עבור לתוכן

ווינדוז XP עושה לי דקה ממש ALT+TAB מעצמו

Featured Replies

פורסם

אם אני בתוכנית/משחק המחשב קופץ לי לווינדוז

וכשאני נגיד באינטרנט המחשב פשוט עושה לי את הדפדפן אפור כזה,כאילו אני לא מתמקד עליו..

ווינדוז XP SP3

פורסם
  • מחבר

אפחד לא נתקל בבעיה המעצבנת הזו?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה בבקשה עזרה..הבעיה הזו משגעת אותי ותמחשב שלי

כל דקה ממש הוא כאילו עושה ALT+TAB מעצמו..אני בקושי יכול לשחק דיאבלו ככה כי כל דקה הוא קופץ לי לבד לשולחן העבודה

מה כבר יכולה להיות הבעיה?אולי תוכנה זדונית ששולחת מידע כל הזמן?

פורסם

יש לך כנראה תוכנה בעייתית. עד כמה היא זדונית או לא והאם היא שולחת מידע, אי-אפשר לדעת. תחקור את התהליכים הרצים, תראה אם אתה מוצא משהו חשוד / לא ברור.

פורסם

נייד או ניח ?

יש עכבר משטח ?

תבטל משטח.

פורסם
  • מחבר

נייח

פורסם

תבדוק עם מקלדת אחרת, כמו כן תבדוק אם אין כפתורים לחוצים. בנוסף תריץ בדיקת רוגלות ווירוסים.

פורסם
  • מחבר

אין כפתורים לחוצים ואין לי מקלדת אחרת כרגע..

רגולות?הרצתי ספייבוט..יש עוד תוכנה מומלצת? אנטיוירוס אני לא משתמש

פורסם

טוב כנראה יש לך וירוס או תוכנה זדונית.

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין עוד משו..כשאני במשחק זה ממש קופץ לי לווינדוז כל דקה

אבל זה לא ממש עושה ALT TAB כשנגיד 2 דפדפנים פתוחוים..הוא לא עובר ביניהם אלא מוציא אותי מהפוקוס בתוכנית בה אני מתמקד כרגע..

אולי זה מרכז האבטחה של הווינדוז? כל האופציות שמה כבויות..אולי כאי לי לשנות הגדרות?

ואילו תוכנות נוספות מעבר לספייבוט כדאי לי להתקין ולהריץ?

פורסם

אמרו לך כבר שזו תוכנה זדונית או וירוס, אין קשר לרוגלה. אתה צריך אנטי וירוס.

פורסם
  • מחבר

בוודאי שניסיתי את גוגל

טוב תשמעו..זה לא וירוס..הרצתי את כל הבדיקות..מנהסתם זה לא וירוס כי זה התחיל על מחשב מפורמט

מה שנשאר זה לבדוק את כל התהליכים שפועלים אני משער

פורסם
  • מחבר

האם מישהו יכול להסביר לי מה הוא אומר פה? כי זה נראה לי הפתרון לבעיה שלי

Applies only to ATI-Sapphire display board users with focus problemMy XP (SP3) started doing this - current window losing focus as you type or whatever) it seems to have been the result of allowing the ATI-Sapphire keyboard polling process to load and run which it does automatically - I disabled that and problem went away. I'd tried disabling enhanced text services and tried using tweakUI (power toy) but they made no difference. I never use the hotkeys for display so not a problem for me I was losing focus after about 30 seconds from current window and could not type much - Its been some hours since I did the disable and its still working OK. - use msconfig - start - run and then un-tick - or right clock "my computer" and choose manage - then service & applications and then services - you should see the ATI stuff

נראה לי שהסתדרתי..תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים