עבור לתוכן

בעיה במעלות בלוח אם של ABIT !

Featured Replies

פורסם

תראו הבעיה היא שמתי שאני מדליק את המחשב וניכנס לביוס המעלות תמיד 10 מעלות פחות ממה שצריך ואחרי שאני מפעיל מחדש המעלות מסתדרות למשל שהדלקתי היום המעלות היו בביוס 20 ושהדלקתי מחדש הם חזרו להיות 31 כמו שצריך במה הבעיה ?? אם זו בכלל בעיה ??

פורסם

A lot of people ae getting false temperature readings with the Abit NF7, if that comforts you.

פורסם

תראו הבעיה היא שמתי שאני מדליק את המחשב וניכנס לביוס המעלות תמיד 10 מעלות פחות ממה שצריך ואחרי שאני מפעיל מחדש המעלות מסתדרות למשל שהדלקתי היום המעלות היו בביוס 20 ושהדלקתי מחדש הם חזרו להיות 31 כמו שצריך במה הבעיה ?? אם זו בכלל בעיה ??

הממ.... הפעלת את המחשב אחרי שהיה כבוי כמה זמן והוא לא הספיק להתחמם לטמפרטורה שאתה רגיל לראות. בפעם השניה הוא כבר חם.

פורסם

A lot of people ae getting false temperature readings with the Abit NF7, if that comforts you.

משום מה אצלי ואצל עוד הרבה אנשים שאני מכיר אם הלוח הזה,היה הכול מאז או מתמיד בסדר ולא היו שום בעיות אם מעלות אף פעם.

אז ככה שכנראה משהו במקרה לא מחובר בסדר.

פורסם
  • מחבר

לא תראו נגיד אני מדליק את המחשב ניכנס ל WINDOWS הוא מראה לי 20 מעלות שזה בעצם צריך להיות 30 מעלות ואחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא חוזר למעלות רגילות 30 מעלות חלא יודע למה הוא מזייף ב 10 מעלות מתי שמדליקים את המחשב

פורסם

גם לי יש ת'בעיה של המעלות, לפעמים זה גבוה ולפעמים זה נמוך...

ביוס 19 או 20, לא זוכר

פורסם

תעדכן תביוס וזהוא..

פורסם
  • מחבר

עדכנתי לא עוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים