עבור לתוכן

תמחור לאסופת חומרה כמעט מיושנת לגמרי

Featured Replies

פורסם

תתרום את החלקים למי שצריך. בשביל לבזבז זמן על זבל שכזה?

פורסם

נשרף הספק - השאלה היא איך אתה יודע ששום דבר לא נשרף יחד איתו?

פורסם
  • מחבר

פשוט מסתכלים טוב טוב, ורואים שהכל תקין.

זה שאחד המגעים של הקבל נשרף, לא פוגע בערך של שאר החומרה. שהיא, סך הכל, איכותית (מדובר בכל זאת במחשב mid end).

תתרום את החלקים למי שצריך. בשביל לבזבז זמן על זבל שכזה?

הזבל הזה מספיק טוב כדי לבנות מחשב סלוני סביר+. ואם אני מחפש להרוויח קצת, ויש מי שרוצה להרכיב מערכת בזול מאוד, למה לא, לעזאזל?!

דרך אגב, אני לא חושב שעמותות מתעסקות עם חלקים. אם זה היה מחשב באמת תת-מודרני, כמו איזה פנטיום שלוש, לא הייתי נוגע בו (או באמת תורם, אם הוא היה תקין).

פורסם

פשוט מסתכלים טוב טוב, ורואים שהכל תקין.

מועמד לציטוט השבוע.

וברצינות, חבל אפילו על הזמן שאתה שורף ותשרוף על מנת למצוא להם בעלים.

תפרסם באתר "אגורה", אולי אפילו יזמינו אותך לקפה :)

פורסם
  • מחבר

מועמד לציטוט השבוע.

וברצינות, חבל אפילו על הזמן שאתה שורף ותשרוף על מנת למצוא להם בעלים.

תפרסם באתר "אגורה", אולי אפילו יזמינו אותך לקפה :)

הייתה לי התחושה שמישהו עומד לכתוב כאן משהו על המשפט הזה.

אז ככה- כדי לראות מה נדפק בספק, פתחתי אותו- ומה אני רואה? שלאחד הקבלים הקרמיים (הדיסקיות האלה, לא הגלילים) יש פתח ענקי ושרוף באריזה, ליד אחד החוטים, ושכל האריזה שלו מפוררת.

עכשיו אתה מבין למה אני מתכוון כשאני אומר "שרוף"?

פשוט אין דברים כאלה על לוח האם... והוא היה תקין לחלוטין כל הזמן. היקש לוגי- הוא תקין.

ותתפלא, דווקא יש פניות.

פורסם

עזוב, חומרה תקינה זו חומרה שנבדקה ועובדת, לא חומרה שהסתכלו עליה.

למרות זאת, בניגוד לדיעות אחרות כאן, אני לא חושב שהחלקים (במידה ותקינים כמובן) הם כאלה זבל, ואפשר להרכיב מהם מערכת חמודה.

אם תקבל 150 שקל לך על זה, אני הצלחתי לא מזמן למכור פנטיום 4 ב-100 שקל (אבל כולל דיסק קשיח, ספק, ועוד כמה תוספות חוץ ממארז, וכמובן הכל נבדק ותקין).

פורסם
אז ככה- כדי לראות מה נדפק בספק, פתחתי אותו- ומה אני רואה? שלאחד הקבלים הקרמיים (הדיסקיות האלה, לא הגלילים) יש פתח ענקי ושרוף באריזה, ליד אחד החוטים, ושכל האריזה שלו מפוררת.

עכשיו אתה מבין למה אני מתכוון כשאני אומר "שרוף"?

פשוט אין דברים כאלה על לוח האם... והוא היה תקין לחלוטין כל הזמן. היקש לוגי- הוא תקין.

הספק נשרף - יתכן ועבר נחשול מתח דרך שאר הרכיבים - יתכן ונגרם להם נזק.

ראיתי יותר מלוח אם אחד שלא עבד ונראה תקין לחלוטין ויזואלית, יתכן ונגרם נזק לאחד מרכיבי ה-SMD הזעירים שלא תצליח לראות, יתכן ונגרם נזק פנימי לאחד מה-IC. ההיקש הלוגי שלך לקוי.

אני מסכים עם יאיר שאם החומרה תקינה - היא יכולה להיות בסיס לשרת או מחשב לשימושים בסיסיים (אם כי לא ממש מתאים ל-HTPC מודרני - יקרטע ב-1080P) ב-100-150 ש"ח. אבל אישית הייתי מתעקש לראות את הציוד לכל הפחות עובר POST לפני שהייתי רוכש.

פורסם
  • מחבר

אוף, איזה נאחס עשיתם לי!

אני אנסה לבדוק בקרוב. בכל מקרה, הייתי מחזיר את כל הסכום למי שקנה ולא עבד לו. אבל... נו, שוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים