עבור לתוכן

hdmi vs DisplayPort vs DVI-I Dual Link

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מסך dell u2711 והרזולוציה המקסימלית שלו היא 2560X1440 ואני יכול להגיע לרזולוציה הזו רק עם חיבור DVI-I Dual Link

והגעתי למצב שאני צריך להחליף את הכבל מבעיות מקום כרגע הוא קצר לי (1.8 מטר)

ומאחר ואני הולך לקנות כבל חדש אולי עדיף לי לעבור ליציאת DisplayPort

כמה היא איכותית והאם היא יותר איכותית מהכבל שכבר יש לי?

תודה לכולם

פורסם

היא לא איכותית יותר או פחות. אם יש לך יציאת DisplayPort בכרטיס המסך אין מניעה שתשתמש בה.

פורסם
  • מחבר

אין עדיפות מסויימת??

פורסם

תשתמש ב-DisplayPort אם יש לך אפשרות.

פורסם
  • מחבר

תודה חברים....

פורסם

יש לי מסך dell u2711 והרזולוציה המקסימלית שלו היא 2560X1440 ואני יכול להגיע לרזולוציה הזו רק עם חיבור DVI-I Dual Link

המסך שלך הוא מסך קטן בגודל לא מיועד לראות פרטים של HD שרק ניתן בצפייה ב- HD במסך גדול הרבה יותר

עודף הפיקסלים נותן הרגשה של חלקות תמונה במקרה הטוב ( גם פוגע בטבעיות במקרה הפחות טוב ) .

אפשר להגיע גם בכרטיסי מסך סדרה 7 דרך HDMI לרזולוציה הזאת ועד 4096x3112

והגעתי למצב שאני צריך להחליף את הכבל מבעיות מקום כרגע הוא קצר לי (1.8 מטר)ומאחר ואני הולך לקנות כבל חדש אולי עדיף לי לעבור ליציאת DisplayPort

יציאה זאת מתאימה למסך "טיפש " קטן כי לא נותן שום אלמנט חשוב שיש במסכים גדולים ופירוט למטה לצערך בישראל יש רק כבלים DP בתקן 1.1 עד 6.75 GH ( פחות מ- HDMI ) ובלי שום תמיכה באלמנטים חכמים שאינך צריך גם כי המסך שלך לא מכיל אלמנטים חכמים .

כמה היא איכותית והאם היא יותר איכותית מהכבל שכבר יש לי?

בגלל שהמסך לא מכיל תכונות חכמות וגם לא יכול להכיל בגלל גודלו לא משנה איזה כבל דיגיטאלי תיקח לא ישנה עבורך דבר כמעט

מסך מחשב =מסך קטן ( מסך טיפש )
זה מסך שמיועד לעבודה משרדית ,לפני שנים המסך עבר שינוי גם לעבודה עם משחקים שכל יכולתו בגלל הגודל יחסית קטן, מיועד לשחקני FPS גבוההמסך בגלל הגודל לא מיועד לסרטי HD כי לא תבחין בפרטים הקטנים ( שניתן לראות במסך 55" כיום ממרחק 2-3 מטר ב- HD )ולכן לא ,תבחין בכל ההיצע של התקן HDMI צבעים רבים לא תראה טווח צבעים YCbCr 4:4:4 או sRGB 4:4:4 או xvYCC4:4:4 ועוד מערכות צבעים נוספות שלא לדבר על עומק צבע BIT המסך גם לא מציע זאת כי יודע שלא ניתן לקבל בגודלו כמעט כלום .( ישנם יצרנים לפעמים שמוכרים תכונה רק לשם גימיק ,בפועל לא תבחין באלמנטים של HDMI איכותיים כמו DEEP COLOER גם 3D מוגבל מאוד ובתור גימיק גם לא אקטיבי ולא ברזולוציה מלאה )זאת מפני שהעין שלנו לא בנויה לראות פרטים כל כך קטנים .

פורסם

אפשר גם את התרופות שלך?

פורסם

אפשר גם את התרופות שלך?

אם היה הייתי נותן לך ( את התרופות )

באיזה שם יבואן אתה כותב ?

פורסם
  • מחבר

חברים לא צריך להגזים רק שאלתי שאלה מתוך בורות בנושא

שנית המסך שלי הוא 27 אינצ וזה לא ממש קטן

ואצלי במחשב קיים כרטיס radeon hd 4570

שיש לו שני יציאות dvi ורק עם חיבור dual dvi-I הצלחתי להגיע לרזולוציות הטבעיות של המסך

עכשיו שאלתי היא כזאת

אני בתהליכים לקניית מחשב חדש ואני רוצה לתכנן את החיבור הבא של המסך שלי

אז מבחינת איכות של תמונה איזה חיבור יתן לי את המיירב?

פורסם

כבר אמרתי לך - אין הבדלי איכות בין DVI, HDMI וDisplayPort.

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל מאחר והעלו פה נתונים אחרים חשבתי שהתשובה השתנתה

פורסם

לא השתנתה - פשוט מוכיח שיש אנשים שפולטים שטויות ומבלי לעשות ש.ב. קודם לכן.

פורסם

חברים לא צריך להגזים רק שאלתי שאלה מתוך בורות בנושא

שנית המסך שלי הוא 27 אינצ וזה לא ממש קטן

שאלת שאלה טובה מסך 27" זה קטן מאוד ל - HD כיום עפ"י מודל מרחק למסכים החדשים 55" צופים ממרחק 2-3 מטר כדי לראות פרטים אני מדבר על 1080Pבמסך שלך זה מניטורי .( בלי לפגוע במסך שלך )

קריוז - במסך רזולוציה 4,096X2,160 רואים בכיף 140" ממרחק 2 מטר ( עלות מיליון $ ) בשביל להסביר לך

היום הייתי אצל יבואן ראיתי מסך 65 " 2500 MHZ שניתן לראות גם ממטר הפרטים נראים מדהים

ואצלי במחשב קיים כרטיס radeon hd 4570

שיש לו שני יציאות dvi ורק עם חיבור dual dvi-I הצלחתי להגיע לרזולוציות הטבעיות של המסך

הכרטיס מאוד חלש לרזולוציה אתה תראה הרבה בעיות בתצוגת סרטים , וידאו פשוט כח להמיר סרט 360P ל- 1440P אפסי , הצבעים לא טבעיים , צבעים חלשים , ערפל על הצבעים

מדבר איתך מתוך ניסיון לא מוכר בחנות

עכשיו שאלתי היא כזאת

אני בתהליכים לקניית מחשב חדש ואני רוצה לתכנן את החיבור הבא של המסך שלי

כרטיס מסך איכותי יותר גם משומש ,כמה שיותר חזק בלי קשר ל - FPS .

אז מבחינת איכות של תמונה איזה חיבור יתן לי את המיירב?

ניסוי ותהיה , גם כבל HDMI איכותי צריך להיות מעל ומעבר בתקן 1.4 HDMI כי הרזולוציה שלך גבוהה

וכבל ממותג ידוע !

פורסם

למה טקסט ירוק?

DVI VS HDMI VS DP = אין שום הבדל באיכות נקודה. הכל אותות דיגיטאליים קבועים ולא משתנים, מה שיוצא נכנס.

לגבי כרטיס מסך, HD4570 לצורך השוואה וגם אחיו הקטן ה-HD4550 מספקים כח גרפי מספיק בהחלט עם מעבד כפול ליבה פשוט להרצת סרטי 1080P גם בביטרייט הגבוה ביותר.

כל השאר, קשקוש אבסורדי של שטויות.

אין לי מושג מה זאת האופנה הזאת בזמן האחרון של משתמשים חדשים שצצים ונראה כי הם עושים זאת בכוונת תחילה של הטעיית משתמשים. אין לי מושג מה עשיתי לך, אתה שאחראי שם על יצירת המשתמשים ההזויים הללו אבל אני לא מצטער על דבר :D

פורסם

כל השאר, קשקוש אבסורדי של שטויות.

אכן. למזלנו, אף אחד לא ייקח אותו ברצינות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים