עבור לתוכן

מארז וספק לבית עם כלבה שעירה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מפרט המחשב שאני הולך להרכיב הוא:

ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3"EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P

Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX

Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B

Intel Core i7-2600K Processor

אני רוצה לרכוש ספק ומארז בסביבות ה 1000 ש"ח ביחד.

בתור התחלה אני לא מתכנן לעשות המהרה, אבל מאוד ייתכן שבעתיד הקרוב אעשה זאת.

הבעיה היא שיש לי כלבה מאוד מאוד שעירה, כך שהמארז יצטרך איזה שהם מסננים שיהיה אפשר לנקות מידי פעם.

יש למישהו הצעה איכותית?

פורסם

תחפש מארזים שיש בהם מקום לשים מאוורר חזק שמכניס אוויר בפאנל הקדמי אם פילטר, ובלי פתחים בקיר הצדדי שקרובים אליו כדיי שתהיה הרבה זרימה של אוויר לכיוון הכרטיס מסך

כשאתה מרכיב את המארז תשים מאוורר חזק שמכניס אוויר דרך הפילטר וממנוט תכוון את האוויר בתוך המארז אם צריך, ואל תשים בכלל את אף אחד מהמאווררים האחרים של המארז

אתה יכול לפתוח את המכסים של הסלוטים באיזור של הכרטיס מסך (מה שאני ממליץ אם זה חלקים כאלה שמיועדים לשבירה - תקפל אותם פנימה ב 45 מעלות כדיי ליצור "קיר אוורור") כדיי שתהיה זרימת אוויר משמעותית החוצה באיזור של הכרטיס מסך וזה בלי שתצתרך לשים שם מאוורר נוסף

כרטיס מסך שלוקח 2 סלוטים ומעיף אוויר חם ישר החוצה - מומלץ, במקרה כזה לא צריך לפתוח את הסלוטים הנוספים

פורסם
  • מחבר

קיוותי לתשובה קצת יותר ספציפית...

אתה מכיר איזשהו מארז שעונה על ההסבר שנתת?

פורסם

לא משהוא שאני מכיר אישית ויכול להמליץ (לי יש מארזים גנריים או ללא פילטר). יש הרבה מאוד מארזים כאלה, תחכה לתשובות נוספות

פורסם

המלצה על מארז רק בגלל שיש לו פילטרים היא חסרת משמעות.

יש המון מארזים שלהם יש פילטרים.

מאותם עשרות ומאות מארזים עם פילטרים, על פי מה בוחרים?

זה כמובן תורה שלמה המצריכה מסע אל תוך עולם המארזים, התכנון, העיצוב הפנימי, החומרים, האיכויות, הפיצ'רים, והמחיר כמובן.

בוא נתחיל ממה אני אוהב במארזים, אולי זה יעזור לך בתהליך הבחירה.

מארז כבד וחזק, שלא נופל אם ילדים או כלבים מתנגשים בו, ושאפשר לשבת עליו לנוח כשמעבירים אותו דירה :lol: .

עם בולמי זעזועים ומשתיקי קול לכל הנקודות הרלוונטיות, התא של הספק כוח, מאוררים, כוננים, דלתות.

עם סירקולציה שמקררת גם את הכוננים (כברירת מחדל או בתוספת מאוורר).

עם גישה נוחה לכוננים (במארז שלי אין את זה, אבל הגעתי למסקנה שעדיף גישה ישירה מהצד).

ספק כוח תחתי (לסירקולציה חכמה יותר מכמה בחינות).

דלת קדמית (להרחקת הכפתורים מ"טעויות לא רצויות").

תכנון לסידור כבלים מאחורי פאנל הלוח (בשביל הסדר הטוב והסירקולציה).

תושבת מוכנה לכונן 2.5 אינץ' (לSSD).

חיבורים מקדימה לUSB3 וESATA.

מאווררים גדולים (14 אינץ') שמזיזים נפח אוויר גדול במהירות סיבוב נמוכה בשקט יחסי.

זה כל מה שעולה לי לראש כרגע.

בטח יש עוד כמה. :smile1:

פורסם
  • מחבר

Art Tatum תודה רבה על התגובה. מאוד מפורטת ונרחבת. לצערי עדיין לא עוזרת לי להחליט....

אני אתן כמה אופציות שחשבתי עליהן אולי תוכלו לעזור לי לבחור ביניהן:

1. NZXT H2 - נראה מארז מצוין עם פילטרים מצוינים, אבל הבנתי מהביקורות שהקירור שלו בהחלט לוקה בחסר ושהוא מאוד לחוץ מפבחינת מקום פנימי.

2. Nzxt Phantom - נראה מצוין מבחינת מקום ואיוורור אבל לפי מה שהבנתי אין לו פילטרים...

3. Antec p280 - יש לו פילטרים טובים וגם הקירור סביר.

4. CM HAF 932 - אחלה איוורור אבל אין פילטרים.

אני יחסית גמיש מבחינת המחיר ומוכן לשלם עד 650 ש"ח. אבל אני מקווה למצוא מארז שיגיע עם מאוורירים סבירים (לא רוצה להתחיל לקנות בנפרד ולהוסיף) ושיגיע עם פילטרים (ממש לא בא לי להתחיל "להכין" פילטרים שיתאימו למארז).

יש למישהו המלצה על מארז ספיצפי?

פורסם

הP280 נראה כמו מנצח.

פורסם
  • מחבר

כן זה גם מה שאני חשבתי.... אבל כשהתקשרתי להזמין הסתבר שאין אותו ליבואן עד 10.6... :kopfpatsch:

בסוף החלטתי ללכת על ה NZXT Phantom 410.

הוא דווקא בלי פילטרים, אבל בכל תחום אחר הוא מצוין...

אם אני אתקבל בקשיים מחינת האבל והשיערות כנראה שאני פשוט אתאים לו בעצמי פילטרים חיצוניים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים