עבור לתוכן

ביטוח לסמארטפון בחברות הסלולאר החדשות- קיים?

Featured Replies

פורסם

אנחנו עושים שינויים בקוי הסלולאר בבית ואחותי הפרנואידית רוצה לרכוש חיצונית S2, אך מפאת חשש שהמכשיר "יפול וישבר" בטעות היא תוהה לגביי ביטוח.

האם ברמי לוי, YOU-פון, הוט מובייל, גולן טלקום יש ביטוח?

במידה ואין ביטוח דרך החברות הללו, האם יש דרך אחרת לבטח את הגלאקסי?

במקרה חלילה ונשבר לגלקסי המסך (דיג'יטייזר), כמה יעלה לתקן דבר שכזה בחנות פרטית או בעצמי?

פורסם

החברות האלה לא מוכרות מכשירים, אז אין שום סיבה שהן יספקו ביטוח עליהם. חוץ מזה שבדרך כלל הביטוח הזה לא משתלם בעליל.

פורסם

אם אני לא טועה כמה מהחברות שכן מוכרות סמארטפונים אכן מספקים ביטוח כלשהו אחרי שהמכשיר עובר אצלהם בדיקה ונמצא תקין, אתה צריך לברר את זה מול החברות.

פורסם

כשעברתי להוט, ראיתי שהם מוכרים מכשירים ויש להם ביטוח (39₪ אם אני זוכר)

פורסם

כמובן שאם רוצים לבטח את המכשיר הוא צריך להימכר בחברה עצמה...

פורסם

אפשר לבטח בהוט גם מכשירים שלא נרכשו בחברה, בלבד שהם משווקים על ידה.

פורסם

כמעט תמיד יהיה לך זול יותר להזמיל את המכשיר חדש מחול במקום ביטוח בארץ.

שלא לדבר על שינוי במיסוי וכל הרפורה בנושא ששר התקשרות מנסה לקדם.

אחריה לייבא מכשירים באמת יהיה זיל הזול

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר לשכנע אותה אין סוף פעמים לוותר על הרעיון של ביטוח, אבל היא עיקשת וזה מה שיגרום לה לישון בלילה בשקט לטענה.

האם ה-40 ש"ח הללו כוללים גם שבר מסך? (הכוונה לדיג'יטייזר שזה מה שבדר"כ נשבר).

רציתי לדעת אם יש ניתוק זיקה דרך הוט? (כנראה שנעבור אליהם, המחירים הכי משתלמים עפ"י איך שזה נראה לי כרגע.)

פורסם

יכול להיות שאני טועה, אבל אין סיבה שיהיה אצל הוט-מובייל ניתוק זיקה, כיוון שהם לא נותנים תנאים מועדפים אם קונים מכשירים דרכם - ולכן אם דרך ניתוק זיקה תנסה "להשוות את התנאים" בעצם תקבל את אותם תנאים של לקוח הוט-מובייל שקנה את המכשיר דרכם - החזר של 0 ש"ח בחודש כפול אין סוף חודשים :)

פורסם

אין ניתוק זיקה. מחיר קו 89 שקלים אם קנית מכשיר ואם לא. זה יותר זול מהמחירים שהיו בחברות הוותיקות לאחר הזיכוי של ניתוק זיקה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פותח הדיון שתזמין מאיבי או חנות רשת אחרת איזה כיסוי טוב ב40 שקל +- כן כן אלו המחירים מוצרי סוג ז יש גם בפחות

והסיכוי שישבר הסמארטפון ירד פלאים

גם ככה הביטוח לא מכסה מגנבות וחלק מהקילקולים לדוגמה קורוזיה עם מגלים את זה

ובנוסף לזה הרבה חנויות נותנות אחריות לשנה כמו שהיצרן נותן אחרי שנה המחיר בכל מיקרה צונח

אחרי שנתיים חדש עולה איזה 1000 שקל

ומתחת לזה כבר יורד עוד יותר

פורסם

פותח הדיון שתזמין מאיבי או חנות רשת אחרת איזה כיסוי טוב ב40 שקל +- כן כן אלו המחירים מוצרי סוג ז יש גם בפחות

והסיכוי שישבר הסמארטפון ירד פלאים

גם ככה הביטוח לא מכסה מגנבות וחלק מהקילקולים לדוגמה קורוזיה עם מגלים את זה

ובנוסף לזה הרבה חנויות נותנות אחריות לשנה כמו שהיצרן נותן אחרי שנה המחיר בכל מיקרה צונח

אחרי שנתיים חדש עולה איזה 1000 שקל

ומתחת לזה כבר יורד עוד יותר

מה עוד שאחרי שנה הביטוח בכל חברות התקשורת עולה.

בסופו של דבר מי ששומר על המכשיר טוב, לא צריך שמישהו ישמור לו על הארנק במקום.

פורסם

ה"ביטוח" הזה הוא מחלבת כסף ותו לו.

הכיסוי נמוך במיוחד וההשתתפות העצממית יחד עם מחיר הרכישה המונפץ הופכים אותו ללא-משתלם בעליל.

חבל על הכסף.

אשתי קנתה DEFY+ שעמיד למים, נפילות, אבק וחול וגם העלות שלו כחצי ממחיר S2 מה שגם עוזר לישון טוב בלילה.

אם אין לה דרישות מיוחדות שמצדיקות מכשיר יקר וגדול כמו ה-S2 אני חושב שזו בחירה מצויינת.

בלי קשר זה מכשיר מצויין.

פורסם

אני לא הייתי בודק את העמידות שלו לכל הדברים האלה, מנסיון יומיומי של לקוחות שמגיעים איתו מרוסק/מקורז :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים