פורסם 2012 בנובמבר 1913 שנים סתם נכנסתי לבדוק איזו פונקציה ונתקלתי בזה. יש גם Followme למספרי ביפר, שלא ממש פעיל (דה).
פורסם 2012 בנובמבר 1913 שנים לא ניסחתי עצמי נכון - שיספקו אופציה להוריד כקובץ אקסל בנוסף ל pdf (מה גם שאין בעיה לערוך טקסט בקובץ pdf).
פורסם 2012 בנובמבר 2013 שנים מעניין מתי גולן חושבים לאפשר את ה Call Forwarding... הזוי שעדיין לא הצליחו לגרום לזה לפעול.
פורסם 2012 בנובמבר 2013 שנים לא בטוח שהם מתכננים לפתוח שירות זה.השירות הזה פחות הגיוני בעידן ה"ללא הגבלה" בצד של המפעיל סלולרי.האם השירות הזה הוא בחינם כיום אצל המפעילות האחרות במסלולי הללא הגבלה ?
פורסם 2012 בנובמבר 2212 שנים תגידו, אפשר בגולן (ובכלל) לקבל שני SIM עם אותו מספר?כמה זה עולה? במה זה כרוך (אם בכלל)?
פורסם 2012 בנובמבר 2212 שנים אי אפשראי אפשר ב"גולן" או בכלל? למיטב זיכרוני יש לחבר מכשיר קבוע ברכב עם מספר זהה לנייד שלו - עלה לו אולי 100 ש"ח לקבל כזה SIM בפלאפון אם אני לא טועה.
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים בזמן האחרון המון בעיות יש לי עם גולןהקליטה נעלמת וחוזרת, כנ"ל לגבי הגלישהמציק במיוחד שמנווטים עם wazeניסיתי גם לבחור רשת ידנית וגם אוטומטית. קורה ב2 קווים שונים ב2 מכשירים שונים.האם יש לזה פתרון? אני שוקל ברצינות לחזור לאפ"ס.טעות בת'רד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.