עבור לתוכן

לא מצליח למחוק תיקיות של עשרות גיג'ה מה- HDD ודבר נוסף.

Featured Replies

פורסם

על ה- HDD הזה יש לי שני מערכות הפעלה שכרגע לא רלוונטיות מאז ה- SSD. העניין הוא שמדובר בכמה עשרות ג'יגה שהמחשב לא נותן לי למחוק אותם. שאני מנסה יש כל מיני הודעות שאומרות שאין לי הרשאה. מדובר על תקיות WINDOS ןתקיית Program Files..איך מוחקים אותם.

ועוד שאלה חשובה:

עכשיו שיש לי SSD ועליו ה- WIN..כל המדיה שלי נמצאת על מכני 1T F3 של סמסונג. העניין הוא שאחרי רבע שעה שאני לא עושה בו שימוש הוא מתכבה ואז שאני רוצה לנגן מימנו שיר נאמר צריך לחכות איזה 10 שניות שיידלק ובזמן הזה המחשב קופא!

אז אני שואל איך לגרום לו להסתובב תמיד ללא הפסקה כמו פעם שהייתה עליו מערכת ההפעלה (ז"א זלא ייכבה)?

פורסם

עכשיו שיש לי SSD ועליו ה- WIN..כל המדיה שלי נמצאת על מכני 1T F3 של סמסונג. העניין הוא שאחרי רבע שעה שאני לא עושה בו שימוש הוא מתכבה ואז שאני רוצה לנגן מימנו שיר נאמר צריך לחכות איזה 10 שניות שיידלק ובזמן הזה המחשב קופא!

אז אני שואל איך לגרום לו להסתובב תמיד ללא הפסקה כמו פעם שהייתה עליו מערכת ההפעלה (ז"א זלא ייכבה)?

לוח בקרה

Power Options

Change plan settings

Change advanced power settings

Hard Disk

וקבע שם 0.

פורסם
  • מחבר

^

ממש תודה על התגובה המהירה. אבל ה- WIN שלי בעברית..קצת תקשה למצוא ;D

פורסם

^

ממש תודה על התגובה המהירה. אבל ה- WIN שלי בעברית..קצת תקשה למצוא ;D

קצת מאמץ לא יזיק. ;)

פורסם
  • מחבר

^

אוקי תודה. בסוף מצאתי את הגדרות חשמל דרך השומר מסך איך שהוא..לא ראיתי בלוח הבקרה. סוף סוף לא צריך לחכות ל- HDD שיתניע :jump:

אשח גם לתגובה על השאלה השנייה. שיניתי גם את הכותרת בהתאם.

פורסם

מנסה למחוק מחלון של דוס או ב CMD שיש בתיקון מ CD של W7.

אם לא אז רק עם בוט למערכת שעל CD

פורסם

בהחלט, תבצע boot עם דיסק התקנה של windows או איזה live cd של לינוקס. שם תוכל לבצע שינויים במחיצות בלי בעיות של הרשאות.

פורסם
  • מחבר

מנסה למחוק מחלון של דוס או ב CMD שיש בתיקון מ CD של W7.

אם לא אז רק עם בוט למערכת שעל CD

בהחלט, תבצע boot עם דיסק התקנה של windows או איזה live cd של לינוקס. שם תוכל לבצע שינויים במחיצות בלי בעיות של הרשאות.

לא הבנתי מה לעשות..אני לא יודע איך לרשום פקודות בחלון CMD. בכל מקרה אני אסביר את המצב במדוייק כדי שתוכלו לעזור לי יותר:

שלשום קיבלתי SSD עליו התקנתי את מערכת ההפעלה WIN7. לפניו היה לי רק HDD עליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה WIN8 וחוץ מיזה הייתה לי תקייה שנקראת Windows.old בה גם יש את מערכת ההפעלה WIN7. בנוסף לאלו יש את תיקיות Program Files ו- Program Files X86. כעת אני מנסה למחוק את ארבעת התיקיות האלו (שני ווינודס ושני Program Files) ולא יכול. כל קובץ דורש הרשאה אחרת כדי למחוק והמחשב אומר שאין הרשאות אלו. עכשיו אמרתה צרך BOOT עם דיסק של ווינדוס אבל העניין הוא שעל ה- HDD הזה יש לי מלא דברים חשובים ואני לא רוצה לפרמט אותו!

ועוד דבר..יש עליו גם מלא תיקיות בלתי נראות מהימים שעליו הייתה מערכת ההפעלה וגם אותם אין לי אפשרות למחוק.

פורסם

תוריד עותק של אובונטו ותריץ אותו כ-live cd. שם תהיה לך גישה לכל הקבצים ותוכל לגבות \ למחוק מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

תוריד עותק של אובונטו ותריץ אותו כ-live cd. שם תהיה לך גישה לכל הקבצים ותוכל לגבות \ למחוק מה שאתה רוצה.

אוקי אני מחפש עכשיו עותק כזה. לפי מה שאני מבין מימך אני מריץ את מערכת ההפעלה מיתוך ה- CD?

דבר נוסף..אין לי שום צורך לגבות דבר..רק למחוק מ"ס תיקיות וקבצים ובשאר לא לגעת איפה שהם! אני גם לא רוצה לשנות/ליצור מחיצות חדשות!

עידכון:

אני מוריד את זה Ubuntu 710 Desktop Live CD (שוקל 700 מגה) זה טוב? אני לא יהיה חייב להתקין אותה נכון..לא בא לי עוד מערכת הפעלה על המחשב או עוד תיקיות מיותרות

פורסם

אין לך מה לחפש יותר מידי, פשוט כנס לאתר של ubuntu ותוריד את המערכת.

יש שם גם מדריך להתקנה על דיסק און קי. זה עדיף כי זה מהיר הרבה יותר מאשר דרך cd.

פורסם
  • מחבר

אין לך מה לחפש יותר מידי, פשוט כנס לאתר של ubuntu ותוריד את המערכת.

יש שם גם מדריך להתקנה על דיסק און קי. זה עדיף כי זה מהיר הרבה יותר מאשר דרך cd.

זה כבר בהורדה דרך טורנט עוד 3 דקות יורד. פשוט אני לא רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה על המחשב ואז להסתבך למחוק אותה ויישארו "גרורות".

אני יכול לטעון את ה- LIVE-CD דרך כונן ווירטואלי? כי אז זה הכי מהר (על SSD)

פורסם

אני לא הייתי מוריד ממקור אחר מלבד האתר הרשמי.

בכל אופן, אתה לא אמור להתקין שום דבר על המחשב. אתה אמור להכין דוק עם מערכת ההפעלה עליו לפי המדריך הזה:

http://www.ubuntu.com/download/help/create-a-usb-stick-on-windows

לטעון את מערכת ההפעלה מהדוק וככה לגשת לכל הכוננים במחשב ולמחוק מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי עכשיו מ"ס פעמים לטעון את אובונטו מה- CD שהורדתי וזה לא הלך..כל מיני EROR למינהם. יש לי DOK ממש מעפן שלא זז ככה שזה יהיה סיוט..אבל היום בערב אני יעלה דרכו את התוכנה ע"פ המדריך שנתת. לבנתיים מה שחששתי קרא...זה אומנם LIVE-CD שלא עלה עד הסוף (הגיע עד שלב הלוגו אחרי שטען הרבה זמן)..אבל בכל זאת נתפס לי 1G מה- SSD שאני מניח הלך כמטמון על האובונטו הזה. אחרי שאמחק את התיקיות לשמם פתחתי את התרד..תנחו אותי איך למחוק גם כל זכר מהאובונטו כי כל MB קריטי ב- SSD הקטן שלי.

פורסם

מה בדיוק עשית? אני מקווה שלא ניסית דרך כונן וירטואלי.

בכל מקרה כל העניין לא אמור לתפוס לך שום שטח על הכונן.

ולא משנה אם הדוק מעפן, עדיף להשתמש בו.

כל העסק אמור להיות מאוד פשוט:

1. להוריד את מערכת ההפעלה מהאתר הרשמי של החברה המפתחת - http://www.ubuntu.com/download/desktop.

2. להכין דוק עפ"י המדריך שקישרתי אליו מקודם.

3. להפעיל את המחשב ולבחור לעשות בוט מהדוק.

4. יעלה לך תפריט שבו תבחר לנסות את מערכת ההפעלה. שים לב, לנסות בלבד ולא להתקין בשום מקום.

5. אחרי ששולחן העבודה של המערכת יעלה, תוכל לגשת לכל הכוננים במחשב ולעשות מה שאתה רוצה. אם תסתבך אל תנסה לעשות סתם דברים כדי שלא תמחק בטעות תיקיות חשובות. פשוט תשאל כאן.

6. תעשה ריסטרט ותן למחשב לטעון את הוינדוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים