עבור לתוכן

תמחור לאסופת חומרה כמעט מיושנת לגמרי

Featured Replies

פורסם

אם כן, אני מתכוון להרוויח כסף מהחומרה הזאת- השאלה אם זה ריאלי לצפות ליותר מ-150-200 ש"ח:

-לוח אם של albatron px954p-v2.0 עבור LGA775

-מעבד אינטל core 2 duo E4300 עם מאוורר וגוף קירור של אינטל

-(1GB (2 X 512 MB של זיכרון תוצרת פטריוט DDR2 (מאוד קשה לדעת כאן באיזו מהירות הזיכרון, סבער להניח שלא הרבה, כיוון שהוא מתוארך לסביבות 2006)

-כרטיס מסך, כנראה גנרי. הכי הרבה שהצלחתי למצוא זה הכיתוב D33009 ליד מין חץ כזה. ע"פ הרשת, זה כנראה GPU של nvidia.

מה דעתכם?

אל תשכחו, שרובכם פה עושים שימוש מסיבי במחשב, וזה לא מיועד לכם, אלא לבעלי שימוש מאד לא מסיבי במחשב, שרוצים מערכת זולה ולא בלתי מעודכנת מדי.

תודה מראש :)

פורסם

אין דבר כזה כרטיס מסך גנרי. מה הספק (דגם+חברה)?

פורסם
  • מחבר

תתפלא, אבל אל כתוב שום דבר ברור על הכרטיס, חוץ מזה שהוא מיוצר בסין (הפתעה), שהוא עומד בסטנדרטים של FCC (לכאורה), ושהוא אינו מכיל עופרת. שום שם של חברה כלשהי, איזה מידע נוסף- נאדה.

פורסם

פעם היו עוד חברות של כרטיסי מסך (לא רק NVIDIA ו-ATI/AMD). הוא בתושבת AGP או PCIeX16? כמו שכבר שאלתי, מה הספק והאם יש גם HDD?

פורסם
  • מחבר

זוהי אסופת חומרה, לא מחשב. המארז היה בלתי שמיש והספק היה שרוף. HDD לא היה וגם לא כונן אופטי.

ע"פ גוגל ישנו דרייבר של nvidia העונה לספרות האלה. והוא לא כל כך ישן... בחיים זה לא יהיה של 3dfx או משהו...

עריכה:

אכן, הוא בתושבת PCI express.

פורסם

אני בספק אם תצליח להוציא עליהם 300 שקל.

פורסם

150 וזה בהגזמה. היה שם ספק גנרי שכנראה גמר לחומרה זאת את החיים, הוא לא יחיה עוד הרבה.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז נתחיל במתאיים ואז נרד (אם יהיה צורך. כנראה שכן).

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

שכחתי להוסיף, שיש לי גם כמה מעבדים ישנים, כמה אפשר לקבל עבורם?

AMD sempron (http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Sempron%2064%203000+%20-%20SDA3000AIO2BX%20(SDA3000BXBOX).html)

וגם מעבד intel celeron (http://www.cpu-world.com/CPUs/Celeron/Intel-Celeron%202400%20-%20RK80532RC056128%20(BX80532RC2400B).html)

כל הקישורים הם לדגם המדוייק.

בקשר לשני אני לא אופטימי, ומצפה למקסימום עשרה שקלים :P

בקשר לראשון, אני חושב אולי אפשר לגרד איזה חמישים שקלים...

מה דעתכם?

פורסם

אתה יכול לקשר לאתר היצרן, אני לא מבין מזה כלום.

פורסם

הראשון 10~ ש"ח

השני 30~ ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מצאת ערמת חומרה בזבל ואתה מחפש אנשים שישלמו לך כסף על זה?

בדקת לפחות שכל הרכיבים תקינים?

פורסם
  • מחבר

לא "מצאתי", וזה לא מה-"זבל", זה מחשב של חבר שנשרף לו הספק (רק קבל אחד בספק, למעשה, נשרף), אז הוא פשוט נתן לי אותו. הוא עבד עד הרגע האחרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים