עבור לתוכן

המערכת עולה מה-SSD בכונן E, אבל התוכנות רצות מהדיסק הישן בכונן C

Featured Replies

פורסם

העתקתי את המחיצה :C מהדיסק הישן אל כונן ה-SSD החדש באמצעות קלונזילה, מחקתי את המחיצה שאחריה עם אקרוניס ואז הוספתי את המערכת החדשה עם EasyBCD לתפריט האתחול. המערכת החדשה עולה בלי בעיות, אבל כונן המערכת מקבל אות כונן E. כונן המערכת הקודם עדיין מקבל את האות C. הבעיה היא שכל הקיצורים לתוכנות נשארו ל-C:\Program Files. יש דרך לשנות את זה ל-E:\Program Files או לגרום למערכת החדשה לעלות עם אות כונן C? ניסיתי להחביא את מחיצת המערכת הישנה דרך אקרוניס (כדי להכריח את המערכת על ה-SSD לקבל אות כונן C) אבל זה רק גרם לווינדוז לסמן את ההתקנה כלא חוקית. רעיונות?

פורסם

תעלה תמונה של "ניהול דיסקים" לפורום.

פורסם
  • מחבר

מצורף

פורסם

איזה סלט ! איך עשיתה אותו ?

אתה מנסה לנתק כל הכוננים חוץ מ SSD ולעשות תיקון startup repair מCD של W7 למחיצה על SSD

אחרי מערכת עולה כ C תוסיף קונן קונן, תיבדוק מה קורה ותתן לו אות שאתה רוצה.

(אתה מאתחל מ M ומעלה W7 מ E .

איזה לוח אם ולאן מחוברים עליו 4 קוננים שלך ?

פורסם
  • מחבר

ההסבר ל"סלט" פשוט. התחלתי עם XP. בהמשך התקנתי חלונות 7 בגירסת 32 ביט. אח"כ עברתי לגירסת ה-64 ביט. ועכשיו העברתי את ההתקנה הזו ל-SSD. בכל פעם שאני מתקין מערכת אני עושה את זה על מחיצה חדשה, כדי שתהיה לי אפשרות לחזור למערכת הקודמת.

הלוח שלי הוא P55A-UD3R של ג'יגהבייט. כל הדיסקים מחוברים לבקר SATA של אינטל שמובנה על הלוח.

אני אנסה את ההצעה שלך. תודה!

פורסם

לא טוב. אם הבנתי נכון אז להעתיק מחיצה ממכני ל SSD זה לא רעיון מומלץ.

גם לאור השדרוג על שדרוג שעשית והסלט שנוצר, אני חושב שכדאי לך לעשות התקנה נקייה על ה- SSD. שאתה עושה את זה, תנתק את ההארדיסק המכני אחרת ההתקנה של וינדוז עלולה לייצר קבצי BOOT על המכני ולעשות קצת סבטוחה.

לדעתי זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע.

מה גם שעם ה SSD לוקח שניות להתקין דברים. ההתקנה של הוינדוז היא בערך 5 דק' אחרי שזה סיים לטעון מDVD\USB.

אני אגב משתמש בכלי של מיקרסופט שנקרא usb tool, זה לוקח דוק ועושה ממנו התקנה bootable של וינדוז.

כל מה שאתה צריך זה ISO תקין של מיקרוסופט כדוגמאת:

en_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_u_677332.i so

אתה יכול לעשות גוגל על הקובץ הנ"ל. זה ה- ISO העדכני ביותר שמופץ ע"י מיקרוסופט וכולל SP1. אחרי ההתקנה יהיה לך בערך 50-70 עדכונים קטנים לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים