פורסם 2012 במאי 2813 שנים אתמול סיימתי את המשחק הזה, ומאז יש לי הרגשה שמשהו חסר לי, אני מבקש הצעות למשחקי יריות גוף ראשון עדיף אבל גם שלישי זה בסדר, אם אפשר אימה אבל עם עלילה טובה, לא משחקים ידועים כי הרוב שחקתי, אני מחפש משחק שנפל בן הכסאות ושלא קיבל את היחס המגיע לו שיחקתי בDEAD SPACE 1ו-2 נהנתי מכל רגע, יצירת מופת לדעתי! שיחקתי בALAN WAKE אהבתי מאוד, אם מישהו מכיר משחקים באותה רמה אשמח לשמוע.תודה
פורסם 2012 במאי 2813 שנים יש לך טעם טוב במשחקים (כמו שלי ;D ) חוץ מ- METRO שקצת הרגיש לי לא זורם. DEAD SPACE 2 באמת יצירת מופת וגם ALAN WAKE. כמה משחקים שנראה לי לי זכו לבאז והם מצויינים: 1) syndicat יריות גוף ראשון עם גרפיקה חזקה וכמה דברים חדשים ייחודיים למשחק. 2) red faction armageddon יריות גוף שלישי עם מנגנון הרס הכי טוב שיצא אי פעם (אגב DX11). 3)Alan Wakes American Nightmare אותו המנוע עם סיפור עלילה משלים מהצד. 4) bullets Storm יריות גוף ראשון עם גרפיקה מטורפת וקטים ממש כמו סרט קומדיה. מקווה שלפחות אחד מהרשימה פיספסת..תהנה
פורסם 2012 במאי 2913 שנים AMNESIA:THE DARK DESCENT (יש גם את סדרת PENUMBRA הישנה יותר באותו סגנון)F.E.A.R 3THE DARKNESS IIAVP 3HARD RESET:EXTENDED EDITIONDEAD RISING 2 + OFF THE RECORDNECROVISION + LOST COMPANYS.T.A.L.K.E.R:SHADOW OF CHERNOBYL + CLEAR SKY + CALL OF PRIPYATDARK SECTORTHE CHRONICLES OF RIDDICK:ASSAULT ON DARK ATHENAWOLFENSTEINBIOSHOCK 1+ 2 בטח שיחקת כבר, לא ?(אולי שווה לנסות גם את ALICE 2:MADNESS RETURNS)יש גם את CONDEMNED:CRIMINAL ORIGINS ו - CALL OF CTHULHU:DARK CORNERS OF THE EARTH שאמנם ישנים יחסית אבל משחקי אימה מצויינים מגוף ראשון.יש גם את COLD FEAR שהוא משחק אימה ישן למדי מגוף שלישי ששוה לנסות.
פורסם 2012 במאי 2913 שנים מחבר ואי כמה משחקים רובם שחקתי אבל אני אבדוק את syndicat וניראה לאן נזרום משם
פורסם 2012 במאי 2913 שנים ואי כמה משחקים רובם שחקתי אבל אני אבדוק את syndicat וניראה לאן נזרום משם אחד החזקים!..יצא לא מזמן.
פורסם 2012 במאי 2913 שנים מחבר THE CHRONICLES OF RIDDICK הראשון.CONDEMNED:CRIMINAL ORIGINS שני משחקים שסיימתי בעבר ואני חושב שבאמת לא קיבלו את הכבוד המגיע להם.אני מתחיל היום את סינדיקיט.
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים אתמול סיימתי את המשחק הזה, ומאז יש לי הרגשה שמשהו חסר לי, אני מבקש הצעות למשחקי יריות גוף ראשון עדיף אבל גם שלישי זה בסדר, אם אפשר אימה אבל עם עלילה טובה, לא משחקים ידועים כי הרוב שחקתי, אני מחפש משחק שנפל בן הכסאות ושלא קיבל את היחס המגיע לו שיחקתי בDEAD SPACE 1ו-2 נהנתי מכל רגע, יצירת מופת לדעתי! שיחקתי בALAN WAKE אהבתי מאוד, אם מישהו מכיר משחקים באותה רמה אשמח לשמוע.תודהFALLOUT 3FALLOUT NEW VEGASASSASSIN CREED SAGA!JUST CAUSE 2BATMAN ARKHAM SAGA BORDERLANDSMASS EFFECT SAGA CRYSIS SAGAFAR CRY 2MEDAL OF HONOR AIRBORNCALL OF DUTY 4-5-6-8PRINCE OF PARSIA SAGAF.E.A.R. 2BIONIC COMMANDOWARHAMMER DAWN OF WAR _ (& Anything that comes afterwards!)PORTAL 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.