץ ממה שאתה יודע שלא צריך כמו FPS ודברים מהסוג הזה)

ותשחק בעיקר עם ה- bit rate.

8,000,000 זו איכות סבירה (הקטין לי קובץ של 2 ג'יגה ל- 78 מגה). אתה יכול להעלות אותו עוד קצת אם האיכות נמוכה מדי לטעמך.

אתה מוזמן להשתמש בסרטון הדרכה הזה:

ככה אני למדתי לעשות את זה...

פורסם
  • מחבר

ואיזה פורמט הכי מתאים ליוטיוב? עד עכשיו היתי מקודד ל WMV והיה יוצא קבצים באיכות טובה, אבל אחרי העלאה האיכות יורדת באיזה 15%

ניסיתי גם על פי ההגדרות בוידאו הזה, קידדתי ל MP4 והעלתי, והוידאו נראה פשוט נורא...

פורסם

בעיקרון mp4 זה הכי טוב לפי מה שאני מבין (כי יוטיוב עושה המרה ל- mp4) לא בדקתי את זה עדיין אבל זה מה שאני חושב.

אולי תנסה להעביר איכשהו ל- flv אבל אני לא בטוח איך עושים את זה... (ואני לא בטוח אם זה עדיין עדכני לפורמטים של HD)

תנסה אולי את זה:

הוא טוען שהוא מצא את הפורמט הכי טוב...

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה עובד יותר טוב על 1080p מאשר 720p...

העלתי וידאו נסיון, ובגלל שאני עובד על רזולוציה של 1680x1050 היתי צריך להגדיל קצת את הוידאו כדי שיתאים ל 1080p (הוספתי black bars כדי שלא למתוח את הוידאו), אבל נראה שהאיכות נשמרה והוידאו נראה מעולה כמעט כמו המקור.

כנראה שזה מה שאני יעשה מעכשיו

פורסם

העליתי קובץ 720p כמו בהוראות של הווידאו הראשון שהבאתי לך (כל ההגדרות הכי גבוהות, bitrate 8000000) בפורמט mp4 והאיכות בכלל לא רעה, והסרטון נטען מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים