פורסם 2012 במאי 2113 שנים night keeper, כרגע מתמקדים ב2412M, מעוניין?אגב, אני מנסה להריץ את זה, אז אם אתם מכירים עוד אנשים שמעוניינים תעדכנו בהקדם.
פורסם 2012 במאי 2213 שנים אני רוכש כעת מחשב חדש ושוקל להצטרף - תלוי עד כמה המחיר יהיה כדאי.כמה זמן עד שמישהו יוכל להביא הצעות ראשוניות?
פורסם 2012 במאי 2213 שנים חברה למישהו יש פה מידע על היבואן של דל בארץ?או לחילופין שמות של חנויות אמינות אבל קטנות יחסית?
פורסם 2012 במאי 2313 שנים יש כמה יבואנים של DELL בארץ. על איזה מהם אתה רוצה מידע? איזה מידע אתה מחפש בכלל?מה זו חנות קטנה יחסית?בגדול - מה אתה רוצה?
פורסם 2012 במאי 2313 שנים השאלה למי ניתן לפנות לבקש הצעת מחיר לקנייה הקבוצתית.החנויות הגדולות אומרות שאין מה לדבר על הורדת מחיר.
פורסם 2012 במאי 2313 שנים אפשר לנסות לפנות לCMS או לComputer C-Data או לאומניטק.למרות שלרוב היבואנים לא ששים למכור ישירות לצרכנים פרטיים.
פורסם 2012 במאי 2413 שנים לפי דעתי זו טעות לא להוסיף את המסך 2312HM שיש לו ביקוש גדול ...במכירה הקבוצתית של ה-SSD הם הלכו על כמה וכמה גדלים ולא רק על שני גדלים .
פורסם 2012 במאי 2513 שנים נראה לי שלא יצא מההתארגנות הזאת דבר, אין מישהו שלוקח את "ההנהגה". אני כנראה לא אחכה וארכוש לבדי עבור המחשב החדש שאני הולך להזמין.כמון אלא אם כן יש מידע חדש... ?
פורסם 2012 במאי 2713 שנים לא, אין חדש, לא מצאתי חנות שמוכנה להוריד עבור קנייה קבוצתית...יש מצב שהמחיר כיום הוא מחיר המינימום..למרות שאני לא בטוח.תרגיש חופשי לחפש חנות שמוכנה להורידשבוע טובאגב, אני בנתיים ממשיך לנסות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.