עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - ת'רד ריכוז מידע

Featured Replies

פורסם

טוב אני נמצא בעיקר באיזור כפר סבא ותל אביב אבל גם בפתח תקווה לא היו לי בעיות וגם לא בדרום ולא בצפון.

אולי היה לי מזל

• תגובות 295
  • צפיות 153.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיות עם גולן קיימות בכל איזור המרכז כבר חצי שנה - לא מבין איך הם מרשים לעצמם את השטות הזו. לבינתיים happy campin' עם 012.

פורסם

איך מהירות האינרטנט של 012? חבר שלי עבר עליהם ולא מצליח לעבור את ה2-3 מגה.

פורסם

איזה מכשיר יש לו?

אני מגיע למהיויות גבוהות מאוד (מעל 10 מגה ולפעמים גם עובר את ה20 מגה הורדה), הן בפועל והן בבדיקות סינטטיות (SPEEDTEST)

פורסם

עשיתי בדיקה עכשיו

פורסם

איזה מכשיר יש לו?

אני מגיע למהיויות גבוהות מאוד (מעל 10 מגה ולפעמים גם עובר את ה20 מגה הורדה), הן בפועל והן בבדיקות סינטטיות (SPEEDTEST)

s3. מוגדר לך פרוקסי בAPN?

פורסם

לא

רק uinternet

הapn הסטנדרטי של אורנג'

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האם גולן שינו את השמות של הרשתות שלהם?

כשאני סורק רשתות, מופיעות לי שתי רשתות בתור GOLAN T והרשת GOLAN TEL לא מופיעה כלל. אני שמתי לב לזה בסמיכות לכך שקניתי מכשיר חדש, אז אשמח אם מישהו יבדוק ויאמת.

פורסם

אני על זיהוי אוטומטי כך שלא הבחנתי, אבל זה נכון שלשניהם אותו שם.

פורסם

אז איך אפשר להבדיל כרגע בין שתי הרשתות? אני רוצה לקבע את הטלפון שלי על הרשת של סלקום, כי הקליטה ברשת של גולן באיזור שלי לא משהו, ולמרות זאת הוא עובר אליה לפעמים.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

למתעניינים, היום נרשמתי מחדש להוט מובייל, קיבלתי מנוי בחינם דרך העבודה אז לקחתי. הניוד כנראה יתבצע מחר.

בעבר (לפני כשנה, כשהם עוד עשו ניוד דרך פלאפון) לא הייתי מרוצה מהם והיתה לי קליטה מאוד בעייתית בתוך הבית, באיזור הקריות.

היום עשיתי בדיקת מהירות בהוטמובייל (דרך סים של נציג הוטמובייל, במכשיר שלי) והם היו מהירים יותר מגולן - אבל זה לא היה אצלי בבית אז זאת בדיקה שאני אגלה רק מחר.

בכל אופן היתרון שלהם היום כשהם עברו לשת"פ עם אורנג' זה שיש להם דור 4, בניגוד לגולן שלא מוכנים אפילו לתת הערכות ורק אומרים "כרגע אין דור4, אם יהיו שינויים נעדכן"... לא בדיוק שקיפות ללקוח.

פורסם

אתה בטוח שיש להוט מובייל דור 4? אני הבנתי מפרסומים בתקשורת שזה עדיין לא מושמש אצלם.

כלומר, זה פועל כבר עכשיו?

פורסם

אני לא יודע אם זה פועל ברגע זה. אבל בתחילת החודש (לפני 3 שבועות+) הם ציינו שהם עובדים במרץ כדי שזה יצא תוך שבועות בודדים.

זה בטוח עדיף על "כרגע אין דור 4, אם יהיו שינויים נעדכן כאן" של גולן...

(שאלתי את הסוכן אם יש להם את ה-דור4 של אורנג' והוא אמר שכן, אני לא יודע אם הוא התכוון בהווה או שזה יכנס בפועל ממש בכל רגע [לפי הכרזות רישמיות])

פורסם

אני חושב שאם זה היה מושמש, הם היו מםרסמים את זה.

חוץ מזה, אם יש לך G2, מאוד פשוט לבדוק - תפעיל את האפשרות בהגדרות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים