עבור לתוכן

מארז חדש למפרט קיים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להחליף את המארז של המחשב שלי (מופיע בצד) במארז שקט עד כמה שאפשר, עד חרישי.

הקצבתי לכך 200-300 ש"ח (האם מספיק?)

תודה,

פורסם

ה ANTEC ELEVEN HUNDRED עולה עכשיו רק 450 ש"ח,לפני שבוע קניתי אותו בKSP ב 550 ש"ח ואני מאמין שהמחיר יחזור ל550 ,מארז מעולה,קריר,קל לפירוק,חלון צד,קיבל ציון גבוהה בTECHPOWERUP,תראה אותו ביוטוב, שווה לחרוג קצת ולקחת אותו.

פורסם

זה לא קצת אלא פי 2 מהתקציב.

ולמרות שזה מארז טוב ללא ספק יש לו לא מעט מתחרים טובים במחיר שלו.

פורסם
  • מחבר

האם המארז המדובר יהווה יתרון משמעותי בהיבט של שקט?

זה האספקט הכי חשוב לי ואני מעדיף שלא לחרוג אם אין יתרון משמעותי בהיבט הזה

פורסם

95% ממארזים עד 300ש"ח יוצרו מחומרים זולים יותר לא בנוים בשביל שקט או טמפרטורה נמוכה בדרך כלל הם קטנים וצפופים ולא נוחים לעבודה בגלל זה הם זולים לי יש מארז של ANTEC מארזים יפים לא צעצועה מפלסטיק זול תכנון חכם הרבה מקום לכרטסים גדולים הרבה מקום נוח לעבודה סידור כבלים טוב בנוי עם בידוד כפול בתוך הפנלים של המארז שקטטטטטטטטטט ולא מודבק בד אקוסטי על הדופן שלא חוסם רעש ויוצר חום ובמשך הזמן ניקרע מתפורר כול מארז של ANTEC שתיקח תהייה מרוצה מאוד

ANTEC ELEVEN HUNDRED

שווה את המחיר במיוחד שהזלו את המחיר ב 100 ש"ח :xyxthumbs:

פורסם

לא, ל - 1100 לא יהיה יתרון בתחום השקט על ה - ZALMAN Z9 וה - ANTEC SOLO.

פורסם
  • מחבר

האם ה-Zalman באמת שקט? לפחות ברמה שניתן להשאיר אותו פועל במהלך הלילה בחדר שינה?

מצטער אני פשוט עם טראומה מהטרנספורמר הנוכחי שלי שמרעיש כמו מטוס סילון ממוצע

פורסם

המארז של זלמן יקר והוא דגם ישן הוא לא בנוי חכם ומותאם לחלקים גדולים וכבדים שיש היום ואין לו סידור כבלים אכותי אשית אני לא אוהב את העיצובים החומרים פלסטיק זול והגימור שלהם ולא את המחיר היקר של המוצרים שלהם בארץ והוא לא היה יותר שקט אפלו רועש כי הוא לא בנויי נגד רעש אין לו בידוד מיתקדם כמו במארזים של ANTEC ממליץ על המארזים שלהם אתה תהיה מאוד מרוצה במה שתיבחר בהצלחה

פורסם

האם ה-Zalman באמת שקט? לפחות ברמה שניתן להשאיר אותו פועל במהלך הלילה בחדר שינה?

מצטער אני פשוט עם טראומה מהטרנספורמר הנוכחי שלי שמרעיש כמו מטוס סילון ממוצע

כן, הוא שקט מאד.

סוכריות, אתה יודע בכלל על איזה מארז מדובר ? Z9 עולה 280 ש"ח שזאת תמורה מעולה למחיר.

פורסם

אני כן יודיע אל הזה מארז מדובר אל תחשוב שאני טיפש שלא מבין במה מדובר אל תנסה לתרץ המארז של זלמן זול רק בגלל שהוא דגם ישן ולא מוצלח שלה מוכר סתם הוא לא זול יש סיבות כמו חומרים פלסטיק זולים ואין לו שום יתרון על שום מארז גם בחומרים ובעיצוב הלא מודרני שלו עיצוב שעבר זמנו וקרור לא משהוא צריך להוסיף מאוורר או שניים ואז הוא יקר ולא משתלם ואין לו USB3 למי שזה חשוב ובמיוחד ברעש נמוך הוא לא מצטיין עדיף במחיר הזה לקחת מארז אחר וגם המארז של זלמן לא יותר טוב מהמארז שהוא רוצה להחליף ולכן לא מומלץ עצה שלי אם אין מארז זול יותר וטוב יותר מהמארז שיש לך לא שווה לקנות אפלו לחשוב על תוספת קטנה בשביל באמת לקבל מארז יותר טוב ממה שיש לך ולא לחפש מציאות זלות וסתם לביזבז כסף ועצבים

פורסם
פורסם

אני יש לי נסיון אם הרבה מארזים ויש לי מארז שלהם ולכן אני משווה אתו למארזים אחרים מה לעשות שמארזים בארץ יקרים ואין מארזים נורמליים פחות מ 350ש"ח ואני לא מדבר על דגמים ישנים ולא משתלמים שמוכרים בזול ה P193 לא משתלם אבל מארזים יקרים מפלסטיק זול כן משתלמים אני לא מבין

פורסם

אם בשקט עסקינן אז כמובן שה-solo יהיה עדיף. הייתי מוסיף לרשימה את ה- nzxt 210.

פורסם

זלמן על הפנים. יש להם אולי פה ושם מארזים ששווים משהו. ראיתי מישהו שבנה מחשב ממש יפה עם מארז של זלמן אבל נדיר.

עדיף לך מותגים אחרים כמו קורסייר, אנטק ופרקטל דזיין שלטעמי הם המובילים היום בשוק.

יש לך גם את המארזים היותר יוקרתיים כמו סילברסטון וליאן לי אבל הם עולים לפעמים פי 3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים